Hoe de Vijfde Dimensie je leven kan veranderen. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe de Vijfde Dimensie je leven kan veranderen.

DE VIJFDE DIMENSIE IS ALS EEN SPIEGEL WAARIN JE JEZELF ZIET ZOALS JE WERKELIJK BENT: EEN WEZEN VAN LICHT DAT UIT EEN ANDERE WERELD KOMT OM ANDEREN TE HELPEN HUN WARE AARD TE BEGRIJPEN EN HOE ZE PAST IN HET HELE STELSEL VAN DINGEN OP DEZE PLANEET!
We zijn allemaal hier op aarde met een reden, en die reden is om over onszelf en over andere mensen te leren.

Om meer over onszelf te leren, moeten we in ons eigen hart en onze geest kunnen kijken. Dit is waar de Vijfde Dimensie ons bij kan helpen.

De vijfde dimensie is niet iets dat je kunt zien, horen of aanraken; het is gewoon een innerlijke ruimte waarin je leeft als je in meditatie bent. Het is waar al je herinneringen verblijven, zowel goede als slechte.

De Vijfde Dimensie is als een spiegel waarin je jezelf ziet zoals je werkelijk bent: een wezen van licht dat uit een andere wereld is gekomen om anderen te helpen hun ware aard te begrijpen en hoe ze passen in het hele schema van dingen op deze planeet!

Wanneer je de vijfde dimensie bereikt, zul je weten wat het betekent om een ​​leven van liefde en mededogen te leiden voor alle levende wezens overal op aarde en ook in het hele universum!

De vijfde dimensie is de dimensie van de geest. Het is een dimensie die niet bij tijd en ruimte hoort maar bij ons innerlijk. Het is waar we spiritueel leven, waar we vrij zijn van alle beperkingen, en waar we onszelf kunnen zijn en onze individualiteit op een onbeperkte manier kunnen uiten.

Deze dimensie is pure liefde, onvoorwaardelijke liefde voor alle wezens op deze planeet en daarbuiten. Het hart kent geen haat of jaloezie omdat het alleen onvoorwaardelijke liefde kent voor iedereen en alles wat leeft op deze planeet of in het universum.

Dus de vijfde dimensie is een staat van totale ontspanning en gelukzaligheid. Het is de staat van zijn waarin alle gedachten worden gezien als slechts gedachtevormen, dus het is niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Je geest zal altijd vrij zijn om te denken wat hij maar wil, maar als je in de vijfde dimensie bent, raak je niet verstrikt in je gedachten; ze zweven rond als wolken in de lucht.

Je ziet dit als iets heel moois, want als je geest niet bezig is met gedachten maar gewoon geniet van het leven, begin je de wereld anders te zien; er zijn geen grenzen meer tussen tijd en ruimte omdat tijd slechts een illusie is, en ruimte ook een illusie.

Het is het rijk van puur bewustzijn. Het heeft geen grenzen of beperkingen, dus je kunt er naartoe reizen met je lichaam, geest en ziel.

Het is alsof je wakker wordt uit een droom, in een alternatieve bewustzijnsstaat bent of in een andere wereld bent. Het is als een staat van gelukzaligheid die je aan niemand anders kunt uitleggen, maar het is een van die dingen waardoor je je gelukkig en goed voelt.

De Vijfde Dimensie betekent dat je je altijd bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Je leert en groeit altijd van levenservaringen, zowel grote als kleine. Je zit nooit lang genoeg op één plek of in één situatie vast om je te vervelen of gefrustreerd te raken. Er is geen limiet aan wat je in deze wereld kunt bereiken, omdat er geen limiet is aan de hoeveelheid kennis die er is waar we allemaal van kunnen leren!

De Vijfde Dimensie is niet een speciale plek waar je naartoe gaat als je sterft. Het is een staat van zijn die iedereen op elk moment kan ervaren.

De Vijfde Dimensie gaat ook over het zien van het leven op aarde als een kans in plaats van alleen maar een situatie waarmee moet worden omgegaan. Als we zo denken, wordt ons leven veel gemakkelijker omdat alles eenvoudiger en leuker wordt.

Het is voor ons niet nodig om ergens anders heen te gaan om de Vijfde Dimensie te ervaren; we kunnen gewoon beginnen door elke dag een time-out voor onszelf te nemen en van elk moment te genieten!

Wat houdt mensen tegen om naar een vijfde dimensie te gaan? Weet jij wat het is? Het antwoord is nadenken over het verleden, je zorgen maken over de toekomst en anderen beoordelen. De vijfde dimensie binnengaan is een open geest en een open hart hebben. Je hebt een wereld zonder oordelen nodig.

Als mensen hebben we de macht om onze gedachten en acties te kiezen. Er is bewuste inspanning voor nodig om de beste beslissingen te nemen voor onszelf en de mensen om ons heen, in plaats van in de gewoonte te vervallen om patronen te maken die een negatieve invloed hebben op ons leven.

Zelfdiscipline is een bewonderenswaardige eigenschap, maar kan op een minder stressvolle manier worden bereikt door meditatie, het loslaten van weerstand en het eerlijk evalueren van onze reacties op alledaagse situaties.

Kies groei boven weerstand, geluk boven angst, vrede boven woede, vreugde boven zorgen, succes boven falen en liefde boven haat. Beperk je focus op die dingen die je wilt in het leven en laat al het andere los. Door negatieve gedachten en gewoonten te elimineren, zijn we in staat ware inspiratie te ontdekken en ons beste leven te leiden!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven