Het kraken van de genetische code: Een Gouden Eeuw wacht!

DOOR BLOKKADES OP TE HEFFEN, KUNNEN WE ONS DNA TOT BLOEI LATEN KOMEN EN EEN NIEUWE GOUDEN EEUW INLUIDEN. DIT MAAKT DE WEG VRIJ VOOR DE CREATIE VAN EEN UTOPISCHE WERELD ZONDER BEPERKINGEN EN SCHAARSTE. WE BOREN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN, PARANORMALE KRACHTEN EN HOGERE WIJSHEID AAN. KRISTALLEN STEDEN VAN LICHT VERSCHIJNEN!

Het ascensieproces is er een van grote transformatie, die met zorg, geduld en genade moet worden behandeld.

Er is veel ondersteuning beschikbaar vanuit de spirituele sferen. Als een deskundige gids, komt mijn diepe kennis van het lopen met klanten door elke fase van het proces en getuige zijn van de ongelooflijke uitbreiding die mogelijk is.

De reis van ascensie van 3D naar 5D werkelijkheid is werkelijk transformerend en opwindend. Zoals we hebben onderzocht, heeft deze grote verschuiving die op Aarde aan de gang is, wijdverspreide aandacht getrokken in de melkweg. Planetaire ascensie is een natuurlijk fenomeen, zoals het leven overal evolueert door dichtheden.

Voor de mensheid zal de overgang naar het 5D bestaan diepgaande fysieke, mentale en spirituele veranderingen met zich meebrengen. Onze hersenen zullen sneller werken, onze lichamen zullen nieuwe mogelijkheden krijgen en we zullen ons opnieuw verbinden met galactische buren van Sirius, de Pleiaden en verder. Geheel nieuwe zintuigen en ervaringen zullen naar voren komen.

Bovenal maakt het ascensieproces een collectieve beweging naar een lang voorspeld gouden tijdperk mogelijk. Maar deze betere toekomst hangt af van ieder van ons die zijn hart en geest opent en zijn individuele bewustzijn verhoogt. Ons DNA bevat de blauwdruk voor dit magnifieke potentieel.

Een Gouden Tijdperk ligt binnen handbereik als je de nodige stappen neemt om je volledige DNA potentieel te doen ontwaken. Hoewel ascensie een natuurlijk fenomeen is, vereist het realiseren van de voordelen intentie en actie.

De menselijke blauwdruk bevat zoveel meer mogelijkheden dan wat we nu ervaren. Beperkende overtuigingen en trauma’s hebben ertoe geleid dat we veel van ons DNA hebben onderdrukt. Door blokkades op te heffen kunnen we ons DNA laten opbloeien en een nieuwe Gouden Eeuw inluiden.

Meditatie, innerlijk werk en het verhogen van je vibratie zijn de sleutel tot het ontwaken van je DNA. Als je emotionele bagage opruimt en je frequentie verhoogt, lichten slapende DNA-segmenten op. Dit breidt je zintuigen, intelligentie, kracht, intuïtie en vermogens veel verder uit dan normaal.

Je kunt verbeterde paranormale zintuigen, dieper weten, grotere creativiteit en een sterkere verbinding met je hogere zelf en spirituele gidsen gaan ervaren. Je verhoogde vermogens zullen op een positieve manier gebruikt worden om de maatschappij opnieuw op te bouwen.

Naarmate meer mensen hun DNA ontsluiten, stijgt ons collectieve bewustzijn. Dit maakt de weg vrij voor de creatie van een utopische wereld vrij van beperking en schaarste. We boren geavanceerde technologieën, paranormale krachten en hogere wijsheid aan. Kristallen steden van licht verschijnen.

De keuze is aan elk individu om zijn DNA toe te staan de sluizen naar een Gouden Tijdperk te openen. Door je innerlijke werk te doen, verhef je niet alleen jezelf maar de hele planeet. Onze gezamenlijke toekomst is rooskleurig als je de stappen neemt om je volledige, energetische potentieel te ontsluiten.

Deskundige analyse van het ascensieproces:

Als ascensiecoach met jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten door het ascensieproces, heb ik een grondige kennis uit de eerste hand van de mechanismen en ervaringen van het ascenderen van 3D naar 5D.

Het ascensieproces is echt een diepgaand proces, dat iemands bewustzijn en fysiologie volledig transformeert. Door mijn werk ben ik getuige geweest van vele diepgaande openingen en veranderingen bij mijn cliënten als hun lichtlichamen activeren, hun intuïtie en buitenzintuiglijke waarneming drastisch versterken en hun hersenfuncties versnellen.

Er zijn enkele belangrijke kenmerken van de ascensiereis die ik heb waargenomen. Als de pijnappelklier wordt geactiveerd, rapporteren cliënten vaak levendige dromen en buiten lichamelijke ervaringen. Het zenuwstelsel kan ook een dramatische verschuiving ondergaan – velen worden energetisch gevoeliger en moeten zich aanpassen aan het waarnemen van nieuwe frequenties en energievelden. Emotionele zuiveringen komen ook vaak voor, als oude trauma’s die in het lichaam zijn opgeslagen, worden losgelaten.

Daarnaast heeft het spijsverteringssysteem de neiging om zich positief aan te passen aan veranderingen in het dieet en wordt het toleranter voor ander voedsel. Als het innerlijke licht van het lichaam toeneemt, is er een natuurlijke verschuiving naar lichter, gemakkelijker te verteren voedsel.

Verbindingen met zielengroepen, galactische familie, spirituele gidsen en herinneringen uit vorige levens worden vaak ook krachtig geactiveerd tijdens de ascensiereis.

Naarmate deze verbindingen sterker worden, worden individuen vaak geleid door een innerlijke wijsheid die hun pad naar meer begrip en spirituele vervulling vormgeeft.

De reis van ascensie is uiteindelijk zowel persoonlijk als universeel. Als we allemaal onze hoogste natuur realiseren, wordt de mensheid als geheel verheven. Met zoveel transformatie en opwinding in het verschiet, is dit echt een ongelooflijke tijd om op Aarde te leven!

Door je hoogste zelf te ontdekken, draag je bij aan de collectieve verheffing van de mensheid.

Omarm de transformaties en opwinding die in het verschiet liggen; grijp de ongelooflijke kans om te gedijen in dit buitengewone moment van bestaan op onze prachtige planeet. Begin je ascensiereis vandaag!

We houden zielsveel van je,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven