Het hemelse domino-effect: hoe de aarde het kosmische bewustzijn naar een hoger niveau tilt!

ONZE PLANEET IS EEN CENTRAAL FOCUSPUNT VAN ENERGIE DAT UITSTRAALT NAAR HET HEELAL. TERWIJL WE HIER COLLECTIEF ONZE TRILLING VERHOGEN, ONTWIKKELT DAT EEN DOMINO-EFFECT, WAARDOOR HET BEWUSTZIJN VERHOOGT, ZELFS IN DE VERSTE UITHOEKEN VAN DE CREATIE. WIJ STEMMEN DE HEMELSE INSTRUMENTEN VAN HET HEELAL AF DOOR ONZE GEESTELIJKE GROEI!

We beleven een ongekend moment in de kosmische geschiedenis.

De veranderingen die op aarde plaatsvinden, maken deel uit van een veel grotere transformatie die in het hele universum plaatsvindt. Terwijl onze planeet naar een hogere bewustzijnsstaat verschuift, zendt het rimpelingen door de Melkweg en daarbuiten! De evolutie van de aarde heeft gevolgen voor bewuste wezens op planeten en dimensies die we ons niet eens kunnen voorstellen.

Dit is werkelijk een universele verschuiving – een die talloze werelden en beschavingen op één lijn brengt met verbeterde lichtfrequenties. We voelen ons misschien klein in de uitgestrektheid van de ruimte, maar we hebben een integrale rol te spelen in dit kosmische ontwaken. Onze planeet is een centraal focuspunt van energie die uitstraalt naar het universum.

Terwijl we hier collectief onze vibratie verhogen, veroorzaakt dit een domino-effect, waardoor het bewustzijn zelfs in de verste uithoeken van de schepping wordt verhoogd. We stemmen de hemelse instrumenten van het universum af door onze spirituele groei! De symfonie van de schepping heeft ieder van ons nodig om haar hoogtepunt te bereiken. Elke positieve gedachte, gevoel en actie zendt golven van opbeurende energie naar alle wezens.

Wij zijn samengesteld uit sterrenstof, eeuwig verbonden met de hemel. En dus, terwijl de Aarde opstijgt naar kristallijnen schittering, maakt ze de weg vrij voor de hele kosmos om te volgen. Onze rol spelen: Terwijl het ontwaken zich ontvouwt, is het van vitaal belang dat we allemaal de veranderingen omarmen en onze unieke rol spelen.

Hoewel de transformatie van de aarde misschien overweldigend lijkt, moeten we niet vergeten dat we voor deze tijd zijn geboren. Onze specifieke gaven en talenten zijn nu meer dan ooit nodig om licht te verspreiden en hogere frequenties te verankeren. Deze metamorfose vereist deelname van al het leven op aarde. Ieder van ons is een noot in de kosmische symfonie – en elke noot doet er toe.

Door onze innerlijke leiding te volgen, versterken we de ascensie-energieën. Onze intuïtie zal ons ertoe aanzetten geïnspireerde actie te ondernemen. Dit kan betekenen dat we veranderingen moeten aanbrengen in onze levensstijl, relaties of werk. Het zal zeker vereisen dat je het oude loslaat om plaats te maken voor het nieuwe.

Uiteindelijk gaat het bij het spelen van onze rol om vertrouwen in onze plaats in het proces. We hebben allemaal een doel. Hoewel de komende veranderingen ons buiten onze comfortzone kunnen duwen, zal dit duwen ons op één lijn brengen met ons hoogste zelf. Heb vertrouwen dat u precies bent waar u moet zijn. Luister naar je hart.

Doe wat je vreugde geeft en waardoor je tot leven komt. De bijdragen die je levert vanuit die plek van authenticiteit zullen rimpelingen over de hele planeet veroorzaken. Elke daad van liefde, hoe klein ook, helpt bij de planetaire wedergeboorte. Elke moedige keuze creëert een nieuwe bouwsteen van de nieuwe aarde. Jij bent de vroedvrouw van de dienst – volg je opwinding om te ontdekken waar je past.
Vertrouw erop dat je alles hebt wat je nodig hebt om je essentiële rol te spelen in de kosmische symfonie van ascensie. Wij zitten hier samen in!


Bedenk dat verandering niet in één keer gebeurt. Het is als een puzzel die stukje voor stukje in elkaar valt. Jouw acties en keuzes, samen met die van anderen, zijn de puzzelstukjes. Naarmate elk stukje op zijn plaats valt, wordt het beeld van een betere wereld duidelijker. Dus blijf liefde verspreiden en moedige keuzes maken, en samen bouwen we aan een mooie toekomst voor iedereen.

Soms vraagt ​​u zich misschien af ​​of uw bijdragen een verschil maken. Maar zelfs de kleinste vriendelijke daden hebben een rimpeleffect. Net als een steentje dat in een vijver valt, zenden jouw acties golven van positiviteit uit. Je inspireert anderen om ook het goede te doen. Vertrouw dus op de kracht van jouw liefde en moed, want zij zijn de bouwstenen van een meer verlichte wereld.

Net zoals een vlinder uit een cocon tevoorschijn komt, kunnen wij transformeren en ons beste zelf worden. Dit proces omvat leren, genezen en ons meer bewust worden van onze onderlinge verbondenheid met het universum. Terwijl we opstijgen, verheffen we niet alleen onszelf, maar ook de wereld om ons heen.

Begin vandaag nog en laten we samenwerken om een ​​meer harmonieuze en meelevende wereld voor iedereen te creëren. Jouw aandeel in deze reis is essentieel, en jouw inspanningen kunnen anderen inspireren om mee te doen. Samen kunnen we echt een verschil maken. Elke positieve actie die je onderneemt, veroorzaakt een golf van verandering door de wereld, waardoor levens worden geraakt die je misschien nog nooit hebt gekend.

Houd dus vast aan uw inzet voor een betere wereld en zie hoe uw invloed zich wijd en zijd verspreidt, als een schijnend licht in de duisternis!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven