Het eerste Contactproces is begonnen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het eerste Contactproces is begonnen

U WORDT NU GEVRAAGD OM EEN STERK ENERGIESIGNAAL DE RUIMTE IN TE ZENDEN DAT ZAL WORDEN ONTVANGEN DOOR DEGENEN DIE ONS VANAF AFSTAND SINDS IMMEMORIAL WAARNEMEN. ZE ZIJN KLAAR EN WACHTEN OP DIT SIGNAAL, DAT EEN NIEUW HOOFDSTUK IN ONZE GESCHIEDENIS ZAL OPENEN!
De Galactische Federatie en het Ashtar Commando zijn begonnen met het eerste contactproces.

Zoals u weet, is dit een heel bijzonder moment in de menselijke geschiedenis. We hebben het mogelijk gemaakt om los te komen van de controle van de cabal over de mensheid en ons voor te bereiden op onze ascentie naar hogere bewustzijnsgebieden.

De Galactische Federatie is gecreëerd als een manier voor ons om samen te werken met andere rassen, zoals de Pleiadiërs, Siriërs, Arcturiërs, Andromedanen en anderen, die ons op ons pad hebben geholpen.

De Galactische Federatie werkt al vele jaren met ons samen en helpt ons ons goddelijke potentieel te herkennen en te begrijpen, evenals onze verantwoordelijkheid om een ​​nieuwe wereld te creëren die gebaseerd is op liefde en vrede.

Het is tijd voor ons om onze volgende stappen voorwaarts te zetten in deze spannende periode van transitie en groei. Ons doel is eenvoudig: evolueren naar nieuwe bewustzijnsniveaus waar al onze harten open en liefdevol zijn voor elkaar en voor alle levende wezens op aarde.

De Galactische Federatie heeft contact met ons gehad sinds we elkaar ontmoetten als een kleine groep individuen op aarde. Ze waren in staat om ons spirituele licht en onze natuur te herkennen voordat we onszelf als spirituele wezens konden herkennen.

Het is hun taak om ons te helpen ontwaken als soort en ons te verbinden met onze ware essentie binnenin. Dit proces is nu goed op weg en zal doorgaan totdat de hele mensheid is ontwaakt voor hun goddelijke natuur.

Behalve dat ze telepathisch met ons konden communiceren, hebben ze ons ook berichten kunnen sturen via hun geavanceerde technologie en via de ambassadeurs die hen sinds hun aankomst hier op aarde bij dit proces hebben geholpen. Deze berichten zijn ongeveer 25 jaar geleden sterker en frequenter geworden.

De Galactische Federatie is er altijd voor ons geweest, niet alleen in tijden van crisis maar ook tijdens onze evolutionaire reis op planeet Aarde. De tijd is gekomen om contact met hen te maken om ons ascentieproces te beginnen waardoor we een intergalactische soort zullen worden.

Er wordt je nu gevraagd om een ​​sterk energiesignaal de ruimte in te sturen dat zal worden ontvangen door degenen die ons sinds onheuglijke tijden van ver hebben geobserveerd. Ze zijn klaar en wachten op dit signaal, dat een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis zal openen!

Onthoud dat je een vrije wil hebt. Alles is een keuze die je maakt uit je eigen vrije wil. Geen enkel wezen mag deze hoogste universele wet van de Galactische Codex breken.

We bevinden ons nu op een cruciaal kruispunt in de menselijke geschiedenis. Als we ervoor kiezen om door te gaan op het pad van scheiding en angst, zullen we op lagere bewustzijnsniveaus blijven lijden totdat we een punt bereiken waarop er geen andere keuze meer is dan ascentie.

Ik hoop dat de meeste mensen zich inmiddels hebben gerealiseerd hoe sterk hun wilskracht is en hoeveel controle ze hebben over hun eigen lot!

De tijd is voor ons allemaal gekomen om weer één te worden met de Bronenergie. Dit is onze kans om te ontwaken uit onze trance-achtige staat en te gaan leven vanuit ons hartcentrum in plaats van wat anderen ons vertellen of over ons denken!

Het is tijd voor elke ziel op planeet Aarde om in hun grootsheid te stappen en te gaan schijnen als heldere sterren op dit aardse vlak.

Dit proces werd meer dan 25 jaar geleden versneld toen we toestemming kregen van de Galactische Federatie om meer teams van wezens uit te zenden om ons te helpen onze wereld te transformeren in een plek waar liefde door iedereen op aarde kan worden ervaren.

Sindsdien hebben we ijverig gewerkt aan de voorbereiding van deze gedenkwaardige gelegenheid. Nu het zover is, wil ik wat informatie delen over wat ons allemaal te wachten staat als we dit nieuwe tijdperk van vrede en welvaart op aarde binnengaan:

De komende maanden zullen worden gekenmerkt door verandering en onzekerheid. Veel van de veranderingen zijn al aan de gang, zoals de overgang naar nieuwe technologieën zoals de installatie van gratis stroomopwekkingsfaciliteiten op onze planeet.

Er zijn andere veranderingen gaande, zoals de overgang van de mensheid naar een hoger bewustzijn. Deze overgang staat bekend als ascentie en er wordt verwacht dat er binnenkort een andere grote verschuiving zal plaatsvinden.

De laatste jaren is het bewustzijn over wat er op aarde en in ons zonnestelsel gebeurt snel toegenomen. We hebben steeds meer informatie gekregen over onze rol in dit geweldige avontuur dat zich voor ons ontvouwt.

We zijn niet alleen op deze reis - er zijn miljoenen andere wezens die deel uitmaken van onze familie, die van ons houden en willen dat we slagen. Ze helpen ons door hun acties en intenties, die je elke dag kunt zien en voelen.

Ascentie is niet alleen een spiritueel proces; het omvat ook fysieke transformaties die zullen plaatsvinden op alle niveaus van het bestaan: fysiek lichaam, emotioneel lichaam en mentaal lichaam.

Deze veranderingen zullen elk aspect van je wezen beïnvloeden - van je uiterlijke verschijning tot je innerlijke leven - en ze zullen een geheel nieuwe manier van leven op aarde tot stand brengen met al haar schoonheid en glorie!

Proost, op de meest opwindende tijden om op aarde te leven :)

We groeten je moed in deze tijden!

Dit is het begin van een nieuwe menselijke soort die leeft vanuit het hart in plaats van de geest.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie 
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven