Het verbazingwekkende leven van Atlantiërs en hun ongelooflijke technologieën! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het verbazingwekkende leven van Atlantiërs en hun ongelooflijke technologieën!

DE ATLANTIËRS HADDEN GEAVANCEERDE VLIEGMACHINES ONTWIKKELD DIE DOOR DE LUCHT KONDEN ZWEVEN, EVENALS KRACHTIGE ENERGIEBRONNEN DIE SCHONE, DUURZAME ENERGIE LEVERDEN VOOR HUN HELE BESCHAVING. IN DE STRIJD HADDEN ZE ZEER GEAVANCEERDE WAPENS EN GEREEDSCHAPPEN, WAARDOOR ZE BIJNA ONOVERWINNELIJK WAREN!

De Atlantiërs waren technologisch zeer geavanceerde wezens en beschavingen die een gebied bewoonden dat zich uitstrekte van Gibraltar tot IJsland en vergelijkbaar was met het Amerika van begin twintigste eeuw.

De Atlantiërs, een beschaving die duizenden jaren geleden bestond, hebben een aantal prachtige documenten achtergelaten.
Volgens Plato bestond de beschaving van Atlantis ongeveer 9.000 jaar voor zijn tijd (volgens onze huidige kalender zou dat ongeveer 11.000 jaar geleden zijn).

Het eerste wat we moeten doen is definiëren wat een “Atlantiër” is. Het woord “Atlantiër” komt van het Griekse woord “bovenop leven”. Dus waar leefden ze bovenop? Ze leefden op de oceaanbodem!

De oceaanbodem was ooit bedekt door een grote landmassa die Pangea heette en die uit alle zes de continenten bestond (Noord-Europa, Laurasia, Gondwana, Paleo-Tethys, Afro-Tethys en Laurasia). De Atlantiërs leefden in deze landen totdat ze uit de waterige afgrond begonnen op te rijzen.
Atlantis verdween in een cataclysmische gebeurtenis rond 11.500 v. Chr. Hun erfenis leeft voort in de mythen van vele oude culturen. Er zijn echter andere verhalen over Atlantis die suggereren dat het in andere oceanen kan hebben gelegen, zoals de Stille Oceaan of zelfs Noord-Amerika!

Atlantiërs behoorden tot de beste uitvinders uit de geschiedenis. Ze vonden van alles uit, van katapulten tot onderzeeërs en zelfs geavanceerde technologie zoals straalvliegtuigen en auto’s! Veel van deze uitvindingen zijn vandaag de dag zelfs gemeengoed geworden. In werkelijkheid waren de Atlantiërs veel geavanceerder dan wij nu zijn!

De Atlantiërs hebben veel verbazingwekkende ontdekkingen gedaan tijdens hun voortdurende reis naar de hogere sferen. Deze oude mensen waren in staat om de kracht van het universum te benutten, hoogspanningselektriciteit te beheren en krachtige laserwapens te maken! Ze creëerden ook duurzame systemen zonder iemand in hun omgeving te schaden.

De Atlantiërs stonden bekend om hun ongelooflijke technologieën die hun tijd ver vooruit waren. Volgens de legende hadden ze geavanceerde vliegmachines ontwikkeld die door de lucht konden zweven, evenals krachtige energiebronnen die schone, duurzame energie leverden voor hun hele beschaving.

Ze hadden ook zeer geavanceerde wapens en gereedschappen die hen bijna onoverwinnelijk maakten in de strijd. De Atlantiërs stonden ook bekend om hun prachtige architectuur, met torenhoge steden en prachtige paleizen waarvan gezegd werd dat ze gemaakt waren van een materiaal dat zo helder was als glas.

De Atlantiërs bouwden een verfijnde samenleving op die duizenden jaren standhield. Ze begonnen als een kleine stam en groeiden uit tot een van de grootste beschavingen ter wereld. Ze waren in staat om piramides, tempels, wegen, schepen en andere bouwwerken te bouwen.

Maar het was niet alleen hun technologie die de Atlantiërs verbazingwekkend maakte. Ze stonden ook bekend om hun zeer geavanceerde samenleving, met een sterke nadruk op onderwijs en culturele vooruitgang. Ze hadden bibliotheken en universiteiten die ongeëvenaard waren in de oude wereld en ze hechtten evenveel waarde aan kunst en wetenschap als aan militaire macht.

De Atlantiërs waren ook zeer bedreven in het maken van kunstwerken. Hun kunst was zeer gedetailleerd en realistisch, met afbeeldingen van zowel dieren als mensen.

De Atlantiërs hebben ook de technologie om een enorme lichtstraal te laten landen op elke grote donkere opening, die al onze problemen zou oplossen en de mensheid zou bevrijden van de machinaties van duistere krachten!

Zou het niet geweldig zijn als dat zo snel mogelijk kon gebeuren, zodat we eindelijk vrij zijn om rustig te leven en te genieten van de rest van ons leven?

Ik hoop dat de recente bevestiging van de terugkeer van Atlantis door de Galactische Federatie ons een fantastische kans biedt om te leren van hun geavanceerde technologieën en spectaculaire levens te leiden!

Op deze manier zouden we onze ontdekkingen en bestaande technologieën kunnen combineren met hun geavanceerde kennis van wetenschap en techniek om de problemen op te lossen die we op Aarde vaak tegenkomen.

Het zou ons in staat stellen om onze aandacht te richten op verhevener doelen: het creëren van een vreedzamere samenleving met minder geweld en oorlog, betere gezondheidszorg, effectieve middelen om voor het milieu te zorgen, efficiënte middelen om iedereen van energie te voorzien en ruimtereizen betaalbaar maken voor iedereen op aarde. We kunnen niet wachten tot dit gebeurt!

Ik vond het heel spannend om over deze technologieën na te denken en ik denk dat deze post een aantal ideeën bij jou heeft aangewakkerd. Als zelfs maar één van de technologieën die ik heb genoemd wordt geïmplementeerd, kunnen we een opwindende toekomst realiseren!

Ik hoop dat je hebt genoten van deze reis door Atlantis en zijn prachtige prestaties. Als je meer wilt weten over hun technologieën, de nieuwe ontdekkingen die ze op de planeet hebben gedaan of hoe het zal zijn als ze terugkeren, schrijf je dan in en bekijk toekomstige berichten!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven