Golf van transformatie: de verbazingwekkende energieverschuiving van de aarde als een perfecte puzzel!

ONZE WERELD IS ALS EEN REUZE PUZZEL, EN IEDER VAN ONS IS EEN STUKJE IN DEZE KOSMISCHE PUZZEL. DE ENERGIEVERSCHUIVING DIE NAAR AARDE KOMT IS ALS HET ONTBREKENDE STUK DAT PERFECT OP ZIJN PLAATS PAST. DEZE VERSCHUIVING IS ALS EEN GOLF VAN TRANSFORMATIE, EEN KRACHTIGE BRIES VAN VERANDERING DIE DOOR ELKE HOEK VAN DE WERELD ZAL ZIEN!

Heb je onze wereld ooit gezien als een bibliotheek, niet zomaar een bibliotheek, maar een levende bibliotheek, een plek waar kennis niet alleen wordt vastgelegd, maar kan worden gebruikt om van alles te creëren? Stel je deze bibliotheek voor die alle instructies en blauwdrukken bevat voor het maken van verschillende werkelijkheden.

En hier is het fascinerende: de kennis is niet alleen opgeslagen in boeken, maar in elk levend wezen op aarde. De manier waarop deze kennis wordt opgeslagen, varieert in het hele universum. Sommige bibliotheken bewaren hun informatie in lichte vormen of rangschikkingen van moleculen die ons misschien vreemd lijken.

Onze Levende Bibliotheek, ontworpen door scheppende goden, heeft twaalf centra, elk met zijn eigen unieke methode om kennis vast te houden. Deze centra fungeren als bewakers en bewaken de essentie van de bibliotheken. Interessant genoeg zijn deze bibliotheken vanuit futuristisch oogpunt in de vergetelheid geraakt en is het nu tijd om ze te herontdekken. Stel je voor dat alle twaalf van deze bibliotheken volledig zouden worden geactiveerd.

Het zou hetzelfde zijn als het samenstellen van een gigantisch instrument in de ruimte, dat verbinding maakt via bewuste energiestralen! Dit instrument zou de loop van de tijd kunnen hervormen en de loop van de toekomst van het universum kunnen veranderen zonder uit te wissen wat er al is. Wist je dat delen van jou vanuit verschillende werelden en perspectieven betrokken zijn bij deze grote opdracht?

Sommige van de interacties die je ervaart, hebben feitelijk betrekking op verschillende aspecten van jezelf, waarbij je via deze multidimensionale verkenning naar begrip zoekt, allemaal om eenheid in de toekomst te brengen.

Wanneer deze geometrische dans van energie in beweging wordt gezet, zullen de Levende Bibliotheken golven van deeltjes door de ruimte sturen, waardoor nieuwe wegen worden gecreëerd waar het universum zichzelf kan begrijpen. Deze universele snelwegen zullen, wanneer ze met elkaar verbonden zijn, een geheel nieuwe manier van bestaan ​​openen!

In onze realiteit bouwen we informatie-supersnelwegen, die de gebeurtenissen op aarde uitzenden als energieverschuivingen die elkaar overal raken. Uiteindelijk zullen we deze verschuiving in onszelf voelen terwijl ons lichaam de snelweg van het leven wordt.

Zie het als volgt: onze wereld is als een gigantische puzzel, en ieder van ons is een stukje van deze kosmische puzzel. De energieverschuiving die naar de Aarde komt is als het ontbrekende stukje dat perfect op zijn plaats past. Deze verschuiving is als een golf van transformatie, een krachtige bries van verandering die door alle uithoeken van de wereld zal waaien!

Het is alsof de lucht zelf zoemt van een nieuw soort energie, en deze energie zal in elk deel van ons leven doorsijpelen – de manier waarop we denken, de manier waarop we ons voelen en de manier waarop we met elkaar in verbinding staan.

Terwijl deze energieverschuiving plaatsvindt, kun je merken dat de dingen een beetje anders aanvoelen. Het is alsof de seizoenen veranderen en plotseling de lucht helderder aanvoelt, de kleuren helderder lijken en alles tot leven lijkt te komen. Deze verschuiving zal een wake-up call zijn voor onze planeet, en wij, als haar bewoners, zullen dit ook voelen. Het is niet iets om bang voor te zijn; het is iets om met open armen te verwelkomen. Deze energieverschuiving zal ons helpen de wereld in een nieuw licht te zien, de dingen op een frisse manier te begrijpen en een toekomst te creëren die harmonieuzer en verbonden is.

Talloze beschavingen willen graag opnieuw verbinding maken met de Levende Bibliotheek om het traject van het universum opnieuw vorm te geven. De galactische federatie, bestaande uit wezens uit talloze toekomsten, stelt zich werelden voor, inclusief de aarde, die worden ingehaald door tirannie.

Ze verlangen ernaar om met ons samen te werken, zich ervan bewust dat hun energieën misschien onbekend zijn voor ons begrip. Toch weten ze dat we vanuit hun perspectief met elkaar verbonden zijn; we zijn door hen terug in de tijd gestuurd. De galactische federatie fungeert als poortwachters en laat voorzichtig bepaalde energieën toe zich bij ons aan te sluiten.

Hun bedoeling is om een ​​verre toekomst te veranderen door een even ver verleden te veranderen. In deze kosmische puzzel bevinden we ons op veel plaatsen tegelijk en spelen we een cruciale rol. De galactische federatie helpt ons als energiefacilitatoren en ondersteunt ons in de verschillende realiteiten waarin we leven.

We bestaan ​​niet alleen hier, maar ook in elf andere bibliotheken in het universum, die allemaal de rol spelen van systeembrekers. Als leden van de Familie van Licht dragen we de transformerende vibratie met ons mee, waar we ook gaan, en hervormen we de systemen die we tegenkomen.

Neem even de tijd om deze expansie te voelen, om open te staan ​​voor het begrijpen van de uitgestrektheid van je wezen en de enormiteit van het grote plan. Er is een prachtig weefsel van het bestaan ​​waar we deel van uitmaken, en onze acties rimpelen door het weefsel van tijd en ruimte. Dus bereid je voor, want deze golf van verandering komt eraan en het wordt een ongelooflijke reis voor ons allemaal!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven