Hoe de wet van aantrekking kan werken voor jou. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe de wet van aantrekking kan werken voor jou.

ALS WE AAN HET VERLEDEN DENKEN, CREËERT DAT STEEDS WEER ONS VERLEDEN. HET IS NET ALSOF JE JE RICHT OP DE ACHTERUITKIJKSPIEGEL ALS JE AUTO RIJDT. JE KUNT ALLEEN ZIEN WAT ACHTER JE LIGT, NIET WAT VOOR JE LIGT.

Geliefden,

Om te begrijpen hoe de wet van aantrekking voor jullie kan werken, is het belangrijk te begrijpen wat de wet van aantrekking is.

De wet van aantrekking stelt dat we in ons leven aantrekken waar we onze aandacht, energie en focus op richten. We trekken letterlijk de levenservaringen aan waarop we ons richten, hetzij met opzet, hetzij bij gebrek aan beter.

Met de wet van aantrekking worden je intenties op de voorgrond geplaatst. Ze worden je primaire focus en geven je een enkele richting. Dit is vooral belangrijk bij het manifesteren van iets dat veel denkwerk en inspanning vereist.

Een voorbeeld hiervan is het plannen van je toekomst. Je kunt dit doen door een visiebord te maken, al je doelen op te schrijven op indexkaarten, of zelfs door gewoon de hele dag aan je visie te denken.

Wat u ook kiest om te visualiseren, weet dat het enige tijd en moeite zal kosten voordat u bereikt wat u wenst.

Hoe meer aandacht je aan iets geeft, of het nu positief of negatief is, hoe sneller het in je beleving komt. Je kunt niet aan deze regel ontsnappen. Het is een wet van het Universum.

Als je je richt op negatieve zaken als zorgen, jaloezie, woede en frustratie, zullen ze zich in je ervaring gaan vermenigvuldigen, en zul je meer situaties aantrekken die met deze frequentie te maken hebben.

Je moet positief zijn om positieve dingen in je leven aan te trekken. Maar als je geen resultaten ziet, zou je kunnen denken dat de wet van aantrekking niet voor je werkt.

Zoals ik altijd zeg: je gedachten en emoties creëren je werkelijkheid, of je het nu weet of niet.

Om te creëren en aan te trekken wat je wenst in je leven, moet je afgestemd zijn op de bron daarvan. Dat betekent dat je in een trilling van liefde, dankbaarheid en waardering moet zijn.

Als je je overweldigd voelt door negatieve energieën en trillingen om je heen, is het moeilijk om je zo te voelen. Daarom manifesteren sommige mensen hun verlangens niet, ondanks dat ze de technieken van de wet van aantrekking proberen.

Omdat ze zich niet bewust zijn van wat ze dagelijks denken en voelen, kunnen ze hun gedachten niet beheersen. Ze blijven meer van dezelfde ervaringen aantrekken omdat ze niet weten hoe ze hun dominante gedachtepatronen kunnen veranderen.

Is het je ooit opgevallen dat het altijd dezelfde mensen zijn die klagen over alle slechte dingen in hun leven? Dat doen ze al jaren, maar ze veranderen nooit. Ze blijven gewoon op dezelfde manier denken en voelen.

Deze mensen geloven dat als ze anders denken en voelen, hun leven onmiddellijk zal veranderen. Maar dat is niet waar. Je kunt niet zomaar een paar dagen anders denken en voelen en dan weer terugvallen op je oude gewoonten. Je oude gewoonten zullen snel genoeg weer de kop opsteken.
Je hebt gezien dat bepaalde mensen altijd rijk, succesvol en tevreden zijn, terwijl anderen dat niet zijn. De reden is eenvoudig. Het is omdat ze anders denken dan de meeste mensen. Ze laten zich niet leiden door hun gedachten, maar gebruiken hun gedachten om hun leven te leiden.
Er zijn mensen die de ongelooflijke kracht hebben om te manifesteren wat ze willen. En dan zijn er mensen die, hoe hard ze het ook proberen, het maar niet voor elkaar krijgen. De meest voorkomende reden hiervoor zijn de overtuigingen die we hebben over onszelf en ook over de wereld en ons leven.

Dat komt omdat hun geest te veel bezig is met wat ze niet leuk vinden en niet willen dat er gebeurt. Hun vibratie is altijd negatief, daarom zijn ze niet in staat aan te trekken wat ze verlangen. Deze mensen letten niet op hun gedachten. Ze denken voortdurend aan het verleden en voelen zich slecht over oude situaties.

Het is net alsof je je richt op de achteruitkijkspiegel terwijl je auto rijdt. Je ziet alleen wat achter je ligt, niet wat voor je ligt. Zo is het ook in ons leven. Als we aan het verleden denken, creëert dat steeds weer ons verleden. We moeten dus stoppen met denken aan het verleden en ons richten op wat we in de toekomst willen creëren. Zo werkt de wet van aantrekking voor jou.

De wet van aantrekking stelt dat waar je consequent aan denkt, uiteindelijk je werkelijkheid wordt. De meeste mensen denken aan dingen waardoor ze zich slecht voelen, en daardoor trekken ze meer van hetzelfde aan in hun leven. Daarom zijn de meeste mensen niet erg gelukkig of succesvol.

De sleutel is om je gewone gedachten en gevoelens blijvend te veranderen. Je moet een staat van geluk kunnen handhaven, ongeacht wat er buiten je fysieke werkelijkheid gebeurt. Dit zou je nieuwe normaal moeten zijn.

Als je iets positiefs wilt aantrekken in je leven, dan moet je een positieve levenshouding hebben en ook je gedachten veranderen over wat je wilt in je leven. Je moet stoppen met negatief denken, want dat trekt alleen maar meer negativiteit in je leven aan.

Als je niet aanwezig bent, kun je je gedachten niet controleren, dus neemt je onderbewustzijn het over. Het gaat werken voor je ego en manifesteert datgene waar je de meeste aandacht aan geeft.

De keuze is altijd aan jou, maar het is beter om je bewust te zijn van wat je emoties triggert, zodat je ze bewust kunt omschakelen om betere resultaten te krijgen met de wet van aantrekking.

Je gedachten en emoties verschuiven in de richting van wat je wilt is een krachtig instrument om te manifesteren wat je wenst. Maar het kan enige oefening vergen. Hier is hoe je het doet:

1- Sta jezelf toe het gevoel te voelen van wat je wilt.
Sta jezelf toe te dromen, en accepteer dan dat dit wel of niet kan gebeuren. Probeer niet langer dingen te forceren, maar geef je verwachtingen over aan het universum.

2- Heb een vision board of een andere creatieve visualisatietechniek die je doel vertegenwoordigt, of schrijf er in detail over alsof het al gebeurd is.

3- Breng elke ochtend 10 minuten door met visualiseren hoe dit in je leven zal zijn als je dit doel gemanifesteerd hebt. Hoe ziet het eruit? Hoe zal je je voelen? Hoe zullen anderen reageren op deze verandering?

4- Wees voorbereid op obstakels die onderweg kunnen opduiken en weet dat het Universum het beste met je voor heeft, dus als er onderweg iets opduikt, is dat om je dichter bij je manifestatie te brengen.

5- Onthoud dat je altijd de controle hebt en met je gedachten en emoties elke realiteit kunt creëren die je kiest.

Er zijn veel persoonlijke ontwikkeling en zelfhulpboeken, workshops en seminars die het idee promoten om een wens te doen en die dan te visualiseren om hem uit te laten komen.

Veel mensen hebben ontdekt dat dit concept zeer effectief is in hun dagelijks leven. Dit komt omdat de wet van aantrekking stelt dat gelijkenis gelijkenis aantrekt.

Bijvoorbeeld (dit is slechts een voorbeeld ter illustratie): Als je altijd denkt aan het verliezen van je baan of altijd denkt aan arm zijn, dan zul je situaties of gebeurtenissen in je leven aantrekken die uiteindelijk zullen leiden tot je verlies van werk of financiële instabiliteit.

Als je echter denkt en je richt op rijk zijn en financiële vrijheid, dan zul je meer situaties of gebeurtenissen in je leven aantrekken die je naar dit einddoel van financiële vrijheid zullen leiden.

Wanneer we denken en voelen, worden die gedachten en emoties trillingen die meer gedachten en emoties van dezelfde frequentie aantrekken. Met andere woorden, als je je gestrest, bezorgd of angstig voelt, zul je meer situaties blijven aantrekken waarin je je gestrest, bezorgd of angstig voelt.
Gedachten hebben een enorme invloed op je emoties en je fysiek, dus het is belangrijk om je te richten op positieve gedachten en niet te blijven hangen in negatieve.

Hoe specifieker je kunt zijn over wat je in je leven wilt aantrekken, hoe beter. Je kunt ook technieken gebruiken zoals precies opschrijven wat je wilt en jezelf visualiseren alsof je het al hebt.

Als je niet specifiek genoeg bent, zullen je hersenen de lege plekken opvullen met negatieve gedachten. Al je negatieve gedachten zijn gewoontes, dus als je ze nog niet onder woorden hebt gebracht en gevisualiseerd, dan zijn het nog steeds slechts vage gedachten in je hoofd.

Ieder mens straalt voortdurend energie uit naar het Universum. Deze energie heeft een frequentie, net als radio- en televisiezenders. Deze frequenties staan bekend als je vibraties.

Als je weet hoe je deze kracht moet gebruiken, kun je die gebruiken voor onbeperkte overvloed en het genereren van rijkdom. Je zult veel goede dingen kunnen aantrekken: geld, liefde, romantiek en gezondheid.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn je familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

    Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

    Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

    Privacy Policy

    Scroll naar boven