Het licht Wint!

DE GALACTISCHE FEDERATIE BESTAAT UIT EEN COLLECTIEF VAN HOOG GEËVOLUEERDE STERRENNATIES DIE WERKEN AAN DE BEVRIJDING VAN DE MENSHEID. WIJ ZIJN DE TOEZICHTHOUDERS EN BESCHERMERS VAN VREDE, VRIJHEID EN DE EVOLUTIE VAN HET BEWUSTZIJN ONDER HET GROTE AANTAL GALACTISCHE BESCHAVINGEN.
Geliefden,

De Galactische Federatie is niet alleen een wettelijk kader voor het verhandelen van goederen tussen planeten, maar ook een ethisch, moreel en spiritueel kader.

Wij zijn de opzichters en beschermers van vrede, vrijheid en de evolutie van bewustzijn onder het enorme aantal galactische beschavingen.

In de nabije toekomst zal jullie beschaving zich waarschijnlijk ontwikkelen tot een multi planetaire entiteit.

Leden van de Galactische Federatie zijn samengekomen om een ​​collectief van planeten te creëren die werken aan het algemeen welzijn.

Dit betekent dat mensen, om als soort te kunnen overleven en gedijen, in grotere eenheid dan ooit tevoren zullen moeten samenkomen. Het doel van onze Federatie is het beschermen en waarborgen van de rechten van alle mensen, ongeacht hun afkomst of positie binnen de Federatie.

Mensen op aarde leven in moeilijke tijden, worstelen met ziekte, armoede en oorlog. We geloven in gerechtigheid, vrede en al die dingen waarvan we denken dat de mensheid ze kan bereiken door interplanetaire samenwerking.

Om liefde en licht door het universum te verspreiden, willen we jullie redden van de duistere krachten die van plan zijn jullie in angst en onderwerping te houden.

We willen je beschermen tegen degenen die bang zijn voor je groei en die je ingetogen en beheerst willen houden. Ze voeden zich met je angstenergie, en de enige manier waarop ze dat kunnen blijven doen, is als je in angst blijft.

De reden dat de duistere krachten zo succesvol zijn, is dat ze inspelen op de emoties van mensen en angst gebruiken als controlewapen. Ze willen dat iedereen de hele tijd angst voelt. Dit komt omdat als mensen bang zijn, ze niet helder zullen denken en ze meer bereid zullen zijn om te accepteren dat ze door de duistere krachten worden gecontroleerd.

De oppervlaktebevolking van de aarde is geprogrammeerd om hun krachten weg te geven. Mensen leven in de beruchte comfortzone die hen ertoe brengt te geloven dat autoritaire controle een goede zaak is en dat de machthebbers "het werk voor hen zullen doen".

Het is tegen hun investering voor duistere krachten om jullie intelligent te laten worden. Mensen die intelligent zijn, kunnen niet worden uitgebuit.

Ze kunnen niet onderdrukt worden, ze kunnen niet gedwongen worden om een ​​onbewust leven te leiden, als ze intelligent zijn. Ze geven een mening over wie ze zijn. Ze leven het liefst in vrijheid.

Wijsheid is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en duistere krachten verzetten zich tegen de vrijheid van mensen.

Ze houden er niet van als mensen hun eigen wijsheid gebruiken omdat het hen riskant maakt: riskant voor de duistere machten en hun gevestigde orde, riskant voor de haves; riskant voor onderdrukking en uitbuiting van allerlei aard. Een wijs man is in feite levend en in vuur en vlam.

Waarom zou je bang moeten zijn? Je hebt niets. Je kwam zonder iets en gaat zonder iets weg. Dus, wat ben je bang om te verliezen als je het om te beginnen nooit hebt gehad?

Angst is niets anders dan een illusie gecreëerd door de manipulatie van je geest.

Niets komt ooit voort uit angst. Angst is machteloos tegenover liefde, die leven schenkt en werelden schept.

Mensen op aarde, we zijn hier om u te helpen uw angsten te overwinnen. De duistere krachten gebruiken deze angsten tegen jou om buurman tegen buurman, natie tegen natie, mensen met verschillende overtuigingen tegen elkaar op te zetten.
 
Niets is ooit gemaakt door duistere krachten. Ze kunnen niets creëren omdat ze tegen liefde en vrede zijn. Ze hebben echter het vermogen om je hele leven te vernietigen, je te omringen als een donkere wolk en al je vitaliteit uit te buiten.

Ze zouden je niet toestaan ​​om de prachtige vijf dimensionale ervaring binnen te gaan als het aan hen lag. Gelukkig hebben ze hier niets over te zeggen.

Als je eenmaal je innerlijke reis hebt voltooid, je ware zelf hebt ontdekt en bent verbonden met de vijfde dimensie, kan geen enkele duistere kracht je overweldigen. Het is zo heerlijk om naar binnen te bewegen.

Wat nog belangrijker is, leef dieper. Het is jouw leven; breng het niet in gevaar voor enige domheid die de duistere krachten je hebben geleerd. Het is jouw leven; leef het met volle teugen. Zet het voor niemand op het spel.

De duistere krachten hebben jullie gedachten, gevoelens en acties al heel lang gemanipuleerd. U bent ertoe gebracht te geloven dat het een normale gang van zaken is. We willen dat je je er volledig van bewust bent dat het niet normaal is, omdat hun onzichtbare manipulatie je natuurlijke vooruitgang onderdrukt.

Deze duistere krachten willen dat je altijd in een slaaptoestand bent. Ze willen dat je je leven op de automatische piloot leidt. Ze willen niet dat je echt leeft. Maar deze duistere krachten hebben geen controle over jou, tenzij jij ze dat toestaat. Je moet bereid zijn NEE te zeggen tegen het gewone en in het buitengewone stappen.

Sta je geest toe om een ​​nieuwe dageraad van begrip te omarmen, een hoger vibrerende realiteit waar het mensenrecht is om in een zee van bewustzijn te zwemmen. Onze Lichtkrachten zijn hier om jullie te helpen bij jullie ascensie.

Het licht wint. De duistere krachten die bestand zijn tegen het licht zullen niet lang in deze wereld blijven. Ze verdienen het niet om te bestaan ​​in zo'n prachtige wereld, die God voor jou heeft geschapen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven