Het doel van een Starseeds op deze Aarde

DE STARSEED ZIJN HIER OM DEZE PLANEET TE HELPEN EVOLUEREN NAAR HET PUNT VAN WEDERGEBOORTE. EEN STARSEED IS EEN WEZEN DAT OP AARDE IS GEZAAID UIT ANDERE STERRENSYSTEMEN. ZE KUNNEN HET LEVEN OP EEN ANDER, HOGER NIVEAU BEGRIJPEN, EN ZE KUNNEN DE AARDE HELPEN EVOLUEREN NAAR EEN HOGER BEWUSTZIJN. 
Deze aarde is een heel bijzondere planeet en een heel bijzondere plek in het universum.

Het is de door God gekozen plaats, die het tot dit punt heeft laten evolueren, zodat het een nieuwe ster in het oneindige universum kan worden.

Deze planeet is een microkosmos van het universum en is voorbestemd om uiteindelijk opnieuw geboren te worden.

De Starseeds zijn hier om deze planeet te helpen evolueren naar het punt van wedergeboorte. Een Starseed is een wezen dat op aarde is gezaaid vanuit andere sterrenstelsels.

Ze kunnen het leven op een ander, hoger niveau begrijpen en ze kunnen de aarde helpen evolueren naar een hogere dimensie, zodat het leven op aarde voor iedereen een prachtige ervaring zal zijn.

Sinds het ontstaan ​​van het universum hebben starseeds door veel verschillende sterrenstelsels gereisd en vele vormen aangenomen, zodat ze uiteindelijk mens werden. Ze zijn hier om de mensen op aarde te helpen bij de overgang van de huidige samenleving naar een Starseed-samenleving.

Ze dragen meer geavanceerde DNA-strengen, die hen helpen toegang te krijgen tot een hoger bewustzijn. Starseeds zijn degenen die hun Kundalini doen ontwaken en hun DNA veel gemakkelijker activeren dan mensen en daardoor het vermogen hebben om anderen de weg te wijzen.

Ze zijn hier om de mensheid te helpen de Kundalini wakker te maken door het DNA en het hogere bewustzijn van de mens te activeren.

Het Kundalini-ontwaken is een spirituele ervaring die je derde oog opent, je DNA activeert en je vibratie verhoogt. Het zal je verbinding met je hogere zelf, je hogere bewustzijn en je sterrenfamilie versterken.

De Kundalini-energie zal je spirituele energie doen ontwaken, en wanneer dat het geval is, kan het veel spirituele en fysieke veranderingen teweegbrengen.

Veel mensen ervaren een verhoogde spirituele verbinding, telepathische vermogens, telepathische communicatie met het Goddelijke, verhoogde intuïtie, paranormale gaven, toegenomen paranormale kracht, toegenomen paranormale vermogens en paranormale visioenen.

De meeste mensen ervaren een verbeterd fysiek uithoudingsvermogen, meer fysieke activiteit, meer energie, meer mentale focus, meer creativiteit, meer intuïtie, meer geheugen, meer paranormale vermogens, meer genezende vermogens, verbeterde slaap en lucide dromen.

Het ontwakingsproces kan veel verschillende vormen aannemen. In sommige gevallen maken de Starseed/DNA-activeringsmensen anderen wakker door meditatie, lucide dromen of spirituele ervaringen.

De hele kosmos is gevuld met energie, die op verschillende manieren en vormen beweegt. Deze zelfde energie treedt op als kundalini-energie.

Energie bestaat in twee vormen: gemanifesteerd en ongemanifesteerd. Het kan in het zaadje blijven of als een fysieke vorm tevoorschijn komen.

In het Sanskriet betekent Kundalini 'opgerold', wat aangeeft dat de energie in een opgerolde vorm is als ongemanifesteerd. Voor de meeste mensen is het slechts een zaadje; het is een mogelijkheid.

Kundalini-ontwaken is een proces dat je in staat stelt je volledige potentieel te realiseren.

Voor veel mensen is slechts een klein deel ervan normaal operationeel. Zelfs dat deel werkt niet in harmonie; het is in een staat van conflict. Dat is het lijden.

Je zult vreugde ervaren als je energieën in harmonie kunnen werken. Alle lijden geeft aan dat je energie in conflict is, terwijl alle gelukzaligheid aangeeft dat je energie in balans is.

Het ene wordt vereist door de samenleving, terwijl het andere wordt vereist door je geest.

Er is een tegenstelling tussen sociale en persoonlijke behoeften. Moraal en religie hebben hun eigen normen, net als de samenleving. Jullie zijn niet in staat geweest om je als geheel te verenigen vanwege deze geschillen. Je bent gefragmenteerd geraakt door wat ze je hebben aangedaan.

En als je niet afgestemd bent op jezelf, zal je energie zich tegen je keren. Energie vereist beweging, en die beweging is altijd van het ongemanifesteerde naar het gemanifesteerde, van zaadje naar boom en van duisternis naar licht.

Alleen wanneer je levenskracht in beweging is, geïntegreerd, niet gefragmenteerd, kun je gelukzaligheid en schoonheid vinden. Kundalini is wat er gebeurt als je energie op een harmonische manier samenkomt.

Kundalini is slechts een technische naam voor je hele energiesysteem wanneer het zich in een staat van eenheid en afwezigheid van conflict bevindt.

Wanneer energie in conflict is, wil je een manier vinden om ze opnieuw te beleven. Als je ze afwerpt, stroomt je vitaliteit of levenskracht naar beneden of naar buiten. De neerwaartse beweging is naar buiten, terwijl de opgaande beweging binnen is.

U kunt plezier en opluchting voelen terwijl u energie verbruikt, maar de ontspanning is slechts tijdelijk omdat u een continue toevoer van energie bent. Energie bouwt zich weer op en je zult het opnieuw moeten verdrijven.

De natuurlijke toestand van de mens is anti-kundalini. Omdat je in die richting gaat, stroomt er energie van het centrum naar de omtrek.

Wanneer de energie van de omtrek naar het centrum beweegt, is het gelukzalig, terwijl de uiterlijke beweging zowel plezier als verdriet is - er zullen momenten van geluk en momenten van verdriet zijn.

Geluk bestaat in feite niet in uiterlijke beweging; het is eerder gewoon de afwezigheid van verdriet voor een kort moment. Die afwezigheid wordt gezien als geluk.

Kundalini-ontwaken heeft tot doel deze belachelijke omstandigheid om te zetten in iets zinvols. Je wordt dan getransporteerd naar de Vijfde Dimensie - de wereld van ultieme gelukzaligheid!

Je moet niet in je eentje streven naar het ontwaken van de kundalini-energie, maar een ervaren leraar kiezen om de ruimte voor je vast te houden terwijl je oefeningen uitvoert die het opstijgen van de kundalini kunnen activeren, aangezien het een onverwachte en intense ervaring kan zijn.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven