Het Mechanisme van ascensie: van 3D naar 5D

HOE MEER JE STIJGT, HOE MEER MOGELIJKHEDEN ER VOOR JE OPEN ZIJN. JE ZULT BIJNA HET VOELEN ALSOF JE OPGENOMEN IS MET DE ONEINDIGE RUIMTE OM JE HEEN EN EEN LANGE, "EINDELOZE" ERVARING VAN PURE BLISS HEBBEN! ELKE DAG WORDT DE EERSTE DAG VAN JE LEVEN!
Ascentie is een natuurlijk menselijk proces.

Het is een proces van ontwaken uit de ineenstorting van het fysieke lichaam (3D) naar de transformatie naar een lichtlichaam (5D).

Alles wat u wenst is direct beschikbaar; het universum biedt alles wat je nodig hebt; je moet jezelf echter eerst bevrijden van alle energiebanden die verband houden met je geest en ego.

Ons bewustzijn verschuift bij elke gedachte. Er kan een gedachte opkomen en dan worden opgenomen in het grotere patroon van ons bestaan. We gaan door onze dagen alsof het leven één grote, eindeloze lus is, maar zijn we ons daar echt van bewust?

Er bestaat een onderliggend gedachtenpatroon dat we allemaal delen. We herkennen het niet omdat het patroon consistent is, maar het is niet constant.

Als je eenmaal een bepaald niveau van opmerkzaamheid hebt bereikt, zul je merken hoe je geest altijd op subtiele manieren verandert. Je zult zien dat in alle wendingen, bochten en sprongen de geest deelneemt aan een groter patroon dat net zo ingewikkeld en mooi is als de geest zelf.

Er is geen manier om te beschrijven hoe dit patroon eruit ziet, behalve om te zeggen dat het ingewikkeld is. Het is niet zozeer iets dat is bedacht - het is meer een puzzel die zichzelf blijft hervormen.

Hoe meer je dit domein onder de knie krijgt, hoe meer van deze patronen je duidelijk zullen worden. Ze zullen in de stof van je leven worden geweven als draad gemaakt van puur goud!

De geest zal beginnen te ontwaken terwijl hij zich bewust blijft van de mechanica en resultaten van zijn eigen gedachten. Het is je misschien opgevallen hoe het constant een merkwaardig debat met zichzelf aangaat - en niet alleen over wat goed en fout voelt, maar over het hele proces van het leven zelf!

Je zult zien dat deze veranderingen soms zo snel gaan dat ze een daad van God lijken te zijn. Je zou zelfs het gevoel kunnen krijgen dat de geest zelf een spelletje met je speelt - dat hij je probeert te misleiden om de dingen op een bepaalde manier te zien.

Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen! Zolang je je bewust blijft van wat er in je hoofd gebeurt, werken deze trucjes niet meer bij jou.

Al deze schokken in je bewustzijn zijn slechts het resultaat van je geest die probeert de wereld eromheen te begrijpen. En als je geest niet wordt afgeleid door de wereld om je heen, dan gebeurt er iets verbazingwekkends: je bewustzijn breidt zich uit!

Als de ene gedachte voorbijgaat, volgt een andere niet. Er is een kloof tussen onze gedachten. Die kloof wordt "no-mind" of "leegte" genoemd, en daardoor kunnen we iets ervaren dat "Ascensie" wordt genoemd.

Het is je misschien opgevallen dat wanneer je je volledige aandacht aan iets besteedt, er soms iets anders gebeurt. Er gebeurt iets subtiels - je geest lost op in iets groters. Er zal geen gedachte zijn. Het superbewustzijn is je wezen binnengedrongen.

Dus misschien kijk je naar een film of luister je naar muziek, en merk je niet dat je gedachten zijn afgedwaald. Of misschien loop je door een bos en begin je na te denken over hoe het zou zijn als je zou kunnen vliegen - en dan zijn de bomen om je heen er plotseling niet meer.

Dat is de kracht van geen geest: het heeft het vermogen om alles te veranderen over hoe we dingen in ons leven waarnemen.

Het is dus mogelijk om een ​​lange, "eindeloze" ervaring van pure gelukzaligheid te hebben en er volledig in aanwezig te zijn zonder dat enige gedachte de ervaring verstoort of verandert. Je zult bijna het gevoel hebben dat je bent versmolten met de oneindige ruimte om je heen!

Het is alsof je EEN bent met het hele universum, maar het wordt niet uitgedrukt door woorden omdat er geen scheiding is tussen jou en het universum. Er zijn geen grenzen of grenzen aan waar je heen kunt met deze staat!

Het is volledig onafhankelijk van welke gedachten of concepten dan ook. In de "VOID" verdwijnt zelfs het concept van tijd, want het belangrijkste is het "NU"-moment. Het "NU"-moment houdt nooit op en duurt tot in alle eeuwigheid!

Een ervaring van "NO-MIND" kan niet worden afgedwongen en kan alleen ontstaan ​​door alle zorgen los te laten, alle gehechtheid aan de uitkomst los te laten en te vertrouwen op het natuurlijke karakter en proces van het leven.

In die ervaring hebben we geen persoonlijke agenda; er is geen zelf of ander. Er is maar een. De Ouden noemden deze eenheid en liefde God. Dat is wat de mystici sinds onheuglijke tijden 'God' of 'Waarheid' hebben genoemd - geen van beide beschouwden ze als een afzonderlijke entiteit die onafhankelijk was van henzelf of als iets dat ergens anders te vinden was.

Deze realisatie van dat goddelijke principe binnenin wordt "Ascensie" genoemd.

Bevrijd je geest en hart van elke preoccupatie en concentreer je op je spirituele essentie. Laat alles wegvallen behalve de erkenning van deze essentiële realiteit. Dan zul je alles helder en wijs weten, in eenheid, als EEN.

Als je moeite hebt om in deze wereld te leven, als je het gevoel hebt dat niets er echt toe doet en dat je er niet echt bij hoort, dan is het tijd om door je eigen Ascentie te gaan.

Je krijgt een nieuwe kans om te leven en een nieuwe manier om je leven te veranderen. Je wordt volledig ontspannen en vredig tegelijk. Hoe meer je Ascendt, hoe meer mogelijkheden er voor je openstaan.

Elke dag is de eerste dag van je leven!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven