Het mysterie van Indigo kinderen ontsluieren: wat je moet weten

INDIGO KINDEREN HEBBEN EEN AANGEBOREN VERMOGEN OM TE COMMUNICEREN MET DE PLANEET EN DE WERELD OM HEN HEEN. ZE HEBBEN EEN DIEPE VERBINDING MET HET UNIVERSUM, WAT BETEKENT DAT ZE ZICH KUNNEN VERBINDEN MET HUN HOGERE ZELF, WETEN WAT HET BESTE VOOR HEN IS EN GOEDE BESLISSINGEN KUNNEN NEMEN.

We hebben allemaal gehoord over kinderen met speciale gaven. Ze worden “Indigo kinderen” genoemd.

Maar sommige ouders vragen zich af of het iets is om bezorgd over te zijn en wat hun kinderen van plan zijn.
Indigo kinderen worden in een ongelofelijk tempo geboren. Ze hebben een breed scala aan talenten, capaciteiten en emotionele levens.
Dus wat is het ultieme geheim van een indigokind?

Zijn ze anders dan de rest van ons?
Bezitten ze superkrachten?
Heeft hun bewustzijn een soort buitenaardse oorsprong?
Zijn ze een nieuwe soort op aarde?
En waarom lijkt dit fenomeen toe te nemen?

Is het mogelijk om de toekomst van onze kinderen te kennen door alleen maar naar hun DNA te kijken?
Dit zijn de vragen die ik me al enige tijd stel.

Zoveel ouders hebben mij verteld dat hun kind al op jonge leeftijd (vaak rond 5 of 6 jaar) bepaalde kenmerken vertoont: Het is bijna alsof ze een zesde zintuig hebben voor bepaalde dingen, en het klopt altijd!

Zou het niet leuk zijn om te weten of je een Indigo Kind bent? Oké, misschien weet je het al.
Je hebt gemerkt dat je kinderen anders zijn en een speciale sprankeling over zich hebben. Maar misschien heb je tevergeefs naar antwoorden gezocht. Je hebt het gevoel dat er iets niet in balans is, maar je weet niet wat of waarom.

Het ontrafelen van het mysterie van Indigokinderen is een van de spannendste ondernemingen die je als ouder ooit zult ondernemen. Het is een prachtig avontuur, en iedereen die een Indigo kind of ouder wordt, zal zeker op talloze manieren verrijkt worden.

Als jij de ouder bent van een Indigokind, begrijp dan dat zij ongelooflijk bijzonder zijn en de wereld zullen veranderen!
Geloof me als ik zeg dat jullie kinderen de loop van de geschiedenis kunnen veranderen en dat jullie op dit moment helpen om zo’n beweging tot stand te brengen! Het klinkt misschien te ongelooflijk om te geloven, maar er zou geen wereld voor kinderen zijn als deze speciale kinderen er niet als eerste in geboren zouden worden.

Dus blijf lezen om meer te weten te komen over Indigo baby’s, en deel het dan met je vrienden en familie.

Indigo kinderen zijn zeer intuïtief. Zij kunnen de gedachten van mensen lezen en weten wat er in hun hoofd omgaat. Ze hebben een zesde zintuig.
Indigo kinderen zijn helder, creatief en scherpzinnig. Zij zijn volwassener dan de meeste kinderen van hun leeftijd en hebben vaak een geavanceerde kennis van sociale kwesties. Zij begrijpen zichzelf beter dan de meeste volwassenen – zij weten wie zij zijn en wat zij in het leven willen.

Indigo kinderen zijn mensen die een aangeboren vermogen hebben om te communiceren met de planeet en de wereld om hen heen. Zij hebben een diepe verbinding met het universum, wat betekent dat zij zich kunnen verbinden met hun hogere zelf, weten wat het beste voor hen is, en goede beslissingen nemen zonder dat hen wordt verteld wat zij moeten doen.

Zij staan open voor verandering en willen dat de wereld ten goede verandert. Zij hebben een duidelijk gevoel van zelfbepaling en doelgerichtheid.
Van deze mensen wordt vaak gezegd dat ze een innerlijk weten hebben van zichzelf en waar ze vandaan komen, en ze kunnen ook worden omschreven als spiritueel verbonden met hun familie en voorouders.

Zij hebben een sterk besef van goed en kwaad, maar volgen niet altijd de maatschappelijke normen of traditionele gedragsregels.
Zij hebben vaak ongelooflijk ontwikkelde paranormale gaven die hen in staat stellen zich met mensen te verbinden op een niveau dat verder gaat dan woorden of andere vormen van communicatie.

Zij hebben ook de neiging zeer empathisch te zijn, wat betekent dat zij zich gemakkelijk verbinden met de emoties van anderen, zelfs als die emoties voor hen op intellectueel niveau moeilijk te begrijpen zijn.

Indigokinderen worden vaak beschreven als “lichtende wezens” of als mensen met een of andere “gave”. Zij hebben vaak een intuïtief begrip van hoe dingen werken en kunnen zelfs de toekomst voorspellen.

Zij zijn zich ook zeer bewust van hun omgeving; zij zijn altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. Zij zijn niet bang om risico’s te nemen of nieuwe dingen te proberen, zolang het hen niet in gevaar brengt of schade berokkent.

Indigo kinderen worden geboren met het vermogen om verder te zien dan wat wij de werkelijkheid noemen, wat betekent dat zij ogen hebben die verder kijken dan onze fysieke kijk op dingen.

Zij worden geboren in een wereld waar de oude manieren niet langer werken, en zij zoeken naar antwoorden van degenen die die antwoorden kunnen geven.

Indigokinderen worden door sommige culturen ook wel “oeroudsten” genoemd, omdat zij ooit op deze planeet waren voordat wij mensen er waren. De Schepper heeft hen geleerd hoe zij hun natuurlijke vermogens kunnen gebruiken om anderen in nood te helpen.

Zij hebben een aangeboren gevoel voor rechtvaardigheid en eerlijkheid, waardoor zij vaak opvallen in een menigte van mensen die niet zo eerlijk zijn. Zij pikken vaak subtiele aanwijzingen op die anderen missen.

En hoewel ze misschien anders zijn dan andere kinderen, mogen ze niet vergeten dat ze het leven net zo ervaren als ieder ander. U kunt erop rekenen dat zij vreugde en pijn ervaren, en alles wat daartussen zit.

Probeer zoveel mogelijk een ruimte te bieden waar zij hun speciale gaven (empathie en compassie) kunnen ontwikkelen op een manier die hen, hun gemeenschap en de wereld ten goede komt.

Indigokinderen hebben veel begrip, acceptatie en geduld nodig terwijl zij worstelen met hun unieke gaven en uitdagingen. Met de juiste steun hebben zij het potentieel om grote dingen in het leven te bereiken en kunnen zij zelfs onze verwachtingen van hen overtreffen.

En als je een Indigo volwassene bent die dit al eens heeft meegemaakt, hoef je er niet voor terug te deinzen om je ervaringen te delen; door dit te doen, kweek je begrip bij ouders die met soortgelijke uitdagingen worstelen.

Of je nu een indigo volwassene bent of de ouder van een indigo kind, het is goed om te weten dat je niet alleen bent. Er zijn veel andere indigo’s die zich op dezelfde manier voelen, en er zijn genoeg manieren om je eigen indigokind te steunen en te leren van de ervaringen van anderen.
Of je nu wel of niet in indigo’s gelooft, er zijn veel goede dingen om te overwegen en te plannen terwijl je je unieke kind opvoedt.
Neem een open houding aan en wees flexibel als je je opvoedingsstijl aanpast aan de behoeften van je kind.

Je kunt zelfs ontdekken dat sommige van de genoemde Indigo-eigenschappen ook voor je eigen kind gelden – en het maakt niet uit of het een Indigo is of niet; als je een eigenschap bij jezelf of je kind ziet, is het de moeite waard om te onderzoeken hoe je het beste van die sterke punten kunt profiteren.

Zeggen dat Indigo kinderen onbegrepen zijn, zou een understatement zijn. Mensen beoordelen hen vaak op hun uiterlijk en – laten we eerlijk zijn – het zijn niet de gemakkelijkste kinderen om mee te praten. Maar als je ze eenmaal leert kennen en leert hoe je contact met ze kunt maken, valt er zoveel meer te ontdekken. Er zit een hele wereld in die wacht om geopend te worden!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven