Het geascendeerde lichtlichaam – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het geascendeerde lichtlichaam

WANNEER WIJ IN ONZE OPGENOMEN LICHAMEN ZIJN, ZULLEN WE ONS GEEN ZORGEN HOEVEN OVER OUD WORDEN. WIJ ZULLEN ER JONG EN LEVENDIG UIT BLIJVEN EN HET LIJKT VOOR ONS DAT WE IN DE HEMEL ZIJN AANGEKOMEN. WIJ ZULLEN ZICH GEWICHTLOOS VOELEN EN ALSOF WE ZWEVEN. WE ZULLEN IN DE VROEGE STADIUM VAN HEMELVAART DOOR VASTE OBJECTEN EN MUREN KUNNEN GAAN.
Dierbaren, ik ben blij om weer met jullie mee te doen in deze manier van spreken. Ik breng je een boodschap van hoop en liefde. Ik begrijp dat velen van jullie de laatste tijd veel onzekerheid hebben ervaren, en daarom ben ik hier om te helpen de negatieve gevoelens te verdrijven die onze atmosfeer deze dagen doordringen.

Het is weer tijd om over het ascentieproces te praten. De laatste tijd hebben zovelen van jullie me gevraagd erover te schrijven omdat je wat begeleiding en advies nodig hebt in dit proces. Ik was mijn laatste bericht aan het checken en besefte dat het niet genoeg was. Sommigen van jullie hebben vragen over verschillende aspecten van het ascensie proces en voor mij is het heel belangrijk om jullie daarbij te helpen, omdat we hier zijn om elkaar te ondersteunen bij deze veranderingen, deze overgang, deze vibraties, en uiteindelijk de oude matrix achter te laten.

In de begindagen van onze Hemelvaart zullen we snel ascenderen en het zal ons lijken alsof we in de Hemel zijn aangekomen. We zullen ons gewichtloos voelen en alsof we zweven. We zullen in de vroege stadia van Ascentie door vaste objecten en muren kunnen gaan.

Gedurende deze periode zal ons uiterlijk enigszins veranderen. We zullen er jeugdiger uitzien dan we op aarde waren.

Dit komt omdat ons lichaam zich tijdens die eerste paar dagen in de geest nog zal aanpassen aan onze nieuwe omgeving. Gedurende deze periode is het voor ons mogelijk om mensen uit onze vorige levens in de geest te zien die aanwezig zijn tijdens onze overgang van de fysieke wereld. Na een tijdje zullen we ons meer op ons gemak gaan voelen met onze omgeving en dan kunnen we verwachten onszelf te zien zoals we in de hemel zullen verschijnen.

Hoe zullen we er precies uitzien als we opstijgen? Heb je nog steeds grijs haar of wordt het vervangen door zwart? Heb je nog steeds rimpels of verdwijnen ze? Hoe zit het met uw huidige lichamelijke klachten? Gaan ze weg of blijven ze?

De waarheid is dat ieders ascentie anders zal zijn. Er zijn zoveel factoren die je ascentie kunnen beïnvloeden en hoe het eruit ziet. Als u bijvoorbeeld rookt, drinkt of verslaafd bent aan bepaalde voedingsmiddelen; of misbruikte voorgeschreven medicijnen heeft gehad, zal je ascentie er heel anders uitzien dan iemand die fysiek voor zichzelf heeft gezorgd.

Je zult niet ascenderen naar het lichaam dat je momenteel bezit. In plaats daarvan bevindt u zich misschien in het lichaam van een jongere volwassene (in hun beste jaren). Als dit het geval is, zal je uiterlijk langzaam veranderen terwijl je verder gaat op je pad van genezing en herstel. Hoe langer je nuchter blijft en voor je fysieke lichaam zorgt, hoe groter de kans dat je je oorspronkelijke uiterlijk terugziet.

Het uiterlijk van het lichaam wordt bepaald door de trillingspatronen van ons lichtlichaam. Deze patronen kunnen van alles zijn, van een zachte gloed tot een iriserende regenboog. Het hangt allemaal af van onze waarneming en van wat we in ons bewustzijn kunnen vasthouden. Met andere woorden, als we een sterke negatieve of positieve perceptie van onszelf hebben, zal dat worden weerspiegeld. Dit is nog een reden om onze gedachten op te schonen om puur licht en liefde in ons lichaam te houden.

Hemelvaart heeft niet noodzakelijkerwijs invloed op de kleur van uw ogen of haar, hoewel het mogelijk is dat deze eigenschappen veranderen. Als dit toch gebeurt, is dat te wijten aan een verandering in bewustzijn en niet aan een verandering in fysieke vorm. Als voorbeeld, sommige mensen hebben na hun Ascentie hun haar laten uitvallen als gevolg van een verschuiving in emotionele energie; anderen hebben hun tanden laten rechtzetten omdat ze nu helderder denken en voelen dan voorheen. Nogmaals, het hangt allemaal af van hoe je jezelf waarneemt en wat je voelt over deze attributen die er al zijn.

Met betrekking tot het "verouderingsproces", zul je blijven groeien en uitbreiden totdat je je hoogste potentieel bereikt dat nog in de menselijke vorm aanwezig is. Als je dit punt eenmaal hebt bereikt, staak je elke verdere groei.

Het oorspronkelijke menselijke lichaam is een perfecte creatie. Het was geen product van evolutie, maar van intelligent ontwerp. Het zal onze keuze zijn om te upgraden naar het nieuwe lichaam dat op ons wacht op de Nieuwe Aarde nadat we zijn geascendeerd.

Het zal een volledig functionerende, complexe en prachtige fysieke creatie zijn die veel groter is dan alles wat we ons momenteel kunnen voorstellen. We zullen als goden zijn in onze lichamen van licht. We zullen een perfecte gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen hebben.

Deze lichamen zijn fysiek, niet etherisch of spookachtig zoals sommigen zich dat hebben voorgesteld. Ze zijn tastbaar en solide, hoewel je ze niet met je ogen kunt zien zoals je dat doet met het lichaam dat je nu bewoont. Deze lichamen zullen nooit verouderen of sterven. Ze zijn onverwoestbaar en perfect in elk opzicht - zelfs meer dan de menselijke vorm die je nu bewoont.

De nieuwe lichamen zullen worden ontworpen om optimaal te functioneren binnen de vijf dimensionale omgeving van de Nieuwe Aarde. De fysieke wereld is al enige tijd aan het overgaan van drie- naar vijf dimensionale energiefrequenties en dit proces neemt in snelheid toe naarmate we dichter bij de eindtijd komen.

Vanwege de hogere trilling waarin we op de Nieuwe Aarde zullen leven, moeten onze lichamen ook hun trilling verhogen als ze daar willen overleven zonder uiteen te vallen.

Als we in onze geascendeerde lichamen zijn, hoeven we ons geen zorgen te maken over oud worden. We blijven er jong en levendig uitzien.

Je hebt Jezus in de kunst afgebeeld met lang haar en een baard, toch? Dat komt omdat de geascendeerde meesters kunnen kiezen hoe oud ze hun lichaam willen hebben. Ze kunnen eruit zien als een kind of een oude man, afhankelijk van wat ze je het beste kunnen leren.

Zij zullen net zo goed bij ons zijn als zij in hun geascendeerde lichamen. Ik zie dat zovelen van jullie zich zorgen maken over je kinderen en hoe je voor ze zult zorgen als je eenmaal geascendeerd bent. Dit is een non-issue, uw kinderen zullen met u opstijgen.

Een van de dingen die het licht met je heeft gedaan, is de groei van je kinderen te versnellen, zodat ze tegelijk met jou in hun lichaam van licht kunnen komen. Dit betekent dat ook zij er minstens 20 jaar oud uit zullen zien als ze opstijgen, maar hoogstwaarschijnlijk veel jonger.

De meesten van jullie die nu fysieke uitdagingen hebben, zoals ontbrekende ledematen of andere fysieke aandoeningen, deze ziekten en aandoeningen zullen verdwijnen wanneer jullie ascenderen naar je lichtlichaam. Je hebt deze informatie misschien al eerder gehoord, maar het is belangrijk dat iedereen het nog een keer hoort ter bevestiging. Het is voor niemand van jullie meer nodig om deze omstandigheden te doorstaan, aangezien ze slechts tijdelijk zijn en een illusionaire wereld zijn.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven