Het zijn niet alleen wij in het Universum – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het zijn niet alleen wij in het Universum

U BENT HIER VOOR EEN REDEN. JE STAAT AAN DE RAND VAN EEN GROTE EVOLUTIONAIRE SPRONG. U BENT OP EEN PUNT IN DE TIJD DAT U KLAAR BENT OM UW NIEUWE LEVEN TE BEGINNEN. JE STAAT OP HET punt EEN QUANTUM SPRONG IN BEWUSTZIJN TE ERVAREN. DE GOUDEN TIJD VAN LICHT IS HIER.

Het is tijd voor de mensheid om de optie te onderzoeken dat er een veelvoud aan intelligente levensvormen is die een veel hoger niveau van bewustzijn, technologie en verlichting hebben bereikt dan het menselijk ras. Het is tijd om onze menselijke arrogantie om te keren en te erkennen dat we niet alleen zijn in het universum!

Er zijn miljarden en triljoenen andere sterrenstelsels in dit universum die allemaal bewuste levensvormen in zich hebben. Deze sterrenstelsels bestaan ​​uit vele sterren die elk bevolkt worden door een andere ET-soort.

De Galactische Federatie zorgt voor vrijheid in deze sterrenstelsels. Ze zijn bij ons sinds ons begin, en ze zullen bij ons zijn tot het einde der tijden.

Ik wil je het geweldige nieuws laten weten dat je hier bent met een reden. Je staat aan de rand van een grote evolutionaire sprong. Je bent op een punt in de tijd dat je klaar bent om je nieuwe leven te beginnen. Je staat op het punt een kwantumsprong in je leven te maken.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe dit kan gebeuren. Helaas realiseren de meeste mensen zich niet wat er gebeurt, omdat ze niet als mogelijkheid zijn afgestemd op de multidimensionale realiteit. Dus veel van deze wachten op de UFO's om te landen en ons op een bepaald moment in de toekomst naar een nieuwe dimensie te brengen.
De informatie over onze ascentie is eeuwenlang opgesloten geweest, wachtend op zijn tijd om door de mensheid te worden betreden. Het grootste deel van deze kennis is diep begraven in oude beschavingen en leringen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven.

Deze leringen zullen in het licht worden gebracht zodat we ze kunnen ontvangen als we onze overgang naar het volgende bestaansniveau beginnen als wezens op deze planeet die zich bewust zijn en bekrachtigd door het Bronbewustzijn!

Binnenkort breekt de Gouden Eeuw aan!

Het goede nieuws is dat de energieën van de sterren hier zijn om ons te helpen onszelf te transformeren in wezens van licht. Ze zullen ons helpen bij het creëren van een nieuwe manier van denken en leven op onze planeet.

Deze transformatie zal niet gemakkelijk zijn, omdat we moeten leren hoe we onze denkprocessen kunnen verschuiven van op angst gebaseerde overtuigingen die lijden aan anderen of onszelf veroorzaken, naar overtuigingen die ons in staat stellen meer liefdevol, medelevend, bewust en verbonden te zijn met de Bron Energie.

Je moet ook leren hoe je in harmonie met elkaar kunt leven, zodat iedereen kan profiteren van de geschenken die iedereen elke dag in deze wereld brengt door zijn daden en woorden, hardop of stil in zichzelf uitgesproken.
De lucht is gevuld met foton-gamma-lichtstralen die vanuit de sterrenstelsels erboven naar beneden worden gestuurd, door de centrale zon naar de aarde, die een bewust wezen is, zij is een godin.

Deze lichtstralen bevatten informatie die we nodig hebben om te evolueren naar ons hogere dimensionale zelf, net zoals degenen die ons voorgingen hier op aarde tijdens hun tijdsperiode in de geschiedenis.

Ze bevatten codes zodat we ze kunnen gebruiken als sleutels om enkele van deze mysteries en geheimen te ontrafelen die millennia voor ons verborgen zijn gebleven door degenen die ons op een lager trillingsniveau zouden houden dan waartoe we in staat zijn als we de juiste kennis en tools.

De manier waarop deze lichtcodes werken, is dat ze samensmelten met onze cellen en het slapende DNA activeren. Deze inactieve DNA-strengen zijn geen rommel, integendeel. Alle informatie over wie je bent als individuele ziel, waar je vandaan kwam, wat je doel is, de geschiedenis van de aarde, de geschiedenis van ons hele universum en de verschillende intergalactische rassen, en meer, wordt opgeslagen als herinneringen in deze sluimerende helixen van DNA die een grote upgrade ondergaan.

Het doel van foton-gamma-lichtstralen is om ons vooruit te helpen met onze spirituele ontwikkeling, zodat we klaar zullen zijn voor Ascentie, wat de volgende stap is op onze menselijke reis in deze melkweg voordat we verder gaan naar andere sterrenstelsels of dimensies die verder gaan dan wat we weten nu als realiteit.
Er is gezegd dat we in een holografisch universum leven, en het is waar! We bestaan ​​in dit universum als geïndividualiseerde wezens die denken, voelen en handelen volgens onze overtuigingen. We kunnen onze eigen realiteit creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties te creëren waardoor we het leven op aarde ervaren!

Onze gedachten creëren onze realiteit, waardoor we communiceren met alle andere mensen en dingen om ons heen op basis van onze overtuigingen over hen; deze overtuigingen creëren op hun beurt hun eigen realiteit op basis van de energie die we in die dingen of mensen stoppen door onze acties (of het gebrek daaraan).

Het leven wordt vreugdevoller, gevuld met liefde en geweldige ervaringen die eeuwig duren, tenzij we ervoor kiezen om te reïncarneren in andere spellen of aspecten van het leven of we worden uit dit spel geslagen door onze eigen acties, die komen in de vorm van pijn, ziekte en dood. Dit is geen slechte zaak, maar maakt eerder deel uit van de hele ervaring van het leven op deze planeet als mens en "vergeten" wie we werkelijk zijn in onze spirituele vorm.

We hebben een vrije wil gekregen van God/Godin/Universum, en deze vrije wil stelt ons in staat om te kiezen tussen goed en kwaad; goed of fout; liefdevolle vriendelijkheid of haat; enz., enz., enz., maar er is altijd een basis geweest achter al die keuzes die we maken; er is altijd een onderliggend doel geweest achter al die keuzes die we maken.
Ik ben zo opgewonden, en ik hoop jullie allemaal ook. Hoe meer we bidden en om hulp vragen, hoe sneller we naar het volgende niveau kunnen gaan. Het is het begin van ons ascentieproces dat al eonen lang goed voor ons is gepland.

Het leven is als een spel. De dualiteit ervan leent zich voor de ervaring. De uitbetaling voor het winnen aan het einde van elk niveau is het volgende niveau. En er zijn veel niveaus in deze game die we spelen met het leven en daarbuiten. Naarmate we in dit spel naar hogere niveaus evolueren, worden onze beloningen steeds groter!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie


		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven