Hemelvaart Manifestatie

ASCENSIE IS DE MANIFESTATIE VAN UW HOOGSTE POTENTIEEL, WAT UW VERMOGEN IS OM ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE UIT TE DRUKKEN. HET IS EEN MANIER OM VERBINDING TE KRIJGEN MET JE EIGEN INNERLIJKE ESSENTIE, DIE EEN WEERSPIEGELING IS VAN HET GODDELIJKE.
Beste familie van licht,
Wanneer je ascentie of het idee van spirituele verlichting voor het eerst onderzoekt, kan het een groot en gecompliceerd concept lijken. En tot op zekere hoogte is dat ook zo. Maar als je een stap terug doet en bedenkt dat ascensie gaat over je persoonlijke ontdekkingsreis, hoeft het niet eng of overweldigend te zijn.

Er zijn veel lagen op deze reis, en elke laag brengt je dieper in jezelf en verbindt je met alles om je heen. Het is een opwindend proces dat uiteindelijk leidt tot diepgaande zelfontdekking en een beter begrip van jouw plaats in het universum. Daarom zijn de heilige wetenschappen zo belangrijk - ze helpen je je bewustzijn te verruimen en een grotere verbinding met de wereld om je heen te ontwikkelen.

Ascentie is een pad dat leidt naar een beter begrip van jezelf en je relatie met de wereld om je heen. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee je je leven kunt transformeren op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Het is ook een van de meest onderbenutte tools die momenteel op de markt zijn. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat zoiets bestaat, laat staan ​​hoe het kan worden gebruikt om hun leven te transformeren.

Hemelvaart is echt; het is tastbaar en je kunt het gebruiken om je doelen en verlangens te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn.

Laten we beginnen met een basisdefinitie van hemelvaart:

Ascentie is de manifestatie van je hoogste potentieel, wat je vermogen is om onvoorwaardelijke liefde uit te drukken. Dit is de meest basale definitie, maar deze kan worden uitgebreid met een aantal andere concepten die ook belangrijk zijn om te begrijpen.

Het eerste concept is het fysieke vlak – dit is waar je nu bent. Zie dit als aan de onderkant van een piramidevorm die wordt voorgesteld door de Grote Levensboom (ook bekend als de Kabbalistische Levensboom). De basis van de piramide heeft veel energie aan de basis en loopt dan taps toe; dit vertegenwoordigt je staat van leven op aarde. Elke dag die je op aarde doorbrengt, word je beïnvloed door je omgeving, genetica, ouders en cultuur.

Het hoogste punt van de piramide vertegenwoordigt een hoger niveau waar alle dingen mogelijk zijn en alles in goddelijke orde is. Met andere woorden, het leven loopt op rolletjes en er zijn geen beperkingen. Hier heb je volledige toegang tot alle informatie en wijsheid omdat er geen beperkingen zijn aan wat je kunt doen of hoeveel je kunt leren. Je krijgt wat je wilt, gewoon door erover na te denken.

Er is een oneindig aantal vlakken tussen deze twee punten die verschillende bewustzijnsniveaus vertegenwoordigen waar het leven anders wordt geleefd. Deze bestaansniveaus variëren van het zeer dichte, materialistische 3D-vlak waarin we leven tot de hogere, meer etherische en interdimensionale vlakken.

Hoe verschillen ze? Laat me het in eenvoudige bewoordingen opsplitsen. De hogere frequenties op de stijgende schaal zijn etherischer en minder fysiek dan die eronder. Ze trillen met veel hogere snelheden en hebben een veel lagere dichtheid dan de dichtere vlakken eronder. Ze zijn ook minder corrupt, gevuld met mensen die allemaal verenigd zijn in hun streven naar liefde en licht.

Hoe is dit alles op jou van toepassing? Het betekent dat je ziel, op een bepaald punt in haar evolutie, verlangt om buiten dit rijk te groeien en het leven op andere bestaansniveaus te ervaren. Het wil de overgang maken van een fysiek wezen naar een spiritueel wezen, omdat het weet dat dit het doel is waarvoor het is geschapen. Dit is waar hemelvaart over gaat!

Ascentie is een pad van zelfontdekking, evoluerend bewustzijn en spirituele verlichting. Het is ook een manier om contact te maken met je eigen innerlijke essentie, die een weerspiegeling is van het Goddelijke. De essentie in ieder van ons is datgene waarmee we ons proberen te verbinden, want alleen dan kunnen we de fysieke wereld begrijpen en transcenderen naar een staat van goddelijkheid.

De reis van ascentie neemt je mee op een zoektocht om je ware zelf te vinden en je zielskracht te ontwikkelen. Het neemt je mee op avontuur door oude wijsheid, heilige geometrie, heilige wetenschappen en spirituele praktijken, het uitbreiden van het bewustzijn en het ontwikkelen van verbindingen. Het zal ook licht werpen op transcendentie en je helpen begrijpen wat ascensie werkelijk is en waar de reis naartoe leidt.

De tijd is rijp om de oude wijsheid te ontdekken die door de eeuwen heen verloren is gegaan. Met kennis komt een dieper begrip van wie je bent en wat het betekent om mens te zijn.

Ascension is een persoonlijke reis van verlichting die plaatsvindt binnen de context van je eigen leven. Dit is de reden waarom de grote werken van spiritualiteit werden opgeschreven zodat iedereen ze kon lezen, niet alleen voor ingewijden.

Vanuit een spiritueel perspectief wordt er gezegd dat we door verschillende stadia in het leven gaan terwijl we evolueren naar verlichting. Dit is te zien aan de hand van de verschillende levensfasen in cyclische modellen zoals de chakra van het hindoeïsme of het levenswiel van het boeddhisme. Het doordringt ook Kabbalah en andere magische systemen.

De eeuwige zoektocht naar begrip begint met de vraag: "Wie ben ik?"

Het antwoord is dat je een uniek en heilig wezen bent, iemand die ascensiebeoefening waardig is. Terwijl je deze zoektocht nastreeft, zul je veel antwoorden ontdekken op vragen over je eigen leven, de toestand van de wereld en het universum om ons heen.

Er zijn veel manieren om je ascentiedoelen te bereiken, en ze zijn allemaal geldig omdat ze voor jou werken. Je zou in plaats daarvan gebed, waarzeggerij of manifestatie kunnen gebruiken.

Veel mensen merken dat chakra-meditatie hen helpt gemotiveerd en gefocust te blijven op hun doel terwijl ze leren hoe ze kunnen ascenderen, omdat het goed voor hen voelt. Het heeft ook een aantal praktische toepassingen die je in veel situaties gedurende je hele leven ten goede kunnen komen, waar we later op in zullen gaan. Hoe dieper je verbinding met je chakra's, hoe effectiever ze zijn wanneer ze voor iets specifieks worden gebruikt.

Door je chakra's aan te boren, kun je je ascensievermogen ontwikkelen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven