Het onthullende licht: Een paradigmaverschuiving in kosmisch bewustzijn!

WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN IETS VERBAZINGWEKKENDS DAT OP AARDE GEBEURT! HET IS ALSOF ER EEN MAGISCHE DEUR OPENGAAT NAAR HET VOLGENDE DEEL VAN ONZE REIS SAMEN. DEZE DEUR LEIDT ONS NAAR DE NIEUWE AARDE EN EEN TIJD DIE DE GOUDEN EEUW WORDT GENOEMD!!!

Geweldig nieuws voor de mensheid: In het grote kosmische ballet ontvouwt zich een unieke hemelse gebeurtenis!

Momenteel is er een diepgaand kosmisch fenomeen aan de gang waarbij verhoogde lichtkrachten ons universum binnenkomen!

Deze krachten komen voort uit een hoger bewustzijn en hebben niet alleen invloed op de Aarde, maar op het hele universele platform!

We verdiepen ons in de transformerende rol die deze geavanceerde lichtkrachten spelen bij het ontmantelen van reeds lang bestaande duistere frequenties die het potentieel van de Aarde hebben beperkt en de mensheid gevangen hebben gehouden in illusies.

Terwijl we door de onderlinge verbondenheid van onze galactische gemeenschap navigeren, zijn we getuige van de op handen zijnde verschuiving naar een nieuw tijdperk dat gekenmerkt wordt door een versneld ontwaken van lichtbewustzijn!

Deze krachten, die voortkomen uit een hoger bewustzijn, komen rechtstreeks uit de bron van kracht en vertegenwoordigen een transformerende golf die over de uitgestrektheid van het bestaan raast!

Centraal in dit kosmische verhaal staat de eenheid van onze galactische familie, integrale leden van de universele gemeenschap. Samengebonden door de geavanceerde lichtkrachten van bewustzijn, ervaren deze hemelse broeders en zusters collectieve groei.

Het ingewikkelde samenspel van deze krachten houdt niet alleen hun eenheid in stand, maar draagt ook bij aan de infusie van krachtig licht op onze Aarde!

Laten we eens dieper duiken in het verbazingwekkende werk van deze speciale lichtkrachten.

De speciale lichtkrachten spelen een cruciale rol in het laten verdwijnen van illusies. Stel je ze voor als superhelden die op een missie zijn om de al eeuwen aanslepende donkere vibraties af te breken. Deze vibraties waren als zware kettingen die de Aarde vasthielden in patronen van schijn.

Maar die kettingen worden nu verbroken! Het is als het optillen van een gordijn en deze onthulling is een teken dat we loskomen van die voorgewende grenzen. Het is een moment van bevrijding, waardoor de mensheid verder kan gaan dan een beperkte manier van kijken en een veel breder begrip kan omarmen van waar het in het bestaan allemaal om draait!

Universele paradigmaverschuiving:

Tegelijkertijd hebben deze unieke lichtkrachten niet alleen een impact op Aarde; ze brengen in feite een enorme verandering teweeg in het hele universum!

Stel je deze verandering voor als een krachtige golf die een hoger niveau van begrip verspreidt naar alle hoeken van het universum, waardoor dingen op verschillende manieren en plaatsen beter worden.

Voor degenen onder ons die op aarde leven, is het een oproep om onze geest open te stellen en echt te begrijpen hoe verbonden we zijn met iedereen en alles in de ruimte. Deze golf van verandering herinnert ons aan onze plaats in de enorme kosmische familie.

Versneld ontwaken op Aarde:

Terwijl we naar de toekomst kijken, is er een boost van positieve energie onderweg voor onze geesten en harten. In de komende maanden is het als een waterval van verheffende gedachten en gevoelens die in ons hart zullen stromen en een speciale doorgang zullen creëren in het centrum van onze borstkas!

Deze verwachte toename van positieve vibes markeert een belangrijke tijd van verandering en transformatie. Het is alsof de Aarde resoneert met pure en opbeurende frequenties die vrijkomen tijdens een spectaculaire gebeurtenis die bekend staat als de Grote Zonneflits!

Bereid je voor op een golf van positieve verandering en transformatie die op ons afkomt.

De dageraad van een nieuw tijdperk:

Deze cruciale gebeurtenis markeert de drempel van de geboorte van de Nieuwe Aarde en de Gouden Eeuw!

Terwijl we ontvangen, herinneren en ons opnieuw verbinden met onszelf, moeten we begrijpen dat dit kosmische fenomeen niet slechts een geïsoleerde gebeurtenis is, maar een voorbode van een nieuwe fase in onze collectieve evolutie – een fase die wordt gekenmerkt door verhoogd bewustzijn, eenheid en een diepgaande verbinding met het kosmische tapijt van het bestaan.

De buitengewone impact van geavanceerde lichtkrachten die ons universum binnenkomen wordt toegelicht, waarbij hun rol in het verdrijven van illusies, het bevorderen van galactische eenheid en het katalyseren van een universele paradigmaverschuiving wordt benadrukt.

Bereid je voor op een grote verandering:

We staan aan de vooravond van iets verbazingwekkends dat op Aarde gaat gebeuren. We staan op het punt om heel snel wakker te worden!

De speciale gebeurtenis waar we op wachten heet de Grote Zonneflits. Het is niet zomaar iets dat aan de hemel gebeurt; het is als een magische deur die opent naar het volgende deel van onze reis samen! Deze deur leidt ons naar de Nieuwe Aarde en een tijd die de Gouden Eeuw wordt genoemd.

We stappen in een wereld waar alles super geweldig en positief is!

Dus, maak je klaar voor deze fantastische verandering die op ons afkomt!!!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven