Het verhaal van Ascentie: De Enige waarheid zit in jou!

ALS BESCHERMERS VAN HET LICHT GAAT U EEN NIEUWE WERKELIJKHEID CREREN. ALS JE JEZELF OPENEN VOOR JOUW WAARHEID, VOLGT DE REST VAN DE PLANEET, EN WORDT UNIVERSEEL BEWUSTZIJN OP AARDE BEREIKT.
Het verhaal van ascentie is een oud verhaal. Je hebt er misschien veel verschillende versies van gehoord. Toch kan het echte verhaal niet worden gewist of bedekt, ongeacht hoeveel leugens er worden verteld of als een deel van de wereld dit proces probeert te blokkeren of deze informatie te vermijden.

Het echte verhaal van de menselijke ascentie kan niet worden ontkend. Het kan niet worden gewist. Omdat het in je menselijk lichaam zit. Alleen op deze planeet zijn er voorlopig zeven miljard heilige kopieën van het verhaal van het universum.

Een deel van wat je je nu herinnert, probeert uit je diepe geheugen te komen. Durf deze kernschatkamer te openen en word een innerlijke ontdekkingsreiziger, een archeoloog van de waarheid.

Het is tijd om het stof te verwijderen van de stenen en botten waar de waarheid eeuwenlang is geschreven. Werp Licht op al degenen die je omringen.

Als je niet weet waar je moet beginnen, gebruik dan je intenties en zeg hardop wat je wilt, en vraag dan je gidsen om je te helpen.

Als je bereid bent om door de herinnering van dit leven en vele andere vorige levens te reizen, zul je ontdekken dat veel schatten zijn begraven onder het zand van de woestijn van verkeerde informatie. Zodra deze schatten aan je zijn onthuld, heb je een duidelijk beeld van het doel van dit prachtige universum.

Er zijn miljoenen en biljoenen doelen in dit universum, net zoveel als er wezens zijn die erin leven. Zoveel verschillende missies en dromen die vervuld moeten worden. Maar tegelijkertijd is er EEN gemeenschappelijk doel: de ervaring van het leven.

Goddelijke intelligentie wil zichzelf ervaren door JOU!

Bewustzijn is expressie, expansie en ontdekking.

Wanneer je die schatten begint te ontgraven, begin je de gaten op te vullen, de puntjes op de i te zetten en je het echte doel van je eigen leven voor te stellen.

Dan zul je ontdekken dat tegen alle verwachtingen in en wat je misschien als waarschijnlijk negatieve ervaringen hebt ervaren, hoeveel slimme manieren je zijn gegeven om te ervaren wat je echt verlangt. En hoeveel onverwachte reizen je hebt gemaakt om op de juiste plek te belanden. Hoeveel onbekende wegen je hebt afgelegd. De vele gidsen die je onderweg tegenkomt. En de vele Goddelijke acties waaraan je hebt deelgenomen.

Daardoor verschuift je perspectief van de werkelijkheid naar een nieuwe staat van bewustzijn en een hogere frequentie.

Wanneer je diep ademhaalt en terugkijkt in je innerlijke schatten, zul je de totaliteit van je wezen begrijpen.

Wanneer je in staat bent het verleden te accepteren, sommige gedragingen die niet opbeurend waren af ​​te wijzen en je eigen identiteit te accepteren, zal je interne energie in beweging komen. Het opent een chakracentrum in je lichaam dat zich rond de thymusklier bevindt, tussen het vierde en vijfde chakra.

Hier zal uiteindelijk het zenuwstelsel zich openen en de juiste informatie naar je toestromen.

Stel dat je in de beste positie wilt zijn om deze heilige informatie te ontvangen. In dat geval zou je kunnen beginnen met het regenereren van je lichaam, jezelf goed te behandelen en over te gaan naar onvoorwaardelijke liefde.

Als je eenmaal accepteert dat je meer bent dan wat je is geleerd, een lid van het familielicht, zul je in staat zijn om deze informatie te begrijpen, verder te kijken en de echte bedoelingen van de Schepper te begrijpen.

Dit zal enorme gevolgen hebben voor je leven. Je zult beginnen te doen wat het Goddelijke zou doen, gaan waar het Goddelijke zou gaan, en handelen naar wat het Goddelijke zou doen. Je hele leven begint geleid te worden door het Licht.

Galactische wezens begrijpen wat er kan worden bereikt als ze met Licht werken, en hun plan was zorgvuldig georkestreerd. Gedurende enkele honderdduizenden jaren werden deze wezens van Licht getraind om dit plan uit te voeren.

Een deel van dit plan hield in dat je klaar moest zijn voor een kosmische schok waarvan ze verwachtten dat die uiteindelijk van de Schepper zou komen. Er was veel toewijding en voorbereiding toen de basis voor ascentie werd gelegd. Er moest nog veel worden geleerd voordat dit plan kon worden uitgevoerd, want het was een gedurfd plan.

Deze Bewakers van Licht waren bedoeld om Licht, of kennis, naar een realiteit te brengen waar dat Licht niet welkom was.

Je bent naar deze wereld gekomen om een ​​cruciaal onderdeel van deze beweging te zijn. Voor degenen onder jullie die zijn gekomen om je plan uit te voeren en met het bewustzijn van Licht te werken, JOUW TIJD IS NU!

Het enige wat je hoeft te doen is Goddelijke energie toe te laten om in je lichaam te komen. Je moet beginnen te trillen met deze hoge frequentie en de vroegere passages van het zelf, de emotionele energieën die je opgesloten houden in je fysieke lichaam, laten opruimen.

Als je jezelf onderzoekt, zul je veel innerlijke paden en snelwegen vinden, net zoveel als de zenuwen in je interne zenuwstelsel. Miljoenen en biljoenen cursussen om het bewustzijn uit te breiden.

Je zult ontdekken dat je samenleving heel slim is ontworpen om te voorkomen dat je dit meest intieme en lonende en opwindende deel van jezelf leert kennen.

Ze zullen zeggen: "Alleen zijn kan heel gevaarlijk en schadelijk voor jezelf zijn."

Je moet dan onthouden dat de enige waarheid BINNENIN JOU is.

Daarom willen ze niet dat je de paden van je innerlijke wereld verkent!

Als Bewakers van Licht gaan jullie een nieuwe realiteit creëren. Als je jezelf openstelt voor je waarheid, zal de rest van de planeet volgen en zal Universeel bewustzijn op aarde worden bereikt.

En onthoud,

Je bent niet alleen.
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van Licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische FederatieKunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie

		
Scroll naar boven