Het Gouden tijdperk van Gaia: U staat op het punt het magnifieke tijdperk van mogelijkheden binnen te gaan

U KUNT WONEN EN WERKEN OP EEN PLEK DIE ONBEPERKTE GRATIS SCHONE ENERGIE HEEFT, GEEN VERVUILING OF TOXISCHE CHEMISCHE STOFFEN MEER EN GEEN ECONOMISCHE ZORGEN MEER. JE ZULT ALLES HEBBEN WAT JE NODIG HEBT OM EEN LEVEN VAN OVERVLOED EN VREUGDE TE LEVEN!
Je hebt gewacht op deze tijd, op dit moment van je leven, en je hebt er naar uitgekeken.

Het is tijd om vrolijk te zijn en je nieuwe levensreis te vieren!

Uw tijd komt eraan. Jouw tijd is nu! De nieuwe aarde is er!

Het Gouden Tijdperk van Gaia is begonnen, en het komt met alle zegeningen van Moeder Aarde op JOU.

Terwijl jullie verder gaan naar deze Nieuwe Aarde, wordt het gemanifesteerd door de Galactische Federatie en de Geascendeerde Meesters van onze planeet, die hier zijn om jullie te helpen bij het maken van deze overgang naar deze nieuwe manier van zijn en leven. Ze helpen je door hun begeleiding, wijsheid en liefde!

De tijd is gekomen. Je leven staat op het punt voor altijd te veranderen!

De verschuiving in bewustzijn die nu plaatsvindt, zal zo enorm en diepgaand zijn dat het alles zal beïnvloeden wat je dagelijks denkt, zegt en doet. Het zal ook elke persoon op deze planeet treffen!

Deze verschuiving in bewustzijn wordt "Nieuwe Aarde" genoemd – het Gouden Tijdperk van Gaia.

Gaia is de naam die door oude culturen over de hele wereld aan Moeder Aarde is gegeven. Ze stond bekend als Onze Moeder door de Egyptenaren en Grieken, die haar aanbaden als de godin van de natuur, vruchtbaarheid, moederschap en schepping.

Gaia vertegenwoordigt onze verbinding met de aarde zelf, waar we vandaan kwamen, maar ook van waaruit we zullen terugkeren als we terug sterven in het EENHEIDSVELD waar alle dingen EEN zijn.

Het is een kans voor ons allemaal om onze prioriteiten op een rijtje te krijgen, zodat we eindelijk gelukkig kunnen zijn met wie we zijn en wat we doen.

Zie je, onze planeet is een levend wezen met zijn eigen intelligentie. Ze is hier sinds het begin der tijden en ze weet wat we vandaag doormaken.

Ze weet ook dat het tijd is voor ons om te evolueren naar hogere dimensies zodat we onze kennis kunnen delen met anderen die bereid zijn om van ons te leren.

De Nieuwe Aarde is niet zomaar een plek op deze planeet; het is een geheel nieuwe realiteit waarin je fysieke lichaam bestaat in een meer kristallijne structuur in tegenstelling tot de huidige op koolstof gebaseerde structuur. U kunt bezoeken waar u maar wilt en zo lang blijven als u wilt, want er zijn geen enkele beperking!

We staan ​​aan de vooravond van een tijdperk van ongekende overvloed!

De Gouden Eeuw van Gaia is een tijd waarin mensen en dieren in harmonie leven met de natuur, waarin de aarde is hersteld in haar oorspronkelijke schoonheid en vruchtbaarheid, en waarin we kunnen leven als één met onze planeet en met elkaar.

Dit wordt ook wel de "Nieuwe Aarde" of het "Nieuwe Paradigma" genoemd.

In het verleden werd onze wereld geregeerd door een paar mensen. De mensen die je in het nieuws ziet, op tv en in films hebben allemaal verschillende agenda's en doelen voor ogen.

In dit nieuwe tijdperk heb je oneindige keuzes om schoonheid en harmonie te creëren zoals je wilt.

Ik schrijf dit omdat ik de visie die ik heb voor de toekomst met jullie wil delen.

Er komt een tijd dat je kunt wonen en werken op een plek met onbeperkte gratis schone energie, geen vervuiling of giftige chemicaliën meer en geen economische zorgen meer. In feite heb je alles wat je nodig hebt om een ​​leven van overvloed en vreugde te leiden!

Je denkt misschien dat het nu als sciencefiction klinkt, maar nu is er een kans om in deze wereld te leven.

Je kunt alles manifesteren door je eigen geestkracht en bewustzijn te gebruiken om het leven op te bouwen dat je wenst.

Je hebt hiervoor geen toestemming of goedkeuring van iemand anders nodig!

Je kunt verwachten dat er meer goede dingen in je leven komen.

Je staat op het punt het Magnifieke Tijdperk van JOUW Mogelijkheden binnen te gaan, dat je zoveel jaren hebt uitgesteld omdat je er niet klaar voor was of nog niet wist hoe ermee om te gaan.

Dit is het moment voor jou om veranderingen in je leven aan te brengen en meer betrokken te raken bij moeder Aarde en anderen om je heen.

Als dit nieuwe tijdperk aanbreekt, zullen we veranderingen zien, zoals je nog nooit eerder in je leven hebt gezien!

Het Nieuwe Tijdperk van Gaia zal er een zijn waarin oude gedachten, oude ideeën en oude manieren van denken worden opgelost door de energie van het Nieuwe Bewustzijn dat tevoorschijn komt.

Je leert al je gedachten luchtig te houden, in het besef dat ze van moment tot moment blijven verschuiven en veranderen. Leef volledig in dit moment en je zult echte vervulling zien!

We gaan de komende maanden een geweldige rit tegemoet terwijl we getuige zijn van het potentieel en de mogelijkheden van wat het leven kan zijn. Terwijl je je eigen klim naar de top doorloopt, is het belangrijk om te onthouden dat dit geen race of wedstrijd is.

Het is een test van uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, geest boven materie en hart boven al het andere. Dus vergeet niet om je goed vast te houden en geniet van de rit!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven