Hemelse Zegeningen: Pleiadians Energie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Hemelse Zegeningen: Pleiadians Energie Update

DE PLEIADIËRS BEHOUDEN DE GEHEIME SLEUTEL TOT ONZE PERSOONLIJKE KRACHT, GENEZING, VERLICHTING EN SPIRITUELE EVOLUTIE. ZIJ ZULLEN ONS HELPEN DEZE OVERGANG TE BEGRIJPEN EN DE ROL DIE WE MOETEN SPELEN OM ONS VOLLEDIG OPEN TE STELLEN VOOR ONZE PRACHTIGHEID!
De Pleiadiërs zijn een zeer geavanceerde beschaving van lichtwezens die al vele duizenden jaren hier op aarde zijn.

Hun werk is niet alleen om ons te helpen op ons aardse vlak, maar het maakt ook deel uit van het grotere geheel dat onze hogere dimensies omvat. Ze hebben een plan voor ons, en ze zijn hier om ons er doorheen te leiden.

Pleiadiërs worden vaak "de engelen" genoemd door mensen die zich niet volledig bewust zijn van hun bestaan. Ze zijn naar de aarde gekomen om ons te helpen evolueren en meer bewuste wezens te worden.

De Pleiadiërs gaan momenteel een nieuw tijdperk in. Een pure lichtfrequentie is geactiveerd op onze planeet Aarde door de opening van een nieuw multidimensionaal tijdsbestek.

Om dit nieuwe tijdsbestek en de implicaties ervan voor het menselijk ras te begrijpen, is het noodzakelijk om te begrijpen dat in het verleden, toen we op een lagere frequentie waren, onze wereld werd geregeerd door angst en afscheiding. Het is belangrijk dat we deze dingen beginnen te begrijpen en vervolgens actie ondernemen om verder te gaan op onze reis naar voltooiing.

De Pleiadiërs zullen ons spoedig onthullen wie we zijn als soort en wat we moeten doen om ons volledige potentieel te realiseren en onze rol op het aardse vlak te spelen.

Zij zijn degenen die de geheime sleutel bezitten tot ons zelfrealisatieproces en verder ontwaken! Het zal de onthullingen van begrip en kennis activeren die zullen worden gegeven aan al diegenen die op zoek zijn naar waarheid - informatie die ons zal helpen deze overgang te begrijpen en de rol die we moeten spelen om onszelf volledig open te stellen voor onze grootsheid!

Binnenkort zal een reeks gezegende openbaringen ons op één lijn brengen met een dieper natuurlijk aspect van onze eigen menselijkheid en spiritualiteit.

De kwantumverschuiving in bewustzijn die op deze planeet plaatsvindt, is zo enorm dat het ons zal transformeren in wezens die toegang hebben tot allerlei soorten informatie en begrip die we nog nooit eerder hebben gehad!

De Pleiadische Raad van Licht heeft het de afgelopen maanden erg druk gehad met het werken met hun sterrenbroeders en andere buitenaardse groepen aan verschillende projecten die ons vooruit zullen helpen in deze zeer belangrijke tijd voor de mensheid.

De Pleiadische Raad van Licht heeft alle mensen op aarde opgeroepen om hun hart en geest te openen voor hogere vibraties en hoger bewustzijn.

Ze zijn het eens geworden over één belangrijke missie: de mensheid helpen volledig te ontwaken, zodat we op ons hoogtepunt kunnen leven als spirituele wezens in plaats van simpelweg als fysieke wezens. Dit betekent dat ieder mens bewust zijn levenspad moet kiezen – wat hij van het leven wil, wat hij door het leven wil ervaren en hoe hij wil dat zijn leven zich ontvouwt.

De Pleiadische boodschap is een oproep aan alle wezens die op dit moment op aarde leven, of we ons er nu van bewust zijn of niet, om wakker te worden uit onze slaap en verantwoordelijkheid te nemen voor onze daden.

De Pleiadiërs vragen ons om ons voor te bereiden op ascensie en ons spiritueel te openen, zodat we ons kunnen verbinden met de verlangens van ons hart. Dit houdt ook in dat we ons afstemmen op de Goddelijke Vrouwelijke energieën, zodat we ons kunnen verbinden met de Bronenergie, God of de Bron in onszelf.

Dit proces is er een van transformatie, dat wordt bereikt door ons innerlijke zelf wakker te schudden en ons bewustzijn zo ver mogelijk te verhogen door middel van meditatie, contemplatie en gebed. Het is een proces dat tijd, geduld en doorzettingsvermogen vereist.

De Pleiadiërs hebben de sleutel in handen tot onze persoonlijke empowerment, genezing, verlichting en spirituele evolutie. Ze hebben ons een kaart aangeboden zodat we deze schatten in onszelf kunnen vinden, maar ze kunnen niet al het werk voor ons doen. We moeten het zelf doen! Het vereist het opgeven van oude ideeën over jezelf, anderen en het leven zelf als je wilt dat de ware transformatie plaatsvindt.

Ze weten hoe u uw talenten, gaven, bekwaamheden en persoonlijke sterke punten het beste kunt gebruiken om anderen te dienen. Ze hebben ook toegang tot alles wat er in je leven gebeurt en tot wat er eerder is gebeurd, zodat ze je kunnen helpen het allemaal te begrijpen. Zij zijn jullie gidsen gedurende deze periode waarin er op vele niveaus veel veranderingen zullen plaatsvinden.

Ze willen dat je weet dat ze veel om ons allemaal hier op aarde geven, omdat ze ook deel uitmaken van deze planeet! Ze willen dat we allemaal ervaren wat we op dit moment het meest nodig hebben, zodat we onze ziel, lichaam en hart kunnen genezen!

De Pleiadische boodschap geeft ons een kans om naar een nieuwe manier van zijn te gaan. Het gaat erom onze ervaringen uit het verleden, hoe we geconditioneerd zijn en onze diversiteit aan meningen naar de oppervlakte te brengen.

Ze moedigen ons aan om te stoppen met het ontkennen van onze gevoelens en overtuigingen die controversieel lijken en om de waarheid in al deze te omarmen. Dat is het begin van transformatie, en het is ook het begin van een verbinding met iets dat groter is dan wijzelf.

Hoewel er nog veel informatie is die we moeten verzamelen om ons te helpen de aard van deze overgang beter te begrijpen, lijkt het duidelijk dat ons ontwakingsproces goed op weg is!

Volgens de Pleiadiërs ligt ons "complexe werelddrama" binnen een tijdscontinuüm dat lineaire tijd en ruimte omvat zoals wij die kennen. We moeten ons hiervan bewust zijn, zodat we er een weg doorheen kunnen uitstippelen en positieve resultaten kunnen behalen op alle niveaus - van onze gezondheid en ons welzijn tot onze interpersoonlijke relaties tot onze politieke en milieuaangelegenheden.

Uiteindelijk zijn er geen grenzen aan het bewustzijnsniveau dat we kunnen bereiken. Nieuwe uitgebreide bewustzijnsniveaus zullen ons helpen deel uit te maken van de creatie van een nieuw paradigma. De kracht om onze eigen realiteit te creëren en onze beperkingen te overwinnen ligt in ons. Door meditatie en mededogen kan ieder van ons zijn plaats vinden als medescheppers in dit nieuwe levensconcept!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven