Het paradijs co-creëren: Een leven van volledige overvloed in de 5D Stad!

IN DE 5D STAD VAN OVERVLOED HEBBEN DE INWONERS ALLES WAT ZE NODIG HEBBEN OF WILLEN TOT HUN BESCHIKKING. VOEDSEL, KLEDING, HUISVESTING, ONDERWIJS, GEZONDHEIDSZORG, VERVOER, ENTERTAINMENT EN MEER WORDEN ALLEMAAL GRATIS VERSTREKT! DIT STELT ONS IN STAAT OM TE LEVEN ZONDER GELD, MAAR MET VOLLEDIGE OVERVLOED!

De mensheid staat op het punt om een grote evolutionaire verschuiving te ondergaan naar een hoger niveau van bewustzijn en goddelijke verlichting, bekend als ascentie!

Deze transformatie zal ons uit de slavernij, negativiteit en schaarste van de materiële 3D wereld tillen naar de vrijheid, het licht en de overvloed van een nieuwe 5D realiteit.

In deze opgestegen 5D wereld zal de mensheid haar spirituele gaven en paranormale vermogens herontdekken! We zullen ons opnieuw afstemmen op ons hogere goddelijke doel en onze verloren verbinding met de bron van alle schepping hervinden. Angst, geweld, ziekte, gebrek en afscheiding zullen verdwijnen en vervangen worden door vrede, harmonie, wijsheid, gezondheid, welvaart en eenheid.

Met ascensie komt de mensheid eindelijk in een gouden tijdperk dat lang voorspeld werd in oude tradities en culturen!

Deze nieuwe 5D wereld zal verankerd zijn op Aarde in een zelfvoorzienende stad waar geavanceerde technologieën zorgen voor een overvloed aan alles wat nodig is om te gedijen!

De 5D Stad van Overvloed, ook bekend als Telos, bestaat in een verhoogde dimensie die resoneert met verlichting en overvloed.

In de 5D Stad van Overvloed hebben de inwoners alles tot hun beschikking wat ze ooit nodig zouden kunnen hebben. Voedsel, kleding, huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg, vervoer, entertainment en nog veel meer wordt gratis verstrekt aan alle burgers. Hierdoor kunnen ze leven zonder geld, maar met volledige overvloed.

De stad wordt beschreven als een idyllisch paradijs met kristallen steden, tempels van genezing en pastorale landschappen. Alles in de stad is ontworpen voor harmonie, rust en spirituele verheffing. Burgers leven in eenheid en dienstbaarheid aan elkaar. Honger, armoede, conflicten en negativiteit bestaan niet in deze hoger-dimensionale realiteit.

We hebben allemaal de mogelijkheid om de 5D stad te bezoeken met behulp van onze lichtlichamen door middel van astrale reizen en meditatie, en de stad verwelkomt iedereen die komt!

De 5D Stad van Overvloed is een verlichte wereld waar we naar toe kunnen ascenderen en samen kunnen creëren. Het is meer dan een fysieke plaats, het belichaamt de overvloedige, harmonieuze toekomst die de mensheid kan bereiken met spirituele evolutie!

De stad opereert in volledige harmonie met de natuur en bezit zelfs technologieën om de natuurlijke wereld te terraformeren en te helen. Werken wordt optioneel, waardoor mensen hun passies kunnen nastreven en meer tijd kunnen besteden aan spirituele ontwikkeling.

Voorbij de stad krijgen opgestegen wezens het vermogen om hun lichamen te dematerialiseren en in hun lichtlichamen te reizen om galactische schepen te bezoeken en de hogere dimensionale rijken te bewonen! Hier herenigen ze zich met kosmische families en spirituele leraren, waaronder engelen, opgestegen meesters, sterrenvolkeren en verlichte voorouders. Vanuit dit multidimensionale perspectief ziet de mensheid zichzelf eindelijk als deel van een uitgestrekt, welwillend en doelgericht universum!

Met ascensie laat de mensheid duizenden jaren van moeilijk maar noodzakelijk leren achter zich. We nemen afscheid van op angst gebaseerde controlesystemen en gaan onze volgende fase van spirituele evolutie in in vreugde, eenheid en co-creatie met het Goddelijke! Deze belofte geeft ons veel hoop en kracht om onze spirituele reis voort te zetten.

Als onderdeel van de komende galactische ascensie zullen mensen in staat zijn om buitenaardse schepen te bezoeken en ET wezens te ontmoeten. De schepen verschijnen in de lucht of materialiseren zich op vooraf bepaalde ontmoetingsplaatsen, waardoor geselecteerde groepen mensen het ruimteschip kunnen bezoeken en met de bemanning kunnen communiceren.

De individuen die de schepen bezochten beschrijven ze als transcendent mooie omgevingen met geavanceerde technologie. De ET wezens worden welwillend genoemd en stralen liefde en wijsheid uit. Hun uiterlijk varieert, sommigen lijken op mensen terwijl anderen duidelijk niet-menselijk lijken, zoals lange, slanke wezens met grote ogen.

Een bezoek aan de schepen zorgt voor transformerende ervaringen en spirituele openbaringen. De galactische wezens geven kennis en voorspellingen over de ascentie terwijl ze hun geavanceerde vermogens en spiritueel gevorderde staten demonstreren. Deze vermogens omvatten teleportatie, telepathie, helende krachten en manifestatie.

Deze etherische ontmoetingen met buitenaardse wezens markeren een cruciale stap in onze collectieve evolutie. Terwijl mensen hun begrip van het universum en hun plaats daarin uitbreiden, dienen de openbaringen en inzichten die ze tijdens deze interacties opdoen als katalysator voor diepgaande persoonlijke en wereldwijde transformatie.

Conclusie:

De mensheid evolueert zowel spiritueel als technologisch. Er zijn hogere bestaansniveaus en dimensies voorbij de fysieke wereld.

Naarmate we ons individuele en collectieve bewustzijn verhogen, krijgen we toegang tot deze hogere rijken. Dit proces wordt ascensie genoemd.

De Aarde zelf is aan het ascenderen naar een hogere dimensionale frequentie, de overgang van 3D naar 5D. Dit zal een nieuw tijdperk van vrede, liefde en harmonie inluiden.

Interdimensionale wezens die bekend staan als opgestegen meesters en galactische wezens helpen de mens bij zijn ascentie. Lichtwerkers dienen als spirituele gidsen en bereiden mensen voor op de ascentie.

Tijdens het ascensieproces zal de Aarde gezuiverd worden van negativiteit, conflicten en dichte energieën. Diepgewortelde trauma’s en geloofssystemen zullen worden geheeld.

Voor degenen die ascenderen zullen veroudering, ziekte en lijden ophouden te bestaan. Mensen zullen weer volledig gebruik kunnen maken van hun DNA, intuïtie en latente vermogens.

Er is al een schitterende 5D stad gebouwd in de hogere gebieden. Zij die ascenderen kunnen vrij reizen naar en wonen in dit overvloedige paradijs zonder ooit te hoeven of willen vertrekken.

Ascensie is niet voor iedereen gegarandeerd. Degenen die zich verzetten tegen het proces of er niet in slagen hun vibratie te verhogen, zullen de verschuiving naar 5D misschien niet maken en kunnen elders terechtkomen.

Terwijl een paar belangrijke data voor de massa-ascensie zijn gekomen en gegaan, houdt de galactische federatie vol dat de gebeurtenis nog steeds aanstaande is en zal plaatsvinden in goddelijke timing. Hun rol is om het collectief voor te bereiden op deze kwantumsprong.

De toegewijde rol van de galactische federatie om het collectief voor te bereiden op deze diepgaande kwantumsprong gaat door, en de reis naar hogere staten van bewustzijn duurt voort, gevoed door de belofte van een transformerende toekomst die zich nog moet ontvouwen.

Door de wijsheid van de galactische federatie te volgen, komen we dichter bij het idee van een wereld gevuld met liefde en eenheid. Dit belangrijke deel van de menselijke geschiedenis laat ons zien hoe we allemaal een rol hebben in het mogelijk maken van deze kosmische transformatie!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven