Het pad van verlichting naar de vijfde dimensie: De Schepper zijn van je eigen realiteit. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het pad van verlichting naar de vijfde dimensie: De Schepper zijn van je eigen realiteit.

DE VIJFDE DIMENSIE IS TIJDLOOSHEID, HET IS HUIDIGE MOMENTBEWUSTZIJN. DAAROM MOET JE JE FYSIEKE LICHAAM DE EMOTIES EN SENSATIES ERVAREN DIE JE NU ERVAREN, OM JE ZELF ZO VOLLEDIG KAN TE ZIJN. JE BENT VOL LICHT. JE BENT VOL LIEFDE.
Het proces van het verschuiven van beheerst worden door je eigen beperkingen naar een Meester van het loslaten van beperkingen is waar het bij het leven op aarde om draait.

Om de Meester te worden van je eigen fysieke ervaring. De Schepper van je eigen werkelijkheid.

En wanneer je al die beperkingen loslaat, uit je 3D-cel breekt, en je alleen focust op het in afstemming zijn met je ware essentie, is er maar één realiteit: liefde.

Je vraagt ​​je vaak af: “Wat is mijn doel in het leven?”, “Wat is mijn missie?”, “Waar gaat dit over?”, “Bestaat er zoiets als het vervullen van mijn bestemming?”, of “Wat is mijn goddelijke timing?”

Terwijl ieder van jullie, die deze driedimensionale ervaring beleeft, hun doel kan uitdrukken als een missie, roeping of een persoonlijke zoektocht, is er vanuit het vijfdimensionale perspectief maar één doel.

Eén fundamenteel en essentieel doel: zo volledig mogelijk jezelf zijn. Om te leven als een echte belichaming van je ziel.

Daarom is het zo belangrijk om in het heden te zijn en te handelen naar je passie zoals die zich op dat exacte moment aandient.
Zoals je heel goed weet, is de vijfde dimensie tijdloosheid; het is bewustzijn van het huidige moment. Daarom moet je, om zo volledig mogelijk jezelf te zijn, je fysieke lichaam de emoties en sensaties laten voelen die je nu ervaart.

Om op te treden als vertaler van de communicatie vanuit je hogere geest, je te vertellen dat deze emotie, of "frequentie", ervaren als passie, opwinding, vreugde, gelukzaligheid of liefde de belangrijkste frequentie is van je unieke en ware wezen.

Laat het de kompasnaald zijn die rechtstreeks naar jullie magnetische noorden wijst, waar de vijfdimensionale ervaring wacht. Vol met licht; vol met liefde.

De reden waarom het cruciaal is om te veranderen van beheerst worden door je eigen beperkingen naar hun meester zijn; de reden waarom het cruciaal is om elke weerstand of aandrang over de uitkomst van je leven te laten vallen, is omdat je beperkte fysieke geest in de meeste gevallen niet in staat is om de best mogelijke uitkomst te bepalen.
"Wanneer? Waar? Hoe?"

Hoewel de meesten van jullie zijn getraind en geleerd om te denken dat je het beter weet, in feite dat je "alles weet", en dat je het "uit kunt zoeken", weet de hogere geest echt beter.

Het weet het allemaal.

De fysieke geest is ontworpen door je grotere bewustzijn om te ervaren wat er nu gebeurt, terwijl je hogere geest het deel van je grotere bewustzijn is dat in staat is om verder te kijken, om niet alleen te weten wat er gaat gebeuren, maar ook wat je fysieke wezen in de toekomst ten goede zou komen. best mogelijke manier.

Dat is de reden waarom de hogere geest trillingsberichten verzendt, door middel van emotie - _energie in beweging_ - die de fysieke geest en het lichaam interpreteren als gevoelens.

Die berichten negeren is door de schaduw van de vallei lopen, zonder enige begeleiding.

Luisteren naar de boodschappen van de hogere geest is de berg opgaan en alles zien.

Vergeet de uitkomst. Handel naar je passie, volg je gelukzaligheid en het pad dat naar de top leidt, zal voor je worden verlicht.

Je weet misschien niet wat de hogere geest je zal brengen, maar je kunt er altijd zeker van zijn dat het precies zal zijn wat je hartje begeert.

Altijd beter dan je had verwacht. Zelfs beter dan wat je wilde.

Als het je verlangen is om rijk te worden, zul je dat ook zijn. Als je verlangen is om letterlijk jonger, mooier en volledig genezen emotioneel, mentaal of fysiek te zijn, dan zal dat ook zo zijn.
Zelfs als je achter een blokmuur wordt vastgehouden, wordt je nu de sleutel tot vrijheid gegeven.

De sleutel is om te begrijpen dat het niet uitmaakt wat er gebeurt. Het maakt alleen uit wat je doet met wat er gebeurt. Een negatieve reactie roept een negatieve ervaring op; een positieve reactie roept een positieve ervaring op.

Hier is niets ingewikkelds of mysterieus aan. Het is gewoon hoe het werkt. Het is gewoon natuurkunde. De wetten van het heelal aan het werk. Je kunt alleen dingen ervaren die overeenkomen met de energietoestand die je opwekt.

En als je begrijpt dat aandringen op de uitkomst die je wilt, in plaats van vrijheid, een beperking is, dan zal de weerstand verdwijnen. En je toestaan ​​zal beginnen.

Kansen zullen zich voordoen wanneer de hoop van mensen verloren is. Wonderen zullen voor je ogen gebeuren. Dan loop je vrij rond. Zo helder als het licht zelf.

Alleen dan kun je zeggen dat er geen omstandigheid is die je van je pad kan halen.

Alleen dan kun je zeggen:

“Ik ben de Schepper van mijn werkelijkheid”.

Bij de gratie van je hogere geest. Bij de gratie van je ware essentie.

Duidelijkheid, vrijheid, gelukzaligheid.

Dat is waar de vijfdimensionale ervaring over gaat.

A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie | Afgezant van de Godin

Kunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven