Hoe blijf je geaard en positief in tijden van onrust

BLIJF DAPPER EN ZELFVERZEKERD, ZOEK HET GOEDE IN ELKE SITUATIE, EN HOUD JE HOOFD HOOG TIJDENS TEGENSLAG. LAAT ANDEREN JE TOEKOMST NIET BEPALEN. JIJ HEBT DE MACHT OM JE EIGEN LOT TE MAKEN DOOR VOORDEEL TE MAKEN VAN DE KANSEN DIE JOU WORDEN AANGEBODEN.
Heb je wel eens het gevoel dat het leven aan je voorbij gaat? Heb je het verlangen om iets met je leven te doen, maar weet je niet wat dat is?

Soms kan het leven teveel zijn. Je gaat door de hel en terug; angst begint, stress bouwt op en je denkt gewoon niet dat het nog erger kan worden.

Misschien voel je je verloren en weet je niet waar je heen moet. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de dagelijkse drukte van het leven en het grotere geheel te vergeten.

De wereld kan een meedogenloze en deprimerende plek zijn. Met negatieve mensen en omstandigheden om elke hoek, is het gemakkelijk om je gevangen te voelen in een neerwaartse spiraal.

Maar wat kunnen we doen om onszelf te helpen? Nou, er zijn eigenlijk twee dingen: gebruik onze ervaringen uit het verleden als motivatie en omring ons met positieve energie.

Als je ooit het gevoel hebt gehad dat het leven oneerlijk is geweest of dat dingen niet op jouw manier zijn gegaan, dan weet je dat positief zijn niet altijd gemakkelijk is. Of we nu te maken hebben met een traumatische gebeurtenis in ons verleden of met negatieve mensen om ons heen, het kan moeilijk zijn om optimistisch te blijven in moeilijke tijden.

Het is voor velen van ons een strijd om positief te blijven in tijden van onrust. Vooral als de negativiteit afkomstig is van mensen waar we om geven.

Je begint je geïsoleerd, alleen en neergeslagen te voelen door het leven zelf. Er is een tijd geweest dat mij dit ook is overkomen. Ik voelde me verloren en gefrustreerd over mezelf omdat ik niet kon achterhalen wat er mis ging. Het leek alsof wat vroeger logisch was, dat niet meer deed.

Het enige dat me met beide benen op de grond hield, was het feit dat ik redelijk goed grip had op de kernwaarden van wat me dreef en hoe ik mijn leven wilde leiden: eerlijk, oprecht en respectvol zijn voor anderen; om van mijn relaties te houden; zinvol werk na te streven en met mensen om te gaan als vrienden in plaats van als concurrenten.

Positief blijven is een vaardigheid die geleerd moet worden. We hebben allemaal dagen waarop we niet de beste van onszelf zijn, maar we kunnen er altijd voor kiezen om gelukkig en opgewekt te zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het leven niet altijd gemakkelijk of perfect zal zijn. We hebben allemaal onze ups en downs en het loont de moeite om daar op een gezonde manier mee om te gaan.

Als je in de problemen zit, is het gemakkelijk om op te geven. Je kunt alle redenen bedenken waarom je het niet meer zou moeten proberen en hoe zinloos het zou zijn om het te blijven proberen. Het kan gemakkelijk zijn om je te concentreren op de negatieve aspecten van het leven. Misschien heb je zin om alles en iedereen van wie je houdt op te geven.

Maar als je opgeeft, verlies je alles waar je zo hard voor hebt gewerkt. Dus hoe erg de dingen er nu ook uitzien, geef je dromen niet op.

Het feit is echter dat er geen ruimte is om te stoppen bij tegenspoed. De enige manier om door de moeilijke tijden heen te komen, is door positief te blijven en gefocust te blijven op wat je uit het leven wilt halen.

De enige manier om te winnen is door te blijven vechten tot het einde.

Als het om de toekomst gaat, wees dan niet bang om je dromen na te jagen. We zijn er allemaal geweest, verlamd door angst en twijfel. Maar nu weet je hoe je ze kunt overwinnen: blijf moedig en zelfverzekerd, zoek het goede in elke situatie en houd je hoofd hoog bij tegenspoed.

Laat anderen niet jouw toekomst bepalen. Je hebt de macht om je eigen lot te bepalen door gebruik te maken van de kansen die je worden geboden.

Aan degenen die misschien het gevoel hebben dat het onmogelijk is om positief te blijven in een tijd als deze, onthoud dat je de macht hebt om je eigen lot te bepalen. Er zullen altijd tegenslagen en negatieven aan de horizon zijn, maar door bewust te proberen de zilveren voeringen te vinden, kun je zelfs de donkerste dagen doorkomen.

Een goed gevoel van eigenwaarde opbouwen is moeilijk, maar het is iets dat je in de loop van de tijd kunt bereiken. Als je eenmaal hebt gewerkt aan het opbouwen van je eigen zelfvertrouwen, ben je in staat om te slagen en een goed voorbeeld te zijn voor anderen.

Het leven is oorlog; het leven worstelt. Het is altijd zo geweest, en het zal altijd zo blijven. Onze grootste troef als mens is dat we terug kunnen vechten. We kunnen vechten voor wat we willen en waar we in geloven, en we kunnen winnen.

Als je positief denkt, kun je omgaan met de tegenslagen die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt. Je zult meer kunnen bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden, omdat je nooit opgeeft.

Het doel van dit artikel is om u te helpen een manier te vinden om positief in het leven te blijven. Niemand gaat je vertellen wat je moet doen, behalve jijzelf. Jij bent de enige die weet wanneer het genoeg is of wanneer je meer wilt.

Als je waarde hecht aan positiviteit, kijk dan altijd naar de zonnige kant. Het zal je leven veel beter maken dan anders het geval zou zijn geweest. Het is nog steeds aan jou om jezelf weg te duwen van negativiteit en naar het licht te gaan.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven