Het is jouw beurt: Sluit je vandaag nog aan bij de New Earth Evolution Movement!

GELOOF IN JEZELF. GELOOF IN ELKAAR. DE TAAK IS MONUMENTAAL, MAAR SAMEN ZULLEN WE DIE AANKUNNEN. WE ZIJN GEMAAKT VOOR DEZE TIJD. LATEN WE NAAR VOREN STAPPEN EN HET NIEUWE TIJDPERK INLUIDEN DAT VOOR ONS LIGT. DE TIJD VOOR ACTIE IS NU!

Dit is een cruciaal moment voor de mensheid. De ascensie van Gaia biedt ieder van ons de kans om naar voren te stappen en iets te dienen dat groter is dan onszelf.

Hoewel de komende veranderingen ontmoedigend kunnen lijken, moeten we deze overgang omarmen met moed, compassie en de bereidheid om te handelen.

De oproep heeft geklonken. Hoe wil jij reageren?

Er zijn talloze manieren waarop we dienstbaar kunnen zijn – door anderen te verheffen, onze gemeenschappen te beschermen, verdeeldheid te genezen en licht te verspreiden. Elke daad van goedheid en vrijgevigheid is nodig. Elk liefdevol hart en helpende hand is nodig.

Aarzel niet. De tijd is nu gekomen. We worden opgeroepen om samen te komen als broeders en zusters, als verzorgers en rentmeesters. We moeten angst en twijfel opzij zetten en naar voren stappen met geloof, doelgerichtheid en solidariteit.

Alleen jij kunt een rol spelen. Luister goed. Zoek de unieke manier waarop jouw gaven en talenten nodig zijn. Zet je dan volledig in, zonder je in te houden. Het werk dat voor je ligt zal doorzettingsvermogen, opoffering en het allerbeste van jezelf vragen. Weet dat je inspanningen er toe doen. Elke bijdrage, hoe klein ook, duwt ons vooruit.

We staan op een kruispunt, voor een keuze. Zullen we de oproep beantwoorden en een moedige sprong in het licht wagen? Of zullen we wegkwijnen in duisternis en verdeeldheid? Onze toekomst hangt ervan af.

Geloof in jezelf. Geloof in elkaar. De taak is monumentaal, maar samen zullen we opstaan om hem te volbrengen. We zijn gemaakt voor deze tijden. Laten we naar voren stappen en het nieuwe tijdperk inluiden dat voor ons ligt. De tijd voor actie is nu!

Elk gebied van inspanning:

In deze opwindende tijd zijn er mogelijkheden in overvloed om naar voren te stappen en Gaia te helpen op elk gebied van menselijke inspanning. Of je nu een roeping hebt in spiritualiteit, wetenschap, technologie, geneeskunde, kunst, muziek, zaken, recht, onderwijs of welk ander streven dan ook – je talenten zijn nodig.

Naast spiritualiteit spelen vooral de kunsten een belangrijke rol. Creatieve expressie door middel van schilderkunst, dans, film, poëzie en meer kan tot de verbeelding spreken en de mensheid inspireren naar het licht. Wetenschappers hebben ook een vitale rol in hun onderzoek en ontdekkingen, waardoor kennis en innovatie steeds verder worden gestuwd.

Leraren geven wijsheid door aan de volgende generatie, artsen genezen en leiders leiden. Waar je vaardigheden ook liggen, dit is de tijd om ze aan te scherpen en je gaven aan te bieden. De ascentie heeft ons allemaal nodig, ieder draagt op zijn eigen manier bij met passie en doelgerichtheid. Zelfs kleine daden van vriendelijkheid kunnen uitstralen als golven van licht.

Door samen te komen kunnen we de collectieve vibratie verhogen en onze gedeelde goddelijke natuur realiseren. Heb vertrouwen dat je unieke vermogens nodig zijn. Volg je hart, luister naar het doel van je ziel en zet moedige stappen in de richting van de nieuwe Aarde!

Voor familie en geliefden:

Tijdens deze opwindende tijd van transformatie is het begrijpelijk dat je je zorgen maakt over het welzijn van je familie en geliefden. Wees er echter van verzekerd dat de Aarde een veilige plek zal blijven voor de hele mensheid.

Terwijl de planeet naar een hogere vibratie stijgt, hoef je niet bang te zijn voor dit proces. De Aarde zelf zuivert en laat de lagere trillingen los die niet langer dienen, maar de fysieke planeet zal blijven bestaan als het thuis van de mensheid. Jullie kinderen en kleinkinderen zullen hier een plek blijven hebben om te leven, te groeien en te gedijen.

Jullie familierelaties zijn zo belangrijk, nu meer dan ooit, als bronnen van kracht, troost en gemeenschap tijdens de huidige veranderingen. Ook al ziet de wereld er in veel opzichten anders uit, de liefde die jullie delen en de banden die jullie hebben opgebouwd zullen blijven bestaan.

Jullie huizen zullen nog steeds onderdak bieden. Jullie steden en dorpen zullen nog steeds verzamelplaatsen zijn. De Aarde zal jullie blijven voeden zoals ze heeft gedaan sinds het begin van de menselijke beschaving.

Heb vertrouwen dat de opstijging van Gaia de menselijke familie of jullie meest gekoesterde banden niet ongedaan zal maken. Met vertrouwen, moed en zorg voor elkaar zullen jullie samen dit nieuwe tijdperk binnengaan!

Conclusie:

De tijd is nu gekomen om diep na te denken over onze unieke gaven en te ontdekken hoe deze Gaia kunnen helpen en kunnen bijdragen aan de gezamenlijke groei van de mensheid.

Deze overgang is weliswaar monumentaal, maar hoeft niet beangstigend te zijn als we ons blijven richten op eenheid, liefde en elkaar steunen tijdens de komende veranderingen.

We zijn allemaal één familie; we zijn allemaal scherven van het goddelijke. Als we deze waarheid voor ogen houden, kunnen we de komende verschuivingen doorstaan met gratie, moed en vrede in ons hart!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven