Het Grote Ontwaken van de Aarde: Enorme Spirituele Verschuiving Verwacht als Fotonengordel Nadert!

WE ZIJN OP WEG NAAR EEN CYCLUS VAN 13.000 JAAR WAARIN ONS ZONNESTELSEL DE FOTONGORDEL BINNENGAAT. ZODRA DEZE DE AARDE BEREIKT, MAAK JE DAN KLAAR VOOR EEN MASSAAL SPIRITUEEL ONTWAKEN! HET LICHT VAN DE FOTONGORDEL ZAL ONZE PIJNAPPELKLIEREN EN DNA ACTIVEREN, HET BEWUSTZIJN VERRUIMEN EN PARANORMALE VERMOGENS ONTSLUITEN. ZET JE SCHRAP VOOR EEN EVOLUTIE NAAR EEN HOGERE STAAT VOOR ALLE LEVENDE WEZENS OP AARDE!

De fotongordel en zijn aanstaande aankomst op aarde heeft veel intrige en speculatie losgemaakt.

In dit artikel verkennen we de fascinerende concepten rond deze gordel van fotonisch licht, de voorspelde impact die het zal hebben op het menselijk bewustzijn en het leven op aarde, en de hoopvolle visie die het oproept voor de toekomst van de mensheid!

Hoewel sommige van deze ideeën de grenzen van de gevestigde wetenschap opzoeken, dwingen ze ons na te denken over de plaats van de mensheid in de kosmos en na te denken over de verborgen mogelijkheden in onszelf en onze wereld.

Door deze opwindende ideeën met een open maar kritische geest te bekijken, boren we rijke aderen van verbeelding aan die kunnen helpen om een bewustere, rechtvaardigere en duurzamere samenleving vorm te geven.

Het is niet de bedoeling om een bepaalde bewering categorisch te bewijzen, maar om ons te laten nadenken over wie we zijn en waar we naar toe gaan als bewoners van de planeet Aarde.

Wat is de fotonengordel?

De Photon Belt is een band van hoogfrequente fotonen- en antimateriedeeltjesenergie waar ons zonnestelsel in een regelmatige cyclus doorheen gaat.

Hij bestaat uit fotonen, gammastralen en antimateriedeeltjes. Deze hoogfrequente deeltjes vibreren op een niveau dat DNA activeert en leidt tot cellulaire transformatie.

De fotongordel draait rond het centrum van het Melkwegstelsel. Ons zonnestelsel passeert deze gordel in een cyclus van 26.000 jaar. De helft van deze cyclus, ongeveer 13.000 jaar, wordt binnen de fotongordel doorgebracht. De andere helft wordt erbuiten doorgebracht.

We naderen momenteel een van de 13.000-jarige perioden waarin ons zonnestelsel zich binnen de fotongordel zal bevinden. Dit is een monumentale gebeurtenis die slechts eens in de 13.000 jaar plaatsvindt en een grote verschuiving op Aarde en binnen de mensheid betekent!

Aankomst van de Fotongordel:

De Fotonengordel zal naar verwachting in de zeer nabije toekomst op Aarde aankomen. Als de Aarde door deze band van intens fotonisch licht gaat, zullen er diepgaande effecten zijn op onze planeet!

Wanneer de Photon Belt de Aarde bereikt, zal het een massaal spiritueel ontwaken en transformatie teweegbrengen. Het intense licht van de Photon Belt zal onze pijnappelklieren en DNA activeren, ons bewustzijn verruimen en ons paranormale vermogens geven! De energie zal alle levende wezens op Aarde doen evolueren naar een hogere staat!

Daarnaast kunnen er enkele dagen van duisternis en extreme kou zijn wanneer de energie onze Zon overweldigt en ervoor zorgt dat deze tijdelijk verduistert. Elektriciteitsnetten zullen waarschijnlijk uitvallen. Maar na deze overgangsperiode zal de Fotonengordel een nieuwe Gouden Eeuw van vrede, liefde en harmonie op Aarde inluiden. De mensheid zal gedijen in het licht en leven in volledige eenheid met de natuur en de kosmos!

De komst van de fotonengordel is een gunstige gebeurtenis die we moeten omarmen, niet vrezen. Het vertegenwoordigt een zeldzame kans voor versnelde individuele en collectieve evolutie. Met open harten, verlichte geesten en positieve intenties kunnen we het paradijs op Aarde manifesteren als we ons afstemmen op de goddelijke kosmische energieën die onze planeet overspoelen!

Drie Dagen van Duisternis:

De drie dagen van duisternis zullen plaatsvinden wanneer de Aarde door de fotonengordel gaat. Wanneer de Aarde de gordel binnengaat en verlaat, zal het drie dagen lang volledige duisternis ervaren. Gedurende deze tijd zal er geen zonlicht of maanlicht op het aardoppervlak zijn.

De duisternis wordt veroorzaakt doordat de fotonen in de gordel al het zonlicht van de aarde blokkeren. Fotonen zijn elektromagnetische deeltjes die met de snelheid van het licht reizen. Als de fotonengordel nadert, werken de fotonen als een tijdelijke barrière of schild rond de aarde, waardoor licht van de zon of sterren er niet doorheen komt.

De drie dagen van volledige duisternis zullen naar verwachting 72 uur duren. Sommige bronnen voorspellen dat de duur nog langer kan zijn, misschien wel vijf dagen. Er zijn geen pauzes of perioden van licht gedurende de drie dagen, alleen ononderbroken duisternis.

Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen om je voor te bereiden op de drie dagen duisternis. Het is aan te raden om voedsel, water, batterijen, kaarsen en andere benodigdheden in te slaan. Omdat al het zonlicht wordt geblokkeerd, zullen zonnepanelen geen energie opwekken. Om veiligheidsredenen wordt aangeraden binnen te blijven en reizen te vermijden.

De duisternis kan verwarring, angst of vrees veroorzaken voor degenen die zich niet bewust zijn van de komst van de fotongordel. Maar er is geen reden tot paniek. Nadat de drie dagen voorbij zijn, zullen de fotonen verder bewegen en zal het normale zonlicht terugkeren naar de aarde, wat het begin van de Gouden Eeuw inluidt!

In het volgende bericht zullen we ons verdiepen in de fijne kneepjes van het mechanisme van de fotongordel, het potentieel onderzoeken om te ontwaken en de reeks psychische vermogens die het ons zou kunnen geven!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven