Hoe herken je een echte spirituele leraar op deze planeet?

DEZE WERKELIJKHEID IS NIET DE ENIGE WERKELIJKHEID EN JE BENT NIET ALLEEN DIT LICHAAM. JE BENT EEN WEZEN VAN LICHT EN ALS JE DIT MEER EN MEER BEGINT TE REALISEREN, ZAL DE WERELD OM JE RONDOM ONVERMIJDELIJK EN DRASTISCH VERANDEREN.
Je zult een echte spirituele leraar herkennen omdat ze ruimte voor je kunnen houden om je eigen wonden te helen zonder de genezingservaring te manipuleren.

Een echte spirituele leraar zal ervoor zorgen dat je je veilig genoeg voelt om je onzekerheden, twijfels, vragen en angsten te delen. Ze zullen een ruimte bieden die je in staat stelt jezelf te helen en de diepten van je wezen te verkennen zonder oordeel of kritiek. Een spiritueel leraar zal de ervaring niet manipuleren door jou zijn/haar eigen agenda op te dringen. Ze zullen je niet vertellen wat je moet doen en hoe je het moet doen. Ze willen je genezingsproces niet beheersen, maar geven je liever de nodige autonomie terwijl ze begeleiding geven op een manier die je in staat stelt om je eigen beslissingen, fouten en lessen te nemen.

Waar ze eigenlijk om geven, is hoeveel verantwoordelijkheid je bereid bent te nemen voor je eigen genezing. Hoe ver ben je bereid te gaan in zelfonderzoek? Dit klinkt misschien als een uitdaging, want dat is het ook!

Ze treden buiten de gebaande paden als het gaat om hoe ze denken en hoe ze hun leven leiden.

• Ze denken niet zoals iedereen.

• Ze volgen de status quo niet.

• Ze denken voor zichzelf en zijn niet bang om anders te zijn dan alle anderen.

• Ze volgen niet blindelings trends of populaire meningen, alleen maar omdat iedereen het doet.

• In plaats daarvan stellen ze dingen in vraag en vormen ze hun eigen mening over wat er in de wereld om hen heen gebeurt.

• Het zijn ruimdenkende en onafhankelijke denkers die weten dat een goed idee een goed idee is, ongeacht waar het vandaan komt, zelfs als dat betekent dat een populaire overtuiging of traditie moet worden verworpen.

Een spirituele leraar is een onbevooroordeelde, realistische, nuchtere vriend die mensen herkent om wie ze zijn, niet om wat ze zijn.

Wanneer je een relatie met een spirituele leraar of mentor probeert te ontwikkelen, is het belangrijk om je niet te laten misleiden door externe factoren, zoals hun uiterlijk, wat ze voor werk doen of waar ze vandaan komen. Elk individu kan de perfecte mentor zijn en elke plek kan je leraar worden.

Een ware spirituele leraar is iemand die vrede en geluk in zichzelf heeft ontdekt. Ze hebben misschien jaren op het pad van zelfontdekking doorgebracht voordat ze besloten hun kennis met anderen te delen. Een leraar zal je helpen beseffen dat het pad naar vervulling in jezelf ligt, niet buiten jezelf in materiële objecten of oppervlakkige relaties.

Ze zullen meer van je houden dan iemand anders ooit in dit leven van je heeft gehouden. Ze houden zich nooit in. Ze staan ​​zichzelf toe om kwetsbaar te zijn om je heen.

Ze zullen je iets leren zonder een woord te hoeven zeggen. De lessen zijn ingebed in de structuur van hun wezen.

Een goede spirituele leraar hoeft geen woord te zeggen. Ze kunnen je leren door de manier waarop ze anderen behandelen, door de obstakels die ze in hun eigen leven hebben overwonnen en door hun energie.

Ze begrijpen dat we in een entropisch universum leven dat voortdurend uit elkaar valt, alleen maar om zichzelf glorieuzer dan ooit tevoren te herbouwen. Dit biedt ons een van de grootste kansen voor niet alleen persoonlijke groei, maar ook universele groei. De wereld gaat pas vooruit als ze een punt van chaos of crisis heeft bereikt.

Spirituele leraren begrijpen dit feit en zijn in staat om het te gebruiken om ons allemaal naar vooruitgang te stuwen als we bereid zijn naar hen te luisteren en van hen te leren. Er is zoveel dat je kunt leren van mensen die fouten hebben gemaakt, die hebben gefaald en weer zijn opgestaan ​​omdat ze er eerder zijn geweest. Ze weten hoe het eruit ziet; ze weten hoe het voelt en wat je moet doen om er helemaal voorbij te gaan. En het allerbelangrijkste, ze kennen het pad dat je moet nemen omdat ze dat pad zelf al eerder hebben bewandeld.

Spirituele leraren geven hun aanwezigheid genereus en moeiteloos weg.

Een spirituele leraar is iemand die je hun aanwezigheid geeft op een manier waardoor je je verheven en bekrachtigd voelt door contact met hen. Je weet wanneer dit gebeurt door de manier waarop je lichaam voelt wanneer het gebeurt. Spirituele leraren nemen geen energie weg van anderen; Ze zullen je niet belachelijk maken of bekritiseren als je je beoefening niet uit jezelf volgt, zoals ze suggereerden, maar ze zullen dieper duiken om erachter te komen wat je onbewust blokkeert van de ervaring en erkennen dat meer training met de aanwezigheid van leraren zou kunnen zijn vereist voordat je je oefening als een meester in je eentje volgt.

Een goede spirituele leraar omarmt je bereidheid om te groeien en zal je met geduld begeleiden.

Ze identificeren zich niet met het ego. In plaats daarvan richten ze zich op de energie die ons allemaal verbindt - de ziel, God, of simpel gezegd, eenheid en liefde.

Hun benadering is hartgericht in plaats van hoofdgericht, maar dat betekent niet dat ze geen intelligentie hebben; in tegendeel! Ze bezitten vaak een groot bewustzijn en het vermogen om hun ideeën in eenvoudige taal over te brengen zonder er al te filosofisch of esoterisch over te worden.

Als iemand veel meer praat dan nodig is of te veel moeilijke woorden en zinnen gebruikt die vaak helemaal nieuw voor je zijn, dan praat hij niet vanuit het hart, maar vanuit zijn ego. Als je iets niet meteen begrijpt als iemand het zegt, betekent dit dat ze niet praten om mensen iets nieuws te laten leren, maar dat ze praten omdat ze zichzelf graag horen praten.

Zo vaak begin ik video's van minder bekende spirituele leraren te bekijken om er na slechts een paar minuten vanaf te gaan. Gedurende deze korte tijd gebruiken ze zo'n moeilijke en gecompliceerde taal met ongeveer 27 "new age termen en uitdrukkingen" dat ik niet begreep wat ze zelfs maar probeerden over te brengen. Als ik het niet begrijp, ziet het er niet goed uit voor anderen die minder ervaring en begrip hebben van hogere concepten.

Dit is een typisch voorbeeld van iemand die woorden gebruikt om zichzelf te horen praten. Daar houdt het ego van. En dat is de plek waar de meeste spirituele leraren beginnen en de meesten blijven heel lang in dit stadium steken. Helaas verwarren velen aan het begin van hun reis naar verlichting moeilijke woorden en super hightech new age-termen met ware wijsheid.

Hier is een voorbeeld van een zin die een beginner niet zal begrijpen:

"De Raad van Licht zal je begeleiden om toegang te krijgen tot je multidimensionale avatar door de activering van je merkaba door je elektromagnetische frequentieresonantieveld af te stemmen op de kwantumervaring van multidimensionaal bestaan."

Ik begreep dit niet, jij wel? lol maar ik denk dat het echt "spiritueel" en hoog niveau klinkt.

Hier is de vertaling:

Deze realiteit is niet de enige realiteit en jij bent niet alleen dit lichaam. Je bent een wezen van licht en naarmate je je dit meer en meer gaat realiseren, zal de wereld om je heen veranderen.

Zie je het verschil? Het eerste voorbeeld zou komen van een leraar die vanuit zijn ego en tegen zijn ego praat, maar niet tegen jou. Het gaat niet om jou, het gaat om hen. Iemand die dit soort onderwijs volgt, zal veel kostbare tijd verspillen, maar kan onderweg nog steeds veel onderscheidingsvermogen leren.

De vertaling is wat iemand zou zeggen die wil dat je het begrijpt, om getriggerd te worden op een manier die tot groei zal leiden. Deze taal wordt gemakkelijk door het hart ontvangen zonder tussenkomst van het intellect en dat is precies hoe het zou moeten zijn.

Het is niet nodig om te doen alsof je oh zo "spiritueel" bent. Alles komt uit de geest. Geest is de essentie van al het bestaan.

Mensen zijn ongelooflijk moeilijke wezens die het zichzelf onnodig moeilijk maken. Spirit is heerlijk op zijn gemak.

Ontspan en luister aandachtig naar wat je hart zegt.

Heb vertrouwen in jezelf en geloof dat alles wat in je leven gebeurt, gebeurt voor je hoogste goed. Je zult weten wie er vanuit het hart spreekt, aangezien hun woorden op natuurlijke wijze je hart binnenkomen. In het ergste geval krijg je een lesje in onderscheidingsvermogen.

En dus is het belangrijk om goed te luisteren naar wat je hart zegt. Je wordt geboren met het vermogen om verder te kijken dan wat je ogen kunnen zien en om verder te voelen dan de emoties die je op dit moment ervaart. Je bent gezegend met een intuïtieve aard om te weten wat goed en wat fout is, en dit vermogen was er al voordat je in dit leven werd geboren. Het zal je nooit verlaten, want het is je geboorterecht als kind van God. Dus vertrouw altijd op jezelf, vertrouw op je intuïtie, en je zult weten wie deze persoon werkelijk is als je je spirituele leraar in dit leven tegenkomt.

Voelt het licht, goudkleurig, blij en vreugdevol?

Is het gemakkelijk te begrijpen of ben je in de war en laat je je manipuleren door te denken dat je niet slim genoeg bent om dit te begrijpen en dat je het nog tien keer moet lezen?

Er was een tijd dat ik twijfelde aan mijn Engelse vaardigheden... En toen besefte ik dat ik naar een stel onzin luisterde van mensen die zichzelf graag horen praten.

En zo ontdekte ik dat een deel van mijn rol was om hogere leringen en concepten te vereenvoudigen en te vertalen in een taal die eenvoudig, gemakkelijk, leuk en toegankelijk is voor de meeste mensen op aarde.

Hemelvaart is niet bedoeld om moeilijk te zijn. Het gaat erom te beseffen dat je onschuld, vreugde en liefde je sleutels zijn tot een nieuwe gouden realiteit, hier en nu, terwijl je het vereiste werk spelenderwijs doet.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven