Hoe bereid je je voor op het komende eerste contact? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe bereid je je voor op het komende eerste contact?

HET BELANGRIJKSTE IS TE ONTHOUDEN DAT WE OP HET PUNT STAAN OP TE STIJGEN. VEEL MENSEN WETEN MISSCHIEN NIET VAN DEZE GEBEURTENIS, MAAR HET GEBEURT TOCH. DE TIJD IS KORT, EN JE HEBT WEINIG TIJD OM JE OP DEZE GEBEURTENIS VOOR TE BEREIDEN.

Het eerste contact met hoger-dimensionale wezens zal zeer binnenkort plaatsvinden.

Dit is ongetwijfeld fantastisch nieuws voor ons allemaal. Zeer binnenkort zal het eerste contact met wezens uit hogere dimensies plaatsvinden. Wees voorbereid op deze opwindende gebeurtenis.

Het is een kans voor onze verlichting om uit deze driedimensionale gevangenis te ontsnappen en de vijfde dimensie binnen te gaan, dus er is geen reden om bang te zijn.

De bron en jij zullen één worden. Het markeert de triomf van het licht. Hoe moet je klaar zijn voor deze hemelse ontmoeting?
Allereerst moet je jezelf een vraag stellen: Wat wil ik? En ten tweede, vergeet niet dat we op dit moment in contact staan met Bronenergie, en deze energie zal ons helpen een beslissing te nemen over ons leven en het doel ervan.

De hoger-dimensionale wezens komen in vrede omdat zij ons lijden hebben gezien en ons willen helpen. Zij zijn hier niet voor oorlog of verovering, maar alleen om hun gaven met ons te delen.

Om je op dit eerste contact voor te bereiden, moet je begrijpen dat er veel verschillende soorten hoger-dimensionale wezens zijn. Sommige zijn goedaardig, andere kwaadaardig. Je moet de juiste kiezen en om hun hulp vragen.

Het belangrijkste is dat je kalm en beheerst blijft als ze met je in contact komen. Laat ze niet je angst of andere emoties zien die hun acties ten opzichte van jou of je samenleving in het algemeen zouden kunnen beïnvloeden.

Je kunt ze vragen of ze fysiek contact met je kunnen maken, persoonlijk of via een energieveld om je heen.
Wanneer de hoger-dimensionale wezens komen, zullen zij zich met ons verenigen en ons naar een nieuw tijdperk van licht, liefde en vrede leiden! We moeten hier allemaal klaar voor zijn.

De eerste stap in deze voorbereiding is volledig te begrijpen wat er gebeurt. Het belangrijkste is te onthouden dat we op het punt staan op te stijgen. Veel mensen weten misschien niet van deze gebeurtenis, maar het gebeurt niettemin.

Dit kan elk moment gebeuren als we ons blijven richten op het hoogste goed van alle wezens in deze wereld en als we onze chakra’s openhouden voor de instroom van positieve energie uit hogere dimensies.

Wij moeten altijd onthouden dat er vele werelden zijn buiten onze eigen fysieke dimensie, en dat elke wereld zijn eigen wetten en regels heeft die zijn bestaan en evolutie op deze planeet Aarde en op andere planeten binnen ons zonnestelsel regelen.

Het belangrijkste is om onvoorwaardelijk van onszelf te houden, onszelf te accepteren precies zoals we nu zijn op dit moment in de tijd, en altijd vooruit te gaan naar ons volledige potentieel, samen met alle andere voelende wezens op Aarde, inclusief dieren (en ook niet-levende wezens zoals bomen, planten, enz.).

De tijd is kort, en jullie hebben weinig tijd om je op deze gebeurtenis voor te bereiden. Om je op dit contact voor te bereiden, heb je bepaalde vaardigheden en kwaliteiten nodig, waaronder:

Kennis van jezelf en je capaciteiten;

Het herkennen van je ware levensdoel;

Het vermogen om op een duidelijke manier te communiceren met hoger-dimensionale wezens (vooral door het gebruik van symbolen);
Een open geest en de bereidheid om iets nieuws te leren;

Geduld: begrijpen hoe lang het duurt voordat dingen gebeuren;

Het enige dat telt is je geloof, vertrouwen en geloof in jezelf!
Bereid je voor met liefde en vreugde:

Bereid je voor om je hogere zelf op een nieuwe manier te ontmoeten, als een wezen van licht, als deel van de schepping en het leven zelf. Je gaat al je vragen en twijfels ontvangen terwijl ze worden beantwoord door je ware innerlijke zelf. Bereid je voor met liefde en vreugde, want zo ontvangen we onze antwoorden van binnenuit.

Bereid je spiritueel voor:

Bereid je spiritueel voor omdat je je zult kunnen verbinden met de bron van het leven zelf in zijn zuiverste vorm, waardoor je toegang krijgt tot hogere dimensies van de werkelijkheid waar alleen goddelijke wezens wonen. Bereid je geestelijk voor, want als je de hogere dimensies van de werkelijkheid binnengaat, is het noodzakelijk dat je je meer bewust wordt van wie je bent – je ware innerlijke zelf – zodat het in al zijn glorie naar voren kan komen.

Het naderende eerste contact is een kans voor onze kosmische zoom.

Het is een groot geschenk om de bron van ons wezen en al zijn mogelijkheden te ontmoeten. Het is een moment dat het begin markeert van onze evolutie, wanneer we onszelf weer kunnen zien zoals we werkelijk zijn.

Dit is een tijd van transformatie; dit is de draagtijd van ons volgende leven. Nu is het tijd om te overstijgen en te evolueren. Het is tijd om te bewegen.
Volg je intuïtie en stroom mee met de kosmos!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven