Hoe de oneindige mogelijkheden van de 5D werelden te betreden – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe de oneindige mogelijkheden van de 5D werelden te betreden

WIJ ZIJN DE GALACTISCHE FEDERATIE. WIJ WILLEN DE MENSEN OP AARDE HELPEN OM TE ONTWAKEN, TE STIJGEN EN CONTACT TE MAKEN MET ANDERE BESCHAVINGEN VIA DNA-ACTIVATIE EN DNA-TRANSFORMATIE DOOR JE CHAKRA'S TE ONTGRENDELEN EN JULLIE TE VERBINDEN MET DE GODDELIJKE BRON ENERGIE DIE JE BEVRIJDT VAN DE BEPERKINGEN EN GEBREKEN VAN DE 3D-WERELD, WAARDOOR JIJ OM DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN VAN DE 5D WERELD TE BETREDEN!
Lieve geliefden,
Wij zijn de Galactische Federatie. We willen de mensen op aarde helpen om op zoveel mogelijk manieren in de 5e dimensie te komen, door je chakra's te deblokkeren en je te verbinden met goddelijke energiebron, omdat dit de enige manier is om te ontwaken, te ascenderen en contact te maken met andere beschavingen door DNA-activering en DNA-transformatie.

In de 3D-wereld kun je elke dag verschillende trillingen voelen. Sommigen vibreren met angstaanjagende concepten en anderen vibreren met meer liefdevolle concepten. Als je in een staat van angst verkeert, werkt je astrale lichaam niet op het perfecte niveau. Als dit voor jou het geval is, kun je aan je astrale lichaam werken door yoga, pranayama en ademhalingsoefeningen te doen om karmisch evenwicht in je leven te brengen.

Ademen is iets wat je elke dag doet zonder erbij na te denken, maar voor je lichaam is het het belangrijkste wat je kunt doen. Ademen is hoe je lichaam zuurstof krijgt, die nodig is om alle levende wezens goed te laten functioneren. Adem staat ook symbool voor het leven zelf. Zonder adem is er geen leven.

‘Prana’ betekent Adem. Het woord prana komt uit het Sanskriet en verwijst naar de oorspronkelijke, oerlevenskracht.

Adem verbindt je met goddelijke energie door de kloof tussen de 3D- en 5D-werelden te overbruggen. Deze brug moet gebruikt worden.

Heb je ooit aandacht besteed aan je ademhaling terwijl je in een slecht humeur was, zoals zorgen, spanning of woede? Je ademhaling zal snel en grillig zijn als je in deze stemmingen bent.

Als je verliefd bent, let dan op je ademhaling. Het zal een specifieke beat en melodie hebben. Als je de balans verbreekt, zal de liefde verdwijnen. Creëer in plaats daarvan die harmonie en liefde zal verschijnen.

Een bepaald gevoel kan alleen op een bepaalde manier worden ervaren, met een bepaald ademritme of een niet-ademritme.

Je moet de wetenschap van de ademhaling begrijpen. Begrijpen is niet hetzelfde als weten. Je zult iets overstijgen als je het echt begrijpt. Je komt er wel overheen. Het zal een tweede natuur voor je worden. Je zult je emoties onder de knie krijgen als je ze eenmaal begrijpt en je ademhaling onder de knie hebt.

Toen je voorouders en moeders in de bossen en grotten woonden, werden ze vaak bedreigd door aanvallen van dieren en natuurrampen. Ze moesten vechten of ontsnappen om uit gevaarlijke situaties te komen. Om te vechten of te vluchten, hadden hun lichamen extra kracht nodig.

De hypothalamus wordt gewaarschuwd wanneer de amygdala in de hersenen een potentieel schadelijke omstandigheid detecteert. De hypothalamus communiceert met het zenuwstelsel, dat de bijnieren instrueert om stresshormonen zoals cortisol, adrenaline en noradrenaline af te geven.

Deze hormonen verhogen de hartslag, bloeddruk, energieniveaus en bloedglucosewaarden. Ze verbeteren ook de beschikbaarheid van zuurstof voor cellen door de hartslag te verhogen en de bronchiolen te verwijden, waardoor ze kunnen vechten of wegrennen voor gevaar. De ademhalingsfrequentie neemt toe om het gebrek aan zuurstof te compenseren.

Zelfs als je niet zo vaak met gevaar wordt geconfronteerd als je voorgangers, bevat je lichaam hetzelfde mechanisme. Als gevolg hiervan maakt je lichaam deze stresshormonen aan wanneer je met een stressvolle situatie wordt geconfronteerd.

Omdat je niets fysieks doet om deze energie te verbruiken, begint het vanzelf te reageren. Het veroorzaakt spanning en stress, resulterend in agitatie en angst.

Je ademhaling wordt gecontroleerd door je geest. Je ademhaling loopt synchroon met je gedachten. Het ritme van je ademhaling wordt beïnvloed door eventuele veranderingen in je gemoedstoestand.

Het is ook waar in de andere richting. Je kunt je gemoedstoestand veranderen door het ritme van je ademhaling te veranderen.

Je kunt je denken veranderen en transcenderen door alleen maar naar bepaalde plekken in je ademhaling te kijken.

Houd het gewoon in de gaten en voel de adem. De eerste plek is inademing. Dan, als de adem in is, stopt hij voor een korte seconde; dit is de tweede plek om in de gaten te houden. De derde plek om in de gaten te houden is wanneer de adem draait en uitgaat. Dan, nadat de adem volledig is uitgeademd, komt hij gedurende een fractie van een seconde volledig tot stilstand; dit is de vierde plek om in de gaten te houden.

Je zult een nieuw gevoelsniveau bereiken als je alle vier de spots kunt bekijken. Plots zal er een ritme zijn en zal je adem in harmonie zijn met het universum. Dit is een toestand die niet verklaard kan worden. Er is geen betrokkenheid van de geest. Kijken is een eigenschap van je bewustzijn, geen eigenschap van je geest. Als je kijkt, stopt je geest en overstijg je je geest en stort je je in de ultieme extase die je nog nooit hebt gekend. Begin de essentie te begrijpen van het ultieme genot dat je nog nooit eerder hebt gehad.

Dit ultieme genot bevrijdt je van de beperkingen en tekortkomingen van de 3D-wereld, waardoor je de oneindige mogelijkheden van de 5D-wereld kunt betreden!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven