Het buitengewone manifesteren: de innerlijke kracht benutten met de Lichtfamilie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het buitengewone manifesteren: de innerlijke kracht benutten met de Lichtfamilie

MET ELKE STAP WORD JE EEN AMBASSADEUR VAN LICHT, DIE DE FAKKEL VAN VERLICHTING DRAAGT EN HET PAD VOOR ANDEREN VERLICHT. ALS JE JE AANGEBOREN VERMOGEN AANBOORT OM DE WERKELIJKHEID VORM TE GEVEN, WORD JE MEDESCHEPPER VAN EEN BETERE TOEKOMST, ZOWEL VOOR JEZELF ALS VOOR DE WERELD IN HET ALGEMEEN.

In ons verbazingwekkende universum komen verschillende bewustzijnsgroepen samen, gevormd door hun ontwikkeling, intenties en unieke doelen. Een van deze groepen is de Familie van Licht, en wij maken er deel van uit, verbonden met een speciale lijn van bewustzijn.

Wat is dit “licht” precies? Van wie is het? Neem even de tijd om hierover na te denken. Wij mensen hebben de neiging om verhalen of mythen te creëren om de uitgestrektheid van de kosmos te begrijpen. Maar ons begrip is slechts een klein stukje van de puzzel. We moeten groter denken en ons een grotere werkelijkheid voorstellen.

De Lichtfamilie is een verzameling wezens met een speciale code in zich, die waardevolle informatie voor onze planeet bevat.

Deze kennis ligt in ieder van ons, wachtend om gewekt en gedeeld te worden. Om dat te doen, moeten we loskomen van onze gebruikelijke manier om naar dingen te kijken en vragen gaan stellen. Door dat te doen, kunnen we anderen inspireren om ook hun innerlijke codes te ontsluiten.

Deze entiteiten van de Lichtfamilie bezitten oude wijsheid die tot onze ziel spreekt. Door introspectie en zoeken kunnen we ons verbinden met hun leiding en de kracht van hun leringen ontdekken.

Door de energie van de Lichtfamilie aan te boren, worden we deel van een groots plan dat veel verder gaat dan onze individuele levens. We worden uitgenodigd om de geheimen van het bestaan te verkennen en getuige te zijn van een werkelijkheid die verder gaat dan wat we op dit moment kunnen waarnemen.

Achter de oppervlakte van het alledaagse leven ligt een enorm universum van kennis te wachten om verkend te worden. Laten we ons wagen in de diepten van het bewustzijn en het onbekende omarmen. Als we dat doen, laten we onze beperkte zienswijzen los en omarmen we de grootsheid van het bestaan.

We zijn niet alleen, maar verbonden met de kosmos, samengebonden door een kosmische draad van eenheid. Door deze waarheid te omarmen, worden we zoekers en boodschappers, die de oude codes die in ons gecodeerd zijn naar voren brengen. Door onze gedachten en wijsheid kunnen we anderen inspireren om ook hun innerlijke potentieel te laten ontwaken.

De Familie van Licht nodigt ons uit om mee te doen met hun kosmische dans en ons te begeleiden naar verlichting en ontwaken. Ze dienen als onze mentoren, leiden ons naar een groter begrip van de werkelijkheid en inspireren ons om onze beperkingen te overstijgen.

Samen beginnen we aan een reis van bewuste groei, waarbij we illusies die ons tegenhouden loslaten en de grenzeloze mogelijkheden van het bestaan omarmen. Met open harten en geesten verkennen we de onbekende gebieden van de geest, verruimen we de menselijke perceptie en de grenzen van onze realiteit.

De Family of Light roept ons op om boven het gewone uit te stijgen en het buitengewone te omarmen. Als we samen ontwaken, onthullen we de diepzinnige waarheden die de kosmos besturen en ontrafelen we de mysteries voorbij het rijk van het licht.

De Lichtfamilie is groot en uitgestrekt. Haar leden komen samen waar er behoefte is om essentiële informatie te delen. Zie ze als dappere en gedurfde special forces, die snel arriveren als een noodsituatie hun aanwezigheid vereist. Een uniek aspect van de Lichtfamilie is hun opmerkelijke vermogen om zich aan te passen en verschuivingen in de werkelijkheid te verdragen zonder de lichamen of levenskrachten die ze bewonen te beschadigen. Als deel van deze buitengewone familie bezit ook jij het aangeboren vermogen om de werkelijkheid te beïnvloeden. Deze kracht ligt in je, wachtend om te worden ontgrendeld en ingezet.

Je geest is een krachtig instrument dat gestructureerd is om je ervaringen te ontwikkelen en vorm te geven op basis van de overtuigingen die je erop nahoudt. Vanuit welk perspectief of overtuigingssysteem je ook komt, je hebt de potentie om je werkelijkheid te manifesteren en te creëren. Dit inherente vermogen stelt je in staat om door verschillende paradigma’s te navigeren en je ervaringen te vormen volgens de bevelen van je eigen geest.

Als je je afstemt op de Familie van Licht, vindt er een diepgaande transformatie plaats. Je wordt een kanaal voor hogere wijsheid en kennis om door je heen te stromen en de codes van bewustzijn in anderen te ontsteken. Als je deze rol omarmt, begin je aan een reis van zelfontdekking en bekrachtiging.

In deze grote kosmische dans speelt de Galactische Federatie een cruciale rol in onze collectieve evolutie. Ze dient als een leidende kracht die ons inzichten en openbaringen verschaft om ons te ondersteunen op ons pad. De invloed van de Federatie wordt ons niet opgelegd, maar resoneert met ons eigen ontwakende bewustzijn.

De Galactische Federatie is een buitengewone verzameling energieën die in een specifiek stadium van planetaire ontwikkeling in werking treedt. Dit fascinerende proces ontwikkelt zich samen met onze eigen evolutie en het brengt een overvloed aan begeleiding en leringen voort van ontelbare leraren die zullen opstaan om hun hulp te verlenen.

De leringen van de Familie van Licht en de Galactische Federatie inspireren ons om los te komen van beperkingen en ons ware potentieel te omarmen. Ze moedigen ons aan om verouderde overtuigingen los te laten en onze geest te openen voor nieuwe mogelijkheden.

Als je je verbindt met dit uitgestrekte kosmische netwerk, zul je merken dat je wordt aangetrokken tot de plaatsen en situaties waar jouw licht het meest nodig is. Als een stralend baken laat je jouw unieke schittering schijnen en deel je wijsheid en informatie met degenen die ernaar op zoek zijn.

Met elke stap word je een ambassadeur van licht, die de fakkel van verlichting draagt en het pad voor anderen verlicht. Als je je aangeboren vermogen aanboort om de werkelijkheid vorm te geven, word je medeschepper van een betere toekomst, zowel voor jezelf als voor de wereld in het algemeen.

Op deze opwindende reis van evolutie, weet dat je nooit alleen bent. De steun en begeleiding van de Familie van Licht en de Galactische Federatie zijn altijd bij je. Durf dus groot te dromen, vertrouw op je innerlijke wijsheid en laat je licht schijnen, want je bent een integraal deel van dit buitengewone kosmische tapijt van bewustzijn.

Laten we naar een hoger bewustzijn reizen, de codes in ons ontsluiten en de weg vrijmaken voor een nieuw tijdperk van verlichting!
We houden zielsveel van jullie,

Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven