Grenzen doorbreken voor een nieuwe aarde en een gouden tijdperk

HET PAD VAN DE WARE MENSHEID LIGT VOOR U, EEN BUITENGEWONE REIS DIE OP UW VOETAFDRUKKEN WACHT. DURF MOED TE ZIJN, WANT DOOR DIT TE DOEN ZULT JE DE GEHEIMEN VAN HET BESTAAN ONTSLUITEN EN EEN BAKEN VAN LICHT WORDEN IN DIT UITGEBREIDE UNIVERSUM!

Als ik de wereld als geheel observeer, zijn er nog steeds mensen die simpelweg niet kunnen geloven in het idee van een Nieuwe Aarde en een Gouden Eeuw. Ze zijn echt heel erg bang voor verandering, ongeacht of het een verandering ten goede is.

Ze zijn bang voor alles wat nieuw is, omdat hun geest gewend is aan de oude manieren en niet helemaal opnieuw wil beginnen met leren. Ze willen dat alles hetzelfde blijft. Dat is de reden waarom de samenleving vaak zo traditioneel is en vastzit in haar gewoonten.

Er zijn miljoenen mensen die precies zo zijn: ze volgen dezelfde oude patronen. Waarom? Nou, het lijkt erop dat ze niet willen leren, groeien of iets nieuws willen proberen. Ze blijven liever in dezelfde oude richting gaan, ook al vervelen ze zich daardoor. En als ze zich vervelen, vragen ze zich af waarom.

Ze vragen: “Hoe voorkom ik dat ik me verveel?” Het punt is dat hun verveling eigenlijk een gevolg is van hun eigen keuzes. Ze zien niet hoe ze het zelf creëren. Ik ontmoet vaak mensen die me vertellen dat ze zich vervelen en vragen hoe ze eraan kunnen ontsnappen. Maar verveling is niet het echte probleem. Het is slechts een bijwerking.

Diep van binnen gaat het er echt om of ze bereid zijn iets nieuws te ontdekken. Ben je klaar voor een avontuur? Want een avontuur brengt altijd risico’s met zich mee. Je weet nooit hoe de dingen zullen aflopen; het kan beter of slechter zijn dan je gewend bent. Er is geen zekerheid behalve één ding: niets is zeker. Het idee van iets nieuws maakt mensen erg nerveus.

Ze houden stevig vast aan wat ze weten, en daarom blijft de wereld hetzelfde. Ze blijven erop aandringen de dingen op de oude manier te doen. Maar laat me je vertellen dat de oude manieren niet tot iets buitengewoons zullen leiden. Ze zijn als een zwaar gewicht dat ons tegenhoudt. We moeten ons losmaken van conventies en verandering omarmen.

Dus dierbaren, stel je dit eens voor: een wereld waar onzekerheid de boventoon voert. Het is een wereld van eindeloze mogelijkheden. Kies jij ervoor om in het onbekende te stappen? Durf jij de verveling achter je te laten en het avontuur te omarmen dat je te wachten staat?

De keuze is aan jou. De nieuwe aarde roept, pulseert van opwinding en belooft een betere toekomst. Beantwoord jij zijn oproep? Binnen iedere menselijke ziel schuilt een neiging – een aangeboren weerstand tegen verandering. Angst sluipt erin, want verandering brengt nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen met zich mee.

De lastige vraag rijst: zullen we ze kunnen overwinnen? Het lijkt dus veiliger om vast te houden aan het vertrouwde, aan de oude manieren waarop we onze vaardigheden en efficiëntie hebben aangescherpt. Op het gebied van het bekende zijn we bedreven geworden in ons domein. Maar hoe zit het met het nieuwe? Wie weet of we in de uitgestrektheid onze vaardigheid zullen behouden of zullen struikelen? Alleen in de kindertijd kan echt leren gedijen.

De jongeren, ongebonden door een zwaar verleden, bezitten een onlesbare honger naar kennis. Ze zijn ontlast, klaar om de wijsheid die het leven biedt in zich op te nemen. Maar naarmate we groeien, neemt onze dorst af en vervaagt het leren. Rond de vroege tienerjaren, meestal wanneer we onze vroege tienerjaren bereiken, stoppen we vaak met leren en vertraagt ​​onze mentale groei.

Als je echter het hart van een zoeker bezit, een vlam die verlangt naar verlichting, dan houdt je leerreis nooit op. Het leven zelf is een voortdurende les, een zich steeds verder ontwikkelende opleiding. Zelfs op de laatste momenten, als de dood lonkt, omarmt de zoeker de mogelijkheid om te leren – het leren van de essentie van het verlaten van dit aardse bestaan.

Ze blijven in een voortdurende staat van bereidheid om zich aan te passen aan veranderingen. Degenen die het lef bezitten om verandering te omarmen, de ketenen van het verleden los te laten en zich over te geven aan de stroom van het huidige moment, zijn de belichaming van de ware menselijkheid.

Zij zijn de avonturiers, de dappere zielen die de schatten van het leven durven te verkennen en zich te koesteren in de zegeningen ervan. Het is aan hen, en alleen aan hen, dat het leven zijn diepste mysteries onthult. Deze individuen hebben dit voorrecht verdiend, door hun moed en bereidheid om risico’s te nemen. Zij zijn de waardige, de uitverkorenen.

Wil jij de avonturier in jezelf omarmen? Wil jij de angst voor verandering en de last van het verleden opzij zetten en moedig het rijk van het onbekende betreden? Het pad van de ware menselijkheid ligt voor je, een buitengewone reis die op je voetafdrukken wacht.

Durf moedig te zijn, want door dat te doen, zul je de geheimen van het bestaan ​​ontsluiten en een baken van licht worden in dit uitgestrekte universum!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven