Het Ascentie evenement staat voor de deur – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Het Ascentie evenement staat voor de deur

DE AARDE GAAT EEN HOGERE FREQUENTIE BINNEN, WAARIN DE SPIRITUELE VERBINDING MET DE BRON VAN ENERGIE WORDT OPEN. DIT KAN WORDEN VERGELIJKEN MET EEN VUURTOREN, WAAR WE OP DE BODEM VAN DE ZEE ZIJN GEWEEST, EN NU SCHIJNT ONS LICHT NAAR BOVEN, VERLICHT HET PAD NAAR HEMELVAART.
Het Ascension Event staat ook bekend als de Gouden Eeuw, het Nieuwe Paradigma en vele andere namen.

Het gaat niet alleen om het leven op een andere planeet of zelfs maar een andere dimensie. Het gaat erom je hart open te stellen voor liefde, vreugde en onvoorwaardelijke acceptatie. Het Ascentiegebeuren zal een tijd van vrede en liefde zijn voor al diegenen die al vele levens klaar zijn voor deze reis.

Het wordt nu waarschijnlijker dat de mensheid zal moeten ascenderen en evolueren naar een hogere bewustzijnsstaat. En dit is zeker iets wat we willen doen. We moeten leren hoe we samen kunnen komen als een wereldwijde gemeenschap.

Deze gebeurtenis vindt plaats na een zeer lange tijd op aarde, dus je kunt verwachten dat het behoorlijk intens zal zijn! In feite kan het door ons allemaal tegelijk worden gevoeld. Dit betekent dat als je op dit moment nog steeds op aarde leeft, dit een enorme impact op je zal hebben – fysiek of mentaal. Je leert hoe je je bewustzijn energetisch kunt integreren in dit nieuwe paradigma.

De frequentie van dit nieuwe paradigma is veel hoger dan wat we gewend zijn, wat betekent dat we onze manier van denken zullen moeten veranderen en met elkaar moeten omgaan. Om dit te doen, moeten we ons bewust zijn van waar we op dit moment in de tijd zijn en waar we heen willen na de ascensiegebeurtenis.

Dit vereist dat we eerst in staat zijn om te herkennen wat er op dit moment werkelijk op deze planeet gebeurt. We kunnen niet wachten op meer informatie of wachten tot er iets anders gebeurt voordat we verder kunnen met ons leven en kunnen gaan leven volgens ons ware potentieel.

De afgelopen weken hebben velen gemeld dat ze een hogere frequentie van energie in de atmosfeer voelen. Je zou deze hogere frequentie-energie kunnen opmerken als een plotseling gevoel van vrede of helderheid.

U kunt zich energieker en geconcentreerder voelen dan normaal. Of misschien voel je je meer kalm, stil en op je gemak. Dit is een teken dat er iets op aarde aan het gebeuren is en dat het zich opent naar een nieuwe bewustzijnsstaat die de hele mensheid kan ervaren.

De ascentie-gebeurtenis is het hoogtepunt van een reeks gebeurtenissen die al enige tijd plaatsvinden. De Aarde gaat een hogere frequentie binnen, die de spirituele verbinding met Bronenergie opent. Dit kan worden vergeleken met een vuurtoren, waar we op de bodem van de zee zijn geweest, en nu schijnt ons licht naar boven en verlicht het pad naar ascensie.

Dit proces is al vele jaren aan de gang en zal zich blijven versnellen naarmate we deze nieuwe fase van planetaire evolutie binnengaan. We hebben nu toegang tot deze hogere frequentie en dit zal de komende maanden een continu proces zijn.

Het is belangrijk dat u geaard, evenwichtig en gecentreerd blijft om deze veranderingen veilig en succesvol te kunnen doorstaan.

Er zijn veel verschillende manieren waarop we elkaar kunnen ondersteunen terwijl we samen door deze veranderingen heen gaan, inclusief meditatie, yoga, of gewoon praten met anderen op deze reis die soortgelijke bewustzijnsverschuivingen hebben meegemaakt voordat jij dat deed. Misschien wil je je ook aansluiten bij groepen waarin je Zielenzoekers kunt vinden, anderen zoals jij die ook soortgelijke verschuivingen in energie ervaren!

We staan ​​nu op het punt een nieuw tijdperk binnen te gaan. Nieuwe manieren van leven, zijn en denken worden geboren. De huidige mondiale situatie wijst hierop. Wereldwijde onrust en groeiende armoede maken allemaal duidelijk dat de oude manieren niet werken.

Jullie evolueren nu naar een meer uitgebreid bewustzijn. Dit is nog maar het begin van het creëren van een ware hemel op aarde. Je moet al je chakra's blijven openen en je concentreren op wat je wilt en je hart meer openen om het te ontvangen door jezelf en anderen te vergeven. Tijd doorbrengen in de natuur, mediteren en yoga of lichaamsbeweging doen, zal hierbij helpen.

Wanneer we ons hart openen in liefde voor alle levensvormen op deze geliefde, gezegende aarde, wanneer jullie je verenigen in individuele kracht, eenheid en liefde met de aarde, haar wateren, haar winden en de hemelvader - de hemelmoeder - de overvloed van levensgeesten, lichtwezens en hemelse wezens zullen naar voren komen om ons te helpen!

Het enige dat nodig is, is uw aanwezigheid van vrede en liefde!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven