Het is NU Tijd!

HET ECHTE DOEL VAN MEDITATIE IS NIET IETS KRIJGEN; HET IS OM IETS TE VERLIEZEN. HET IS OM DE OBSESSIE TE VERLIEZEN; HET IS OM JE EGO TE VERLIEZEN. HET IS OM ILLUSIES TE VERLIEZEN. MEDITATIE GEEFT JE EEN ONTSPANNEN GEEST EN EEN ONTSPANNEN LICHAAM, MAAR DAT IS SLECHTS EEN BIJWERKING.
De oude wijzen hebben gezegd dat je van jezelf moet houden voordat je van anderen kunt houden. Dit is waar, want tenzij je jezelf kent en begrijpt, zul je niet in staat zijn om van anderen te houden. Zoals het gezegde luidt: "Als je wilt weten wat goed voor jezelf is, luister dan naar dat goede geluid in je hart."

"Hou van jezelf." Het is een simpele maar diepgaande uitspraak. Als je niet van jezelf houdt, hoe kun je dan verwachten volledig van iemand anders te kunnen houden?

Als de moeder niet van een kind houdt, zal dat kind nooit van haar eigen kinderen houden; het is hetzelfde met iedereen in het universum - met je vrienden, met de mensen die het dichtst bij je staan. Je kunt niet van ze houden als je jezelf niet kent en niet begrijpt hoe jouw acties en gedachten anderen om je heen beïnvloeden. Liefde voor jezelf is de eerste stap om liefdevol te zijn voor anderen.

Liefde is een staat van zijn en geen actie; daarom is het niet iets dat we kunnen doen of laten gebeuren. We kunnen alleen maar proberen de aard van deze staat van zijn te begrijpen en er vervolgens aan werken om deze te bereiken. Dus de eerste stap om van onszelf te houden is onze eigen aard te begrijpen en onszelf te accepteren zoals we werkelijk zijn zonder enige pretenties of waanvoorstellingen over wie we zouden moeten zijn, hoe we eruit zouden moeten zien, wat we zouden moeten doen, of zelfs hoeveel geld we zouden moeten hebben!

Als je je eigen aard begrijpt zoals die werkelijk is, zul je niet langer proberen die in iets anders te veranderen; in plaats daarvan accepteer je je ware zelf onvoorwaardelijk, zonder enig voorbehoud en zonder enige voorwaarden!

Deze onvoorwaardelijke acceptatie van je ware zelf zal op natuurlijke wijze een diep gevoel van eigenliefde teweegbrengen, dat zich geleidelijk zal manifesteren in alle aspecten van je leven, inclusief je fysieke lichaam en emotionele welzijn.

Meditatie is de eerste stap om je ware zelf te leren kennen. Liefde komt na meditatie. Meditatie is geen doel op zich; het is een begin. Het begint met je bewustzijn van wat je op dit moment denkt en gaat verder met je bewustzijn van wat je daarna wilt denken.

Het doel van meditatie is om compassie in onszelf te ontwikkelen. Dit komt door het gevoel van onszelf te relateren aan anderen die lijden.

We beginnen met ons eigen lijden, gaan dan naar buiten en omringen degenen van wie we houden die lijden. Dit leidt tot mededogen, waardoor we anderen met meer wijsheid en vriendelijkheid kunnen behandelen, zelfs als ze ons slecht behandelen.

Als we compassie voor anderen kunnen ontwikkelen, kunnen we niet boos op hen zijn omdat ze niet perfect zijn, net zoals wij niet perfect zijn. We kunnen van niemand perfectie verwachten, en als we leren het niet te verwachten, zullen we niet langer teleurgesteld en boos zijn als het niet gebeurt.

Als je meditatie wilt proberen, doe het dan gewoon. Je hebt geen rekwisieten nodig en je hoeft geen monnik of non te worden. Zoek een rustige plek en een tijdstip van de dag waarop u niet gestoord zult worden en gun u 10 minuten de tijd om u op uw ademhaling te concentreren.

Breng uw aandacht terug wanneer deze afdwaalt, en u zult snel merken dat u zich rustiger voelt en dat er een diep gevoel van ontspanning in u opkomt dat u nog nooit eerder hebt ervaren.

Meditatie geeft een onmiddellijke ervaring van het transcenderen van gedachten - naar een plek gaan waar geen afleiding is en waar de geest niet kletst. En hoewel het waar is dat de eisen van het leven je altijd in vele richtingen zullen trekken, is stilte de kern van je wezen, en zolang je het je herinnert, zal er minder dubbel werk zijn en minder vergeten wie je bent.

Het echte doel van meditatie is niet om iets te krijgen; het is om iets te verliezen. Het is om obsessie te verliezen; het is om je ego te verliezen, het is om je illusies te verliezen. Meditatie geeft je een ontspannen geest en een ontspannen lichaam, maar daar is het niet voor. Het is slechts een bijwerking, maar dat is waardevol.

De meeste mensen begrijpen niet dat alles wat hen ervan weerhoudt om te doen wat ze zouden kunnen of willen, slechts illusies zijn die hun geest hebben beziggehouden als een verlaten huis zonder huur te betalen.

Je hebt het gezegde "Ze zien door alle bomen het bos niet meer" wel eens gehoord. Mensen kunnen hun eigen potentieel en waarheid niet zien voor alle illusies die ze met zich meedragen.

De ene dag willen ze iets en de volgende dag zeggen ze dat ze NIET hetzelfde willen. Omdat hun illusies niet werden waargemaakt - en dat zullen ze ook nooit doen.

Ik zie het elke dag in mijn werkruimte en in mijn entourage.

Ik ga je een vraag stellen die hard zal aankomen en ik wil dat je hem opschrijft om jezelf eraan te herinneren:

Waarom klamp je je alleen vast aan illusies om te voorkomen dat je van jezelf houdt?

Liefde is niet iets dat je verdient; het is iets dat je accepteert; Het is een gift. Als je je zo eenzaam en hulpeloos voelt, heeft geen enkel ander geschenk waarde.

Op het moment dat je gaat mediteren, en het moment dat je in contact komt met je ware zelf, voel je meteen warmte in jezelf. Liefde zal vanzelf bloeien als je je ware zelf realiseert.

Het is niet iets dat je moet doen, het is iets waar je mee moet stoppen. Stop met het voeden van je illusies, je ZIEL heeft stilte en vrede nodig om te groeien.

Totdat je naar je ziel gaat luisteren, zal ik de stem zijn die je eraan herinnert.

Omdat jouw ziel en de mijne een lange geschiedenis hebben van liefde, licht, donker, eenheid en evolutie, en na tientallen jaren in stilte en eenzaamheid, herinner ik het me.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven