Het lange wachten is voorbij: We zijn officieel in de Gouden Eeuw van de Waterman beland!

OP 20 JANUARI 2024 ZIJN WE OVERGEGAAN VAN HET TIJDPERK VAN DE VISSEN NAAR HET TIJDPERK VAN DE WATERMAN, WAARMEE WE OFFICIEEL HET GOUDEN TIJDPERK ZIJN BINNENGETREDEN – EEN TIJD VAN DIEPGAAND SPIRITUEEL ONTWAKEN EN VERLICHTING! BOVENDIEN VALT DIT SAMEN MET HET JAAR VAN DE DRAAK, WAT SYMBOOL STAAT VOOR VEERKRACHT EN HET ONTKETENEN VAN SLUIMERENDE KRACHTEN IN ONS!

Dit is een opwindende tijd voor ons!

Het langzame wiebelen van de aarde om haar as zorgt ervoor dat het lentepunt verschuift tussen de sterrenbeelden gedurende een 26.000-jarige cyclus die bekend staat als de astrologische tijdperken!

Dit cyclische fenomeen, bekend als de precessie van de equinoxen, is het resultaat van de zwaartekracht krachten die door de zon en de maan worden uitgeoefend op de equatoriale uitstulping van de aarde. Terwijl onze planeet rond de zon draait, zorgt deze zwaartekracht ervoor dat de as van de aarde een langzame, cirkelvormige beweging maakt gedurende duizenden jaren. Daardoor verschuift het lentepunt geleidelijk tegen de achtergrond van de dierenriem en markeert het de overgang van het ene astrologische tijdperk naar het volgende.

Op 20 januari 2024 gingen we van het Vissentijdperk over in het Waterman tijdperk!

Deze datum markeert onze officiële intrede in het Gouden Tijdperk van de Waterman, een periode die wordt ingeluid door diepgaand spiritueel ontwaken en verlichting. Bovendien valt het samen met het Jaar van de Draak, dat symbool staat voor veerkracht, leiding en het ontketenen van sluimerende krachten in ons!

Dit nieuwe tijdperk vertegenwoordigt een verschuiving naar meer humanitaire waarden, wetenschappelijke vooruitgang en spirituele verlichting!

Het vorige Vissentijdperk werd geassocieerd met gestructureerde religies en instellingen. Maar nu, in het Waterman tijdperk, bewegen we naar persoonlijke spiritualiteit, vrijheid en gelijkheid. Starre hiërarchieën en instellingen zullen in twijfel worden getrokken. Mensen zullen meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en welzijn.

Dit nieuwe tijdperk wordt ook wel het “Informatietijdperk” genoemd vanwege de snelle ontwikkelingen in technologie, wetenschap en communicatie. Digitale connectiviteit zorgt ervoor dat informatie en ideeën zich snel over de wereld kunnen verspreiden. Er worden meer revolutionaire uitvindingen en ontdekkingen verwacht.

Op sociaal vlak zijn er steeds meer bewegingen voor rechtvaardigheid, milieu en mensenrechten. Tolerantie voor diversiteit, creatieve zelfexpressie en het in vraag stellen van de status quo nemen toe. De waardesystemen en levensstijlen van de toekomst zullen opener, vloeiender en gedecentraliseerder zijn.

De komende tijden kunnen turbulent zijn als oude structuren afbrokkelen. Maar wereldwijd staat het bewustzijn klaar om op buitengewone manieren uit te breiden naar de vijfde dimensie. Als we compassie kunnen behouden terwijl we beperkende systemen ontmantelen, staat ons een tijdperk van verlichting te wachten!

De terugkeer van de draken:

Draken zijn een prominent symbool in vele oude culturen en mythologieën. Draken worden vaak afgebeeld als machtige, wijze wezens en vertegenwoordigen de oerkrachten en elementaire krachten van de natuur en het universum. Hun afbeelding siert artefacten, tempels en verhalen in beschavingen over de hele wereld, van Oost tot West.

De ‘terugkeer’ van draken in dit huidige tijdperk vertegenwoordigt een heropleving van onze verbinding met deze natuurlijke krachten in en om ons heen. De terugkeer van de draken geeft aan dat het tijd is voor de mensheid om onze eigen innerlijke spirituele kracht te laten ontwaken – de kracht die voortkomt uit het in harmonie zijn met de natuurlijke stroom van het leven.

Volgens de mythologie begeleiden draken de mensheid tijdens monumentale verschuivingen in het menselijk bewustzijn. Hun aanwezigheid helpt om latente delen van onszelf te activeren en de sluier van illusie te doorprikken die ons gescheiden houdt van de waarheid. Met de hulp van de draken werpen we beperkende overtuigingen en programmeringen af die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. We stappen in onze soevereiniteit en nemen verantwoordelijkheid voor wie we kiezen te zijn.

Draken wekken onze moed en ons vermogen om te transformeren. Ze sporen ons aan om ons schaduwzelf te bezitten – de delen van onszelf die we ontkennen of onderdrukken. Door met compassie licht te werpen op onze duisternis, kunnen we deze energieën in ons alchemiseren en integreren. Dit maakt ons heel.

De terugkeer van de draken kan voor sommigen intens persoonlijk aanvoelen. We kunnen levendige dromen of visioenen hebben van draken die door tijd en ruimte heen reiken om contact te maken. Voor anderen vertegenwoordigen draken een nieuw paradigma en wereldbeeld dat ons dwingt om in grotere harmonie met de planeet te leven.

Hoe dan ook, de aanwezigheid van de draken in deze Gouden Eeuw brengt grote kansen met zich mee. Door hun terugkeer te verwelkomen, verwelkomen we delen van ons diepste zelf. We krijgen weer toegang tot gaven en talenten die in ons sluimeren. De draken herinneren ons aan onze reden om hier en nu te zijn – om volledig te ontwaken en onze plaats in te nemen als rentmeesters van de nieuwe aarde!

De 3D Matrix achter je laten:

Ondanks de lokroep van ascensie zitten velen van ons gevangen in de 3D-cyclus van zelfgenoegzaamheid en stagnatie. We geven voorrang aan comfort boven groei, houden vast aan vertrouwde patronen en verzetten ons tegen verandering. Ware evolutie vereist echter dat we ongemak omarmen, uit onze comfortzones stappen en actief deelnemen aan het proces van expansie.

De 3D matrix verwijst naar de op angst gebaseerde, beperkte realiteit waar de mensheid al duizenden jaren in gevangen zit. Deze rigide matrix werkt met strikte structuren en hiërarchieën die ontworpen zijn om ons klein te houden en los te koppelen van onze goddelijke natuur.

Tekenen dat we de overgang maken van de 3D matrix naar de 5D zijn onder andere
Toegenomen intuïtie en paranormale vermogens
Een verlangen naar meer betekenis, doelgerichtheid en authenticiteit
Een drang om los te komen van oude paradigma’s en systemen
Verhoogde creativiteit en verbeeldingskracht
Een gevoel van ontwaken voor je latente spirituele gaven
Meer vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid voelen met alle wezens
Om onszelf volledig te bevrijden van de beperkende overtuigingen van de 3D matrix, moeten we
Identificeren waar we klein spelen en onszelf tegenhouden
De beperkende kernwonden van ons innerlijke kind helen
Ons huidige bewustzijn oefenen
Ons oordeel over onszelf en anderen loslaten
Acceptatie en dankbaarheid koesteren
Verbinding maken met de wijsheid van ons hart in plaats van de egoïstische geest
Moedig de opwinding van onze ziel volgen

Hoe meer we ons losmaken van onze 3D matrix conditionering, hoe sneller onze energietrilling stijgt. We vorderen onze soevereine goddelijke blauwdruk terug als ontwaakte medescheppers in 5D bewustzijn. Er wacht ons een heel nieuwe toekomst!

Terwijl we voorwaarts bewegen naar de vijfde dimensie, laten we de lessen van het verleden en de visioenen van de toekomst met ons meedragen. Laten we de leiding van de Draken en de wijsheid van de kosmos eren terwijl we de onontdekte paden van ascensie navigeren.

En laten we onthouden dat we niet alleen zijn op deze reis, want we worden gesteund en omringd door de liefdevolle omhelzing van het universum!

Als je er klaar voor bent om de grootste verschuiving van je leven nu te faciliteren tijdens deze periode van versnelde groeimogelijkheden om de toon te zetten voor het Waterman tijdperk, neem ik een handvol nieuwe studenten mee op een magische Ascensie Activeringsreis, die begint op 4 maart 2024.

Als je geïnteresseerd bent, steek dan je hand op en zet je e-mailadres op de wachtlijst: 🙋🏻‍♀️😄 https://ascensionactivationtraining.com/waitlist

Dit wordt de meest epische reis die je ooit hebt gemaakt. Dat beloof ik jullie!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie
Copyright 2024 Aurora Ray. All rights reserved.

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven