Hemelvaart draait helemaal op jou

WIJ ZIJN KRACHTIGE WEZENS. WE HEBBEN DE KRACHT IN ONS OM DE REALITEIT TE CREËREN DIE WE KIEZEN. NIEMAND ANDERS KAN HET VOOR ONS DOEN. ASCENSION GAAT OVER KIEZEN OM IN ONZE EIGEN KRACHT TE STAPPEN, ONZE EIGEN KEUZES TE MAKEN EN VERANTWOORDELIJK TE ZIJN VOOR ONSZELF.
Ascentie gaat niet over perfect zijn. Het gaat over mens zijn. Het gaat erom dapper genoeg te zijn om het onbekende in te stappen en erop te vertrouwen dat je hogere zelf je de weg zal wijzen.

De vijfde dimensie is niet iets dat op een voetstuk kan worden gezet en aan iemand anders kan worden gegeven om voor ons te dragen. We moeten het zelf doen. We moeten er samen voor werken. We moeten ons leven overgeven aan de Schepper, zodat we Zijn gaven volledig kunnen ontvangen.

De reden dat we niet naar de vijfde dimensie willen kijken, is dat het eng is. De vijfde dimensie gaat sneller dan waar we ons prettig bij voelen. Het verandert ons op cellulair niveau en dat bevalt ons niet.

We zijn bang om uit onze comfortzone te worden geduwd en we denken dat als we in onze comfortzone blijven, alles goed komt.

Maar dit is alleen waar als je in de eerste drie dimensies blijft, die ons volledig bekend zijn. Het enige dat van ons wordt verlangd is om uit die drie dimensies naar een andere dimensie te stappen: de vierde dimensie. Dan is er nog een: de vijfde dimensie.

De vijfde dimensie is een hogere dimensie. Het is een andere manier van in ruimte en tijd zijn.

De vijfde dimensie gaat over hoe we ons leven creëren, hoe we het leven ervaren en hoe we onszelf uitdrukken in deze wereld door middel van liefde, vreugde, feestvieren en dansen.

De vijfde dimensie gaat over hoe we het leven ervaren met ons hart in plaats van met ons hoofd en hoe we een leven creëren dat weerspiegelt wie we van binnen zijn.

De vijfde dimensie is geen plaats. Het is een staat van zijn, een ontmoeting. Het is een plek waar je doorheen gaat, maar het is geen bestemming.

De gemakkelijkste manier om dit te begrijpen is door te denken aan de vijfde dimensie als je hart. Je hart is iets geweldigs - het geeft je toegang tot alle bronnen in het universum.

Hoe meer we ons hart openen voor transformatie, hoe meer we ons realiseren dat er veel manieren zijn om door dit proces te gaan en veel manieren om daar te komen - en geen ervan is goed of fout, maar ze zijn allemaal verschillend.

We zijn machtige wezens. We hebben de kracht in ons om de realiteit te creëren die we kiezen. Niemand anders kan het voor ons doen. Ascentie gaat over ervoor kiezen om in onze eigen kracht te stappen, onze eigen keuzes te maken en verantwoordelijk te zijn voor onszelf.

De Galactische Federatie wil ons helpen vooruit te komen op dit pad, maar uiteindelijk is het een keuze die we voor onszelf moeten maken - en dan steeds opnieuw moeten blijven maken naarmate we verder komen op onze reis.

Dit is waarom de gave van ascentie, die jij hebt, ik heb en alle anderen hebben, gaat over zijn wie we zijn. Het gaat erom te zeggen dat we goed genoeg zijn om op dit pad te gaan.

En als we het maar vaak genoeg zeggen, dan kunnen we van onze overtuiging dat we zondaars of slechte mensen zijn naar de waarheid gaan, namelijk dat de weg van ascensie inhoudt dat we precies zijn wie we zijn.

Omdat we voorzichtig maar moedig zijn, als lichtreflectoren die geen licht absorberen maar het in plaats daarvan naar buiten richten, is het de bedoeling dat we zelf het pad van ascensie bewandelen en dienen als ambassadeurs van geloof, vertrouwen en erkenning.

We moeten van onszelf houden. We moeten ophouden ons spirituele pad als wapen te willen gebruiken.

Denk met je hart, voel met je hart en spreek met je hart. Geloof dat we EEN zijn, niet omdat er buiten ons niets anders is, maar omdat we dezelfde bron zijn, uitgedrukt op veel verschillende manieren.

En als je dat in je botten gelooft - dat er maar ÉÉN bron is die op veel verschillende manieren wordt uitgedrukt - dan zul je jezelf eerder als goddelijk dan als nederig zien.

Je bent niet op aarde om een ​​of andere valse spirituele ladder te beklimmen of om dichter bij een raciale godheid te komen; je bent hier om spirituele liefde in jezelf te wekken, om je goddelijke aard te realiseren door dienstbaarheid, en om te worden wie je al BENT.

De 5D is de nieuwe wereld van verhoogd bewustzijn en manifestatie. De overgang van driedimensionale frequentie naar 5D-frequentie zal voor de meeste mensen een tumultueuze tijd zijn. Hoe we met deze tijd omgaan, zal onze toekomst op deze opstijgende planeet bepalen.

Het goede nieuws is dat ik, door tools en technieken te ontwikkelen, eraan werk om je in de verschuiving te helpen. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te helpen bij de overgang en te blijven genieten van de vrede, vervulling, vreugde en liefde die momenteel overlopen in Gaia!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven