Het Oog van de Tijger – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het Oog van de Tijger

Wat je zoekt, zoekt jou...
‌De tijger, als koning van de jungle, observeert het allemaal. Zijn gehoor is fantastisch en niets ontsnapt aan zijn klinische oog. Het is de stille en sluwe heerser. Niets verbergt zich achter de sluier in haar Koninkrijk.
Niet voor niets is de tijger een spiritueel symbool over de hele wereld, van de oosterse culturen tot de inheemse Amerikanen. De Tiger is niet alleen sterk, moedig en ambitieus, maar ook strategisch en subtiel. Deze majestueuze kat kan alles vanuit een verhoogd gezichtspunt zien. Als zodanig komt de kracht die door de tijger wordt verleend uit zijn onbevooroordeelde oog.

Maar voel je je nu zo sterk en moedig als een tijger? Wil je verder kijken dan de sluier en de meester zijn van wat rechtmatig van jou is? Ga je door een donkere tijd die veel kracht van je vraagt? Ben je bereid om fysiek, emotioneel en spiritueel je best te doen, maar heb je het gevoel dat je een extra boost nodig hebt?

Je bent misschien op een punt in je leven waar je sterk moet zijn voor anderen en klaar bent om te vechten vanuit een plaats van liefde. En hiervoor wordt je verteld dat je 'uit de realiteit leeft'. Luister alsjeblieft niet naar hen. We helpen het meest als we verder kunnen kijken dan de sluier.

Wanneer je door de sluier heen kunt kijken, begin je het belang te begrijpen van het werken voor een belangrijk doel vanuit de schaduwen.

Maar hoe het te doen? Waar halen we de kracht vandaan als het moeilijke moment komt om in actie te komen? Hoe herwinnen we onze verborgen sterke punten en stappen we voor het gordijn?

Dit is een krachtige combinatie van edelstenen van de Lyraanse Hoge Raad, die krachtige kattenenergie in zich draagt.

Deze mala is alleen ontworpen voor diegenen die klaar zijn voor diepgaande, zeer transformerende verandering. En zijn bereid om in de schoenen van hun beste en krachtigste versie van zichzelf te stappen, net zo subtiel en moedig als de tijger zelf.

The Eye of the Tiger Mala stelt je in staat om alles onbevooroordeeld te bekijken, inclusief je meest pijnlijke emoties. Deze Mala is ook een van de meest beschermende in onze catalogus - elke krijger heeft een zwaard maar ook een schild nodig.

De obsidiaan- en hematietkralen die erin aanwezig zijn, houden alle negativiteit weg van je auraveld en die van de mensen die je probeert af te schermen.

Als je een sluipend vermoeden hebt dat er sprake is van onopgeloste voorouderlijke genezing, vooral aan je moeders kant van je afstamming (bloed, adoptiemoeders en stiefmoeders zijn van toepassing), dan is dit het perfecte beschermende hulpmiddel voor jou.

Vanwege de aanwezigheid van Tiger's Eye, zul je in staat zijn om de kracht van je voorouders met een Lunar polariteit terug te winnen en je opnieuw te verbinden met de vrouwen in je erfgoed die Solar en Martian zijn. Dit zijn de zeldzame matriarchen. Degenen die protesteerden voor het recht van jou of je zus om te stemmen, eigendom te bezitten en aan de universiteit te studeren.

Er is geen grotere bron van kracht dan de vrouwelijke voorouders van Solar of Mars. Dit waren vrouwen die bereid en bereid waren om alle kansen te trotseren. Ze waren niet bereid genoegen te nemen met minder dan ze verdienden. Door deze mala voor langere tijd te dragen, kun je zijn immense kracht belichamen terwijl je authentiek blijft voor wie je bent.

Deze Mala geeft je voorouderlijke kracht als een geschenk zonder lasten. Het geeft je echter ook de kracht die beschikbaar is van je Lunaire en Venusiaanse voorouders. Dit kan de compromisloze vechtlust van je vrouwelijke Solar-voorouders temperen.

Het geeft je ontvankelijkheid, het vermogen om te luisteren en aandachtig naar andere gezichtspunten te kijken, en het vermogen om de behoeften van anderen te koesteren terwijl je altijd de waarheid erachter ziet.

De gebedskralen waaruit deze mala bestaat, geven je veel mentale helderheid, uithoudingsvermogen en het vermogen om emoties en concepten te verwerken. Ze zullen je helpen je innerlijke mannelijke en je innerlijke vrouwelijke in balans te brengen.

De enige resterende vraag is, ben je klaar om de dierlijke geest van de tijger te belichamen? Ben je bereid om de koning of koningin van de jungle te zijn?

Tijgeroog werkt op het hoofdchakra, de Solar Plexus Chakra. Dit chakra is de zetel van je persoonlijke kracht, vertrouwen en je krijgersgeest. Het belangrijkste is echter dat deze kralen ook zorgen voor een minder belangrijk en vaak over het hoofd gezien chakra dat essentieel is voor spirituele genezing van welke aard dan ook, je zeechakra.

Degene die je verbindt met de persoon die je ter wereld heeft gebracht, wie ze ook zijn en wat je relatie met hen ook is - je hoeft je geen zorgen te maken als je het contact met hen hebt verbroken omdat ze giftig zijn. Tijgeroog werkt altijd op zielsniveau. Het respecteert alles wat liefde is, was of zal zijn en verwijdert langzaam de rest.

Als je parasitaire energieën hebt, zullen de Tijgeroog-kralen dit snel identificeren en alle toegang die ze hebben tot je vitale energie afsnijden, of ze nu nog leven of niet.

Via je biologische moeder krijg je toegang tot de vitale kracht en liefdevolle energie van het Moederarchetype. Zelfs als je niet haar grootste fan bent, is ze nog steeds de toegangspoort tot veel sterke vrouwen en andere voorouderlijke figuren die je misschien willen helpen in deze fase van je leven. Door haar energie te accepteren zoals het is, zonder oordeel, word je een kanaal voor de helft van je afkomst. Tijgeroog zal je ook helpen elk deel van je Innerlijke Kind af te werpen dat nog steeds je moeder wil plezieren.

Het geeft je de kracht, vechtlust en objectiviteit van een tijger. Vanwege zijn werk op de Solar Plexus chakra, zal het centrum van assimilatie je helpen al het schaduwwerk in je ingewanden te verwerken. Het zal je voorzichtig bij de hand nemen en je begeleiden naar het accepteren van je omstandigheden en de omstandigheden van de gemeenschap om je heen.

De hematiet- en obsidiaankralen op deze mala zullen je inspireren om de meest authentieke uitdrukking van je hoogste zelf te zijn.

Hematiet heeft een bedrieglijke uitstraling. Fel zilver aan de buitenkant wordt al eeuwenlang gebruikt als kijkspiegel. Het vertegenwoordigt de heldere kwaliteit die krijgers nodig hebben, direct op het slagveld, vechtend voor hun families of principes. Kras het echter met een Clear Quartz-punt en je zult zijn verborgen kracht onthullen. Het is een oranje-rode tint aan de binnenkant. Chemisch gezien bestaat het uit een aanzienlijk ijzergehalte en het zijn vaak hematiet-insluitsels die andere kristallen hun schaduw geven.

Als zodanig vertegenwoordigt Hematiet de levenskracht die beschikbaar is in uw bloed. Het zal je bloed zuiveren en reinigen. Na interactie met Hematiet, zal je bloed gevuld zijn met licht en standvastigheid. Hematiet opent de Earth Star Chakra voor je als deze geblokkeerd is. Dit chakra bevindt zich een paar centimeter onder je voeten. Het verbindt je met alles en iedereen die ooit op deze aarde heeft geleefd, inclusief je voorouders.

Vanwege zijn dualiteit in uiterlijk, moedigt het je aan om je meest authentieke zelf te zijn, maar om gelijkmoedig te zijn in de noodzakelijke strijd van empathie en mededogen. Het zal helpen bij je schaduwwerk door de verborgen sterke punten te onthullen in wat je denkt dat zwakheden zijn. Het zet je ook aan tot actie op basis van je sterke punten en kwaliteiten.

Maar de Black Obsidian-kralen, een waarheidszoekersteen, dragen het grootste deel van de lading met betrekking tot schaduwwerk. Een krijger die zich niet bewust is van haar of zijn schaduw is blind voor aanvallen van binnenuit - de ergste soort aanval. Je moet klaar zijn om de delen van jou te accepteren en te omarmen die je schuld en schaamte doen voelen om echt beschermd te zijn om te vechten in de naam van goddelijke liefde.

Obsidiaan is een natuurlijk glas gevormd door de snelle afkoeling van lava die rijk is aan silica. In plaats van een kristallijne structuur te hebben zoals kwarts, is het een 'vormloze vorm'. Door zijn vulkanische oorsprong is hij zeer vurig van aard. De chemische aard ervan is echter stevig en veelzijdig - ideaal om je pijn en trauma vast te houden terwijl je er doorheen gaat.

Black Obsidian geeft je de gave om vanuit een onbevooroordeeld perspectief naar je wonden en pijn te kijken. Het zal je ook helpen om ruimte te houden voor pijn. Dit kan van toepassing zijn op u en anderen die mogelijk op uw manier zijn. Na verloop van tijd zal het je helpen mentale en emotionele patronen te elimineren die je vast houden.

Het zal je leiden, om eerlijk tegen jezelf te zijn over de slechtste van jou. Na verloop van tijd zal het je helpen om de delen van jezelf weg te gooien die je vroeger als gebreken classificeerde, vooral in combinatie met hematiet.

Het ascensieproces kan "lelijk" zijn en er van buiten rommelig uitzien. Black Obsidian is niet voor bangeriken of voor mensen die zich te lang hebben verstopt voor hun eigen schaduwen. Maar deze unieke combinatie van alle drie de stenen zal je zeker helpen op de uitdagende momenten en de weg effenen naar de sterke expressie van je meest authentieke zelf.

Ook zal Black Obsidian, in combinatie met Tiger's Eye, onderdrukte traumatische gebeurtenissen terugbrengen die de vrouwen in je familie hebben meegemaakt, niet alleen voor je bewustzijn, maar voor dat van je hele familie.

Als je deze Mala kiest voor spiritueel werk, verhef je niet alleen jezelf. Je verheft de clan, inspireert je hele gemeenschap en geeft de meest gemarginaliseerde leden macht!

Als je bereid bent deze uitnodiging voor intens spiritueel werk aan te nemen, zul je in schoppen worden beloond en een onschatbaar geschenk geven aan de mensen om je heen. Dit geschenk zal zelfs worden ontvangen door mensen die je nog moet ontmoeten.

Daarnaast zit er een extra wapen voor een strijder van het licht in deze hanger: The Black Obsidian Point.

De Black Obsidian-punt is het perfecte hulpmiddel om door illusie te snijden. Als je veel Vissen in je geboortehoroscoop hebt of een sterke Neptunus, dan ken je de kneepjes van de luchtspiegelingen van fantasie maar al te goed. Zelfs als je dat niet doet, weet je dat het idealiseren van mensen jou en anderen kwetsbaar kan maken. Black Obsidian Point doorbreekt alle maskers die de mensen om je heen dragen en onthult ze precies zoals ze zijn. Het laat hun ziel bloot voor iedereen om te zien.

Met deze hanger en de andere combinaties in de Mala word je niet langer het slachtoffer van gaslighting of andere vormen van heimelijk misbruik. En dit omvat de trucs die je ego en geest graag met je uithalen.

Deze hanger eist de waarheid en niets dan de waarheid. Het is authenticiteit of niets!

Draag het op de werkplek of op plaatsen waar je vrijwilligerswerk doet als er veel twijfelachtige zielen zijn die proberen te bidden voor de kwetsbaren door de vriendelijke, begripvolle verlosser te spelen. De pure aanwezigheid van de Mala zal snel door hun maskers heen snijden zodat iedereen het kan zien.

Zoals je kunt zien, draait deze Mala helemaal om het onthullen van verborgen juweeltjes in jezelf die in het donker hebben gewacht tot je naar het licht zou lopen. Het is een uitdagend proces, maar de beloningen zijn enorm.

Deze Mala is meer dan een geschenk voor je hart, zelfs meer dan een investering voor je spirituele reis en 5D-ascentie. Het is een symbool! Een symbool van kracht, moed en duidelijkheid. Laat de Tiger In sterling zilver je elke keer als je ernaar kijkt herinneren aan je ware verborgen krachten!

Het is gesneden in Sterling zilver, een maanmetaal dat ontvankelijk is voor de energieën van alle kristallen kralen waaruit deze Mala bestaat. Het verenigt dit sieraad harmonieus. Dit metaal beheert de energieën van de kristallen en symboliek erin in kleine doses om het systeem niet te schokken.

De Mala is pas compleet met deze bedel die de geest van de Tijger vertegenwoordigt. Deze tijger omvat de Bengaalse tijger, de jaguar, de poema, de panter, de poema, de bergleeuw of elke andere solide en significante katachtige figuur. Welke dierlijke geest van dit soort zich ook het meest tot je aangetrokken voelt, zal je aura bewaken op het moment dat je de Mala gaat gebruiken.

Kortom, het werk van het Oog van de Tijger Mala is intens, maar je zult nu zeker weten dat elke hulp of tool die op je pad komt een reden heeft. De kristallen en symbolen van deze Mala werken voor je op je ziel.

Helende stenen zijn geweldige hulpmiddelen om het proces van je ascentie te ondersteunen.
Dit is niet alleen een investering in het welzijn van je ziel tijdens beproevingen en beproevingen, maar ook in het welzijn van anderen om je heen.

Grijp je Eye of the Tiger Mala nu hieronder voordat we niet meer op voorraad zijn voor God weet hoe lang! Je hebt Tijgeroog-edelstenen van deze betoverende en ongerepte kwaliteit nog niet eerder gezien.

A'HO

Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven