Hoe duistere krachten te verslaan en op te stijgen naar 5e dimensie

ALS JE JE HART OPENT VOOR ANDEREN, KAN HET LEVEN ZELF JE HOGER EN HOGER OPHEFFEN TOTDAT HET DE PERFECTE HARMONIE BEREIKT WAAR JE IN PURE VREUGDE LEEFT, OMDAT ER GEEN AFSCHEIDING OF TWIJFEL MEER IS, EN ALLES JUIST VOELT MET DE WERELD. DIT WORDT ASCENTIE GENOEMD.
Ascentie gaat over het verheffen en dragen van de positieve energie van het licht in ons eigen leven.

Het gaat erom een ​​gelukkiger en vrediger leven te leiden door anderen te helpen.

Door ethisch te leven en andere mensen te helpen, kunnen we onszelf verheffen uit de disharmonie en het lijden veroorzaakt door de duistere krachten en hun gerelateerde drama's.

Het resultaat is een spiritueel ontwaken tot een hogere bewustzijnsstaat met direct, onvoorwaardelijk contact met bronenergie, die kan worden gebruikt om ons te helpen met succes weerstand te bieden aan onderdrukking door deze met liefde te overwinnen.

Zolang we in de derde dimensie leven, zullen we onderworpen zijn aan de krachten van de duisternis. Ascentie is de enige manier om los te komen van deze cyclus en een nieuw rijk van zijn binnen te gaan waar we echt geluk en vrijheid kunnen ervaren.

De eerste stap in de voorbereiding op ascentie is erkennen dat we in een strijd verwikkeld zijn met de duistere krachten, die ons in conflict en strijd proberen te houden.

Onbewust hebben we ze al enorm veel macht gegeven. We mogen ze niet meer macht of energie geven dan ze al hebben.

Dit houdt in dat we ons bewust zijn van onze gedachten en gevoelens, aangezien ze een weerspiegeling zijn van onze emoties. Als we angst, woede of verdriet voelen, moeten we dat erkennen en ons best doen om het in liefde te veranderen.

Dit betekent ook dat we voorzichtig moeten zijn met ons dominante denkpatroon; we zouden ons alleen moeten concentreren op goede dingen over onszelf en anderen als we positieve veranderingen in ons leven willen creëren.

Als we alleen aandacht besteden aan de negatieve dingen om ons heen (zoals altijd klagen over iets of iemand), dan wordt deze aandacht egocentrisch, wat disharmonie veroorzaakt in onszelf en met anderen om ons heen.

De tweede stap is begrijpen dat er veel manieren zijn om deze duistere krachten te verslaan: door gebed en visualisatie; door onze intenties voor verandering uit te voeren; door positieve keuzes te maken in ons dagelijks leven; en door samen te werken met andere lichtwerkers.

De derde stap is leren hoe we onze energie verstandig kunnen gebruiken, zodat deze niet verloren gaat of tegen onszelf of anderen wordt gebruikt. Dit kan worden bereikt door het beoefenen van meditatie en andere ademhalingsoefeningen die ons helpen ons te concentreren op wat we willen, terwijl we afleiding vermijden.

De vierde stap is om te begrijpen hoe krachtig we werkelijk zijn als mens en hoe krachtig onze verbinding met bronenergie werkelijk is. We hoeven alleen onze geest en ons hart te openen, zodat we de liefde in onszelf en om ons heen kunnen voelen.

Terwijl we naar ascensie werken, moeten we ons concentreren op het verhogen van onze vibratie en ons afstemmen op de hogere frequenties van licht, zodat we een positieve kracht op aarde en in het universum kunnen zijn.

Dit zal ons in staat stellen wonderen te creëren op aarde en in het universum, want wonderen gebeuren alleen als we hoge vibraties hebben!

We moeten deze duistere krachten overwinnen door onze eigen wilskracht en vastberadenheid en aan onszelf werken om onszelf te ontdoen van de negatieve energie die ons gevangen houdt in deze derde dimensie.

Om ons voor te bereiden op ascensie, moeten we nu beginnen door te leren luisteren naar onze intuïtie, te begrijpen dat toeval niet bestaat, tijd vrij te maken voor stille reflectie en meditatie, eigenliefde en dankbaarheid te beoefenen, ons bewust te zijn van onze fysieke gewaarwordingen en ernaar handelen in overeenstemming met wat we willen in plaats van wat we denken dat anderen van ons willen.

We leven in een tijd waarin alles om ons heen zoveel sneller gaat dan wij. We reageren op dingen die ons nog niet eens overkomen. Dit is een trend die geen einde kent, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je hoeft niet te zijn zoals iedereen. Er is ruimte voor verandering in de wereld.

Verander waar je controle over hebt: jezelf. Door dit proces kun je je centrum terugwinnen en een ruimte creëren waarin je weet wie je bent, die je perceptie van de wereld stuurt. Stap deze ruimte binnen en erken dat je niet op alles om je heen hoeft te reageren.

Als we de moed en wijsheid vinden om boven onze beperkingen uit te stijgen, kunnen we een transformatie bewerkstelligen in onszelf en in de wereld om ons heen.

Als je je hart opent voor anderen, kan het leven zelf je hoger en hoger tillen totdat het de perfecte harmonie bereikt waar je in pure vreugde leeft omdat er geen afscheiding of twijfel meer is, en alles goed voelt met de wereld. Dit wordt ascensie genoemd.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie 
Scroll naar boven