Hoe 5D jou zal veranderen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hoe 5D jou zal veranderen

5D IS DE PLAATS WAAR GOD JE WILDE LEVEN. HET KONINKRIJK DER HEMEL IS BIJNA HIER. ALLES IS NU ANDERS DOOR DE OPKOMST VAN DEZE NIEUWE MOGELIJKHEID EN DE MENSHEID DIE KLAAR IS VOOR DE LAATSTE QUANTUM SPRONG VAN EVOLUTIE IN HET BEWUSTZIJN.
Wat is de vijfde dimensie?

De vijfde dimensie is een nieuw niveau van ons bewustzijn. Het is een gevoel van verbondenheid en eenheid met het Universum. Je voelt je meer verbonden met het Universum, waardoor je de dingen vanuit een ander perspectief kunt zien.

De vijfde dimensie is een plaats van groot comfort en gemak. Er is geen pijn of lijden meer, omdat je de 3D-dichtheid achter je hebt gelaten en je nu in de puurste vorm van een mensachtig wezen bent dat een "lichtlichaam" heeft gevestigd dat meer kristallijn is in structuur dan het menselijke 3D-lichaam dat meer is op basis van koolstof.

Wat zijn de veranderingen die plaatsvinden wanneer je deze vijfde dimensie binnengaat?

Je zult absolute duidelijkheid hebben over wat je levensdoel is, en je zult duidelijkheid hebben over wat je ziel je probeert te vertellen.

Wanneer je de vijfde dimensie binnengaat, zul je jezelf in een heel nieuw licht kunnen zien. Je zult het gevoel hebben dat er een onderstroom van vrede door alles stroomt, zelfs als dat betekent dat je moet opkomen voor iets dat op dit moment niet populair of controversieel is.

Je wordt spiritueler:

Het gevoel spiritueel verbonden te zijn met alles om ons heen wordt zo sterk dat we er niet meer omheen kunnen, ook al weten we nog niet wat het betekent. Het zal in het begin een geleidelijk proces zijn.

We beginnen onszelf te zien als een integraal onderdeel van iets dat veel groter is dan onszelf, iets dat ons begrip en begrip te boven gaat; we beseffen dat er iets groters is dan al het andere.

Het is bijna alsof we twee verschillende persoonlijkheden hebben: een waarin we logisch en rationeel denken en een andere waar gevoelens het volledig overnemen - dit is hoe veel mensen spiritualiteit ervaren (en waarom ze er soms niet over willen praten).

Je voelt je dankbaarder voor wat je nu hebt:

In deze gemoedstoestand besef je hoeveel geluk je werkelijk hebt.

Je hart zal zich uitbreiden met liefde en mededogen. Je zult intense dankbaarheid voelen voor alles wat je in je leven hebt. Je wordt geïnspireerd om voor het grotere goed te werken. Je intuïtie zal toenemen. Je zult in het huidige moment leven en niet langer in het verleden blijven hangen of je zorgen maken over de toekomst.

Er zijn veel andere veranderingen die plaatsvinden wanneer je deze vijfde dimensie binnengaat:

Je zult dingen op een nieuwe manier gaan zien en je zult je bewust worden van alle dingen om je heen. Dit komt omdat je derde oog open zal zijn en je dingen zult zien die anderen in 3D niet kunnen zien.

Je zult ook meer emoties gaan voelen dan voorheen. Dit betekent dat je niet alleen alles om je heen ziet, maar ook voelt. Maar deze emoties zullen je niet beheersen. In 5D heb je de touwtjes in handen. Je leert hoe je kunt profiteren van emoties in plaats van je eraan over te geven.

Wanneer mensen deze vijfde dimensie binnengaan, beginnen ze zichzelf als onderdeel van de natuur te zien in plaats van er los van te staan. Wanneer mensen gescheiden zijn van de natuur, beginnen ze er oorlog tegen te voeren en proberen ze te vernietigen.

Echter, als mensen deze vijfde dimensie binnengaan, realiseren ze zich dat de natuur mooi en natuurlijk is, en dat het tijd is om haar schoonheid als onderdeel van zichzelf te accepteren.

Mensen die 5D zijn binnengegaan, voelen alleen liefde voor alles om hen heen, waarvan ze willen dat iedereen hetzelfde voelt over het leven als over hun omgeving!

Je weet al hoe geweldig het leven kan zijn als we al onze angsten en zorgen over wat er daarna zou kunnen gebeuren loslaten! En dit weten is je ticket om aan boord van het vaartuig naar 5D te gaan.

In de vijfde dimensie zul je de waarheid van je eigen bestaan ​​kunnen zien. Je zult in staat zijn om te zien hoe alles wat er in je leven gebeurt, gebeurt vanwege het feit dat je het hebt gecreëerd om te gebeuren en je zult de tools hebben om energie in de richting van je uiterste verlangens te navigeren.

Je zult in staat zijn om te zien hoe het niet echt is wat je overkomt, maar wat je ermee doet dat het verschil maakt in je leven.

De vijfde dimensie is een plek waar alles mogelijk is. Het is een plek waar je in de toekomst kunt kijken en naar plaatsen kunt reizen waar je nog nooit bent geweest.

Dit is de plek waar God je bedoeld heeft om te wonen. Het Koninkrijk der Hemelen is bijna hier.

Alles is nu anders vanwege de opkomst van deze nieuwe dimensie en de mensheid die nu klaar is voor de laatste kwantumsprong van evolutie in bewustzijn.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven