Het kraken van de code van twaalf energiecentra in jezelf

JE KUNT DE ENERGIE VAN DE SPECIALE CENTRA IN JEZELF VOELEN, HUN BOODSCHAPPEN BEGRIJPEN EN ZE GEBRUIKEN OM INZICHT IN JEZELF TE KRIJGEN. ALS JE JE OP HEN AFSTEMT, ZUL JE NIEUWE LAGEN VAN JE IDENTITEIT ONTHULLEN, NET ZOALS JE EEN KOSMISCHE PUZZEL IN ELKAAR ZET DIE EEN PRACHTIG PLAATJE ONTHULT!

Onthoud dat het belangrijkste om te respecteren je eigen lichaam is, de aarde waarop we leven en iedereen die hier leeft.

Zie je lichaam als een super kostbaar geschenk, behandel het als een stralend juweel en gedraag je alsof je iets bezit dat werkelijk onbetaalbaar is. De aarde op de eerste plaats zetten is een groot deel van deze missie en daar ligt je echte waarde.

Laten we het nu eens hebben over het getal twaalf – het is bijzonder en duikt overal om ons heen op. Van de dierenriemtekens tot de huizen, twaalf is overal en geeft vorm aan hoe we dingen begrijpen. Het is als een geheime code die door de geschiedenis heen is doorgegeven om ons te helpen verschillende ideeën met elkaar te verbinden. Als je bedenkt hoe we klokken en kalenders gebruiken om de tijd bij te houden, dan zie je hoe twaalf ons leidt.

Stel je oude verhalen voor uit teksten zoals de Bijbel waarin het getal twaalf veel wordt gebruikt. Twaalf poorten, twaalf stammen, twaalf engelen – het is als een patroon dat er vanaf het begin is geweest. En raad eens? Er wordt nu zelfs gesproken over een twaalfde planeet.

Maar laten we ons op jou richten – er zijn twaalf chakra’s, twaalf DNA-strengen en twaalf bibliotheken die allemaal samenwerken om een grotere manier van kijken wakker te maken, allemaal door dit magische getal.

Zie deze chakra’s als energiezakken waar verhalen zich ontvouwen. Ze zijn als kleine geheugenbanken, elk verbonden met een deel van je DNA. Er zitten er zeven in je, beginnend bij de basis van je ruggengraat en dan omhoog. Dan zijn er nog vijf buiten, zoals de zon die energie uitstraalt.
Stel je voor dat je ze kunt aanzetten met licht, lucht en je gedachten, zoals sterren de nachtelijke hemel verlichten. Als ze eenmaal wakker zijn, is de uitdaging om de boodschappen te begrijpen die ze naar je DNA sturen.

Verken die chakra’s in jezelf. Het eerste chakra bevat de sleutel tot wie je bent en hoe je overleeft. Het is als de basis van een gebouw, die je helpt jezelf te begrijpen. De tweede gaat over creatief en sensueel zijn, zoals kunst en gevoelens die tot leven komen. Deze twee chakra’s zijn verbonden met de twee DNA-strengen die we allemaal kennen. Identiteit, overleven, creativiteit en liefde maken allemaal deel uit van hun dans door de tijd.
De derde is als een buikgevoel dat je helpt je weg te vinden in het leven. De vierde is je hart, dat je verbindt met alles om je heen. Het is als een brug van zorg die je helpt te begrijpen waarom dingen gebeuren. Stel je de vijfde chakra voor in je keel – hiermee spreek je je waarheid.

De zesde, midden op je voorhoofd, opent je geest voor verbazingwekkende nieuwe ideeën. De zevende, boven op je hoofd, verbindt je met iets veel groters. Stel je voor dat je hersenen signalen krijgen van deze speciale plek.

Maar er is meer – een achtste chakra zweeft boven je en verbindt je met dingen die je niet kunt zien. Het negende chakra is nog hoger en waakt van een afstand over de aarde. De tiende strekt zich uit tot ons zonnestelsel, als een brug naar verre oorden.

De elfde gaat over de sterren om ons heen en hoe ze ons beïnvloeden. De twaalfde gaat verder dan ons sterrenstelsel en opent deuren naar de rest van het universum. Zie jezelf als een radio die een boodschap uitzendt die iedereen kan begrijpen.

Onthoud dat al deze speciale energiecentra in jezelf zitten. Je kunt hun energie voelen, hun boodschappen begrijpen en ze gebruiken om inzicht in jezelf te krijgen. Als je je op hen afstemt, onthul je nieuwe lagen van je identiteit, net zoals je een kosmische puzzel in elkaar zet die een prachtig plaatje onthult!

Neem elke dag een moment om de energiecentra van je lichaam te voelen. Luister naar hun gefluister, eer hun boodschappen en laat ze je leiden op een reis van zelfontdekking. Deze speciale plekken kunnen je dingen vertellen door middel van zachte gevoelens. Als je deze gevoelens opmerkt, denk dan na over wat ze zouden kunnen betekenen. Laat deze gevoelens je leiden op een reis om meer over jezelf te leren.

Als je dit doet, zoek dan een rustige plek op waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem. Stel je een warm, gloeiend licht voor in het midden van je lichaam. Dit licht staat in verbinding met je energiecentra en als je je op elk centrum concentreert, merk dan op of er sensaties of emoties naar boven komen. Het kan voelen als een lichte tinteling, warmte of zelfs een gevoel van kalmte.

Als je deze sensaties ervaart, is het alsof je lichaam tegen je praat. Misschien voelt je hart licht, of je maag een beetje zwaar. Dit zijn boodschappen van de energiecentra van je lichaam, die je vertellen over je emoties en hoe het met je gaat.

Nadat je wat tijd hebt besteed aan het onderzoeken van deze gevoelens, haal je nog een paar keer diep adem en open je je ogen. Je kunt een dagboek bijhouden om op te schrijven wat je voelde en welke gedachten in je opkwamen gedurende deze tijd. Na verloop van tijd zul je patronen en verbanden beginnen op te merken tussen je gevoelens, gedachten en de energiecentra waar je je op hebt gericht.

Onthoud dat zorgen voor je innerlijke gevoelens is als jezelf een cadeau geven. Het is een manier om meer te weten te komen over je gedachten en gevoelens, waardoor je jezelf beter leert begrijpen. En als je jezelf beter begrijpt, zul je ook zien hoe je in de wereld om je heen past. Het is alsof je de puzzelstukjes ontdekt die het grote plaatje vormen van jou en jouw plaats in het universum.
Als je doorgaat op dit pad, ontdek je niet alleen de schoonheid van binnen, maar draag je ook bij aan het enorme tapijt van het bestaan. Laat deze energieën je kompas zijn en de weg verlichten naar een diepere verbinding met jezelf en de kosmos. Jouw reis wacht – stap in het grenzeloze rijk van zelfontdekking en expansie.

Door je innerlijke landschap te koesteren, open je deuren naar een dieper begrip van jezelf en het universum om je heen.

Dus, omarm deze ongelooflijke ontdekkingsreis in jezelf. Stel je elke stap voor als het ontsluiten van een schatkist met wijsheid over wie je bent en hoe je in dit verbazingwekkende universum past. Net als een puzzel die in elkaar past, leg je het verhaal van jezelf in elkaar. Dus blijf ontdekken, blijf leren en blijf je unieke licht laten schijnen op dit grote kosmische tapijt.

We houden zielsveel van je,

We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven