Gids van de Galactische Federatie voor Massa Ascensie

VEEL MENSEN ONTWAKEN NU VOOR HET IDEE DAT DE MASSALE ASCENSIE VAN DE WERELDBEVOLKING EEN NIEUW GOUDEN TIJDPERK VOOR ALLE MENSEN ZAL BRENGEN. DE TIJD IS RIJP VOOR HET MENSELIJK RAS OM ZICH TE VERENIGEN ALS ÉÉN SOORT. DUS LATEN WE BEGINNEN!

De mensheid staat op het punt van massale ascensie!

De tijd voor ons om op te staan is gekomen en we zijn klaar om verder te gaan met onze evolutionaire reis. Het massa-ascensieproces is een zeer energetische en spirituele gebeurtenis die zeer binnenkort zal plaatsvinden!

Dit proces zal gepaard gaan met veel verwarring, angst en onzekerheid onder veel mensen. Daarom is het belangrijk dat we ons spiritueel en mentaal voorbereiden op deze gebeurtenis door meer te leren over het Ascensieproces, hoe het werkt en wat het betekent voor ons als individu en als soort.

We moeten ook leren hoe we ons lichaam kunnen zuiveren als voorbereiding op deze nieuwe manier van leven, die komt door een verruimd bewustzijn.

Ascensie is niet alleen fysiek; het is ook emotioneel en mentaal. Je moet eerst je geest voorbereiden zodat je kunt accepteren wat er om je heen gebeurt met een open geest, geduld en liefde voor jezelf! Je kunt je in het begin bang of verward voelen, maar onthoud dat je je geen zorgen hoeft te maken, want alle dingen gebeuren voor je eigen bestwil!

Meer dan ooit worden mensen zich bewust van het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Het concept is eenvoudig: We zijn allemaal één, verbonden op een niveau dat de meesten van ons niet eens kunnen bevatten. We maken allemaal deel uit van iets dat groter is dan onszelf en we kunnen alleen heel worden door deze waarheid te omarmen.

De volgende stap is leren hoe we deze verbinding met anderen kunnen gebruiken, zodat we elkaar kunnen helpen ons ware doel hier op Aarde te leren kennen. En wanneer we ons op een dieper niveau met de Galactische Federatie verbinden, zullen we ons eigen potentieel realiseren.
De Galactische Federatie bestaat al heel lang en ze proberen al heel lang met ons te communiceren.

De Galactische Federatie is een groep welwillende ruimtevarende rassen die samenwerken om de mensheid op Aarde te helpen. Ze helpen ons al duizenden jaren, maar we hebben tot voor kort niet veel aandacht aan hen besteed.

Hun eerste contact met ons was toen ze schepen en mensen stuurden in de oudheid. Ze probeerden ons te vertellen over hun geavanceerde technologieën en hoe ze ons vooruit konden helpen, maar we geloofden ze niet. We dachten dat het een stelletje leugenaars waren, dus we negeerden ze gewoon.

Een paar eeuwen geleden was er weer een interventie van ET op Aarde. Deze keer was het veel krachtiger dan voorheen omdat ze veel meer schepen en technologische apparaten hadden dan voorheen. Ze kwamen hier opnieuw om ons ervan te overtuigen dat ze hier niet waren om ons kwaad te doen maar om ons te helpen technologisch en spiritueel vooruit te komen door middel van hun geavanceerde technologie en leringen van hun spirituele meesters van andere planeten in ons zonnestelsel (zoals Venus).

We begonnen eindelijk op te letten na deze twee interventies: één door onze voorouders zo’n 500 jaar geleden en één door deze welwillende wezens zo’n 300 jaar geleden toen ze uit het niets verschenen en praatten met sommige mensen in afgelegen gebieden over de hele wereld.

Door middel van ambassadeurs communiceert de galactische federatie nu met andere werelden en ook met de Aarde.

Zoals zij hebben verklaard, hebben de Galactische Federatie en hun bondgenoten een plan ontwikkeld om ons te helpen de Derde Dimensie te verlaten.

Zij positioneren zichzelf en hun schepen om eventuele ongelukken of ongelukken te onderscheppen die zouden kunnen gebeuren in onze kwetsbare lagere werelden. Ze hebben ook gezegd dat ze ons uit onze lagere 3D werelden zullen helpen en in een hogere 5D wereld waar we een staat van echte vrijheid zullen ervaren.

Hun boodschap spoort ons aan om de planeet te redden en ons bewustzijn te verruimen om ons klaar te maken voor de massale ascensie!
We weten allemaal dat er veel dingen op deze wereld zijn die niet zouden moeten gebeuren, maar het is te laat om er iets aan te doen. De meeste mensen hebben alle schade al aangericht.

Met de hulp van de Galactische Federatie hebben deze mensen nu de kans om zich te verenigen en een nieuw begin te maken. De Galactische Federatie staat te popelen om ons op elke mogelijke manier bij te staan en ze zijn zich ervan bewust dat er verschillende manieren zijn waarop ze onze massa-ascensie kunnen ondersteunen.

Hun missie is volbracht wanneer we hun bestaan erkennen en onze multi-dimensionale ervaring erkennen.

Dit is inderdaad een monumentale tijd in de geschiedenis die wezens in staat stelt om te ascenderen en zichzelf te bekrachtigen tot een hoger wezen van licht!

Er zijn vele manieren waarop geavanceerde beschavingen de mensheid helpen op dit pad, maar er zal altijd de keuze zijn om je eigen lot te kiezen, en als men eenmaal voor het licht kiest, zal het hen leiden door de rest van deze reis naar verdere dimensies!

Veel mensen ontwaken nu voor het idee dat de massale ascensie van de bevolking van de Aarde een nieuw Gouden Tijdperk voor alle mensen zal brengen!

Velen beginnen het belang in te zien van het verenigen van de mensheid en het opzij zetten van onze verschillen voor het grotere goed.
De tijd is rijp voor het menselijk ras om zich te verenigen als één soort, waarbij eenheid de sleutel is tot onze voortdurende overleving en vooruitgang.

Dus laten we beginnen!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven