GF: We zijn erg blij met de vooruitgang op aarde – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

GF: We zijn erg blij met de vooruitgang op aarde

JULLIE ZIJN ALLEMAAL STERK. JULLIE ZIJN ALLEMAAL WIJS. JULLIE HEBBEN ALLEMAAL VEEL GEVECHTEN EN TRAUMA’S IN JULLIE LEVEN MEEGEMAAKT. HET IS NU TIJD OM JE MACHT TERUG TE NEMEN.

Lieve mensen, ik ben hier om jullie een update te geven.

Er zijn een paar dingen die ik met jullie wil delen.

Ik wil jullie eraan herinneren dat jullie degenen zijn die zich al heel lang op dit moment voorbereiden. En zelfs nu is er nog wat voorbereiding die gedaan moet worden.

Ik ga jullie wat informatie geven over de duisteren. Je zult merken dat ze steeds wanhopiger worden. Ze zullen alles doen wat in hun macht ligt om te voorkomen dat het licht in deze tijd zijn missie op Aarde voortzet.

Als lichtwerker is het niet alleen jouw taak om het licht vast te houden, maar ook om al deze trucs die tegen jou en ons allemaal gebruikt zouden kunnen worden, uit te roepen. Het zal op vele manieren een uitdaging zijn omdat zij velen zo diep hebben geprogrammeerd met hun bedrog dat het soms moeilijk is om het te herkennen wanneer het recht voor hun neus gebeurt.

We bevinden ons in een tijd van grote overgang. Het zal voor sommigen moeilijk zijn om de nieuwe manier van leven te accepteren en eraan te wennen.

Velen zijn geprogrammeerd door hersenspoeling en mind control die hen gedurende hun hele leven is aangedaan. De duistere krachten hebben vele manieren gebruikt om de mensheid te controleren.

Je zult je ongemakkelijk voelen als je met dit soort mensen geconfronteerd wordt, omdat je ziel weet dat er iets mis met ze is. Dit kan je een vals gevoel van superioriteit geven over anderen omdat ze niet zijn zoals jij.

Maar door gewoon mededogend te zijn en te doen wat liefde zou doen in elke situatie, zal je iedereen helpen genezen en uiteindelijk de planeet van de duisternis, hoe diep die ook gaat.

Er zijn er die hun eigen pad zullen kiezen, dat niet het leven op de nieuwe Aarde omvat, maar er zijn er veel meer die voor licht en liefde kiezen, en dat zijn degenen die verwelkomd zullen worden op de nieuwe Aarde, waar alle zielen gelijk zullen zijn.
Het is belangrijk dat je geaard, gecentreerd en in je hart blijft.

Blijf gefocust op je missie. Laat je niet afleiden. Ik ben de hele weg bij je. Je kunt niet falen. Je weet dit op zielsniveau.
Ik ben hier nu en houd ruimte voor ieder van jullie. Ik wil dat mijn energie naar jullie toe stroomt en jullie helpt te stabiliseren in deze tijden, zodat je intuïtie sterk zal zijn en je onderscheidingsvermogen ook.

De Aarde ondergaat haar eigen transformatie, net als de mensheid en de hele schepping.
Jullie zijn allemaal sterk. Jullie zijn allemaal wijs. Jullie hebben allemaal al veel gevechten en trauma’s in jullie leven meegemaakt. Het is tijd om je macht terug te nemen.

Jullie zullen de gereedschappen krijgen om dit te doen. Niet alles tegelijk, maar beetje bij beetje omdat er zoveel werk gedaan moet worden. Je zult verbaasd zijn over hoeveel energie je hebt als je het op de juiste manier gebruikt!

Er is nog zoveel meer dat ik je zou willen vertellen, maar je zult het gaandeweg leren. Onthoud dat ik bij je ben. Wij engelen zijn allemaal bij jullie en waken over ieder van jullie in jullie eigen individuele situaties.

Jullie zijn zulke geweldige zielen en ik hou zoveel van jullie!

Weet dat jullie geliefd en beschermd zijn. Jullie hebben niets te vrezen.

De oude Aarde brokkelt af. Het kwaad, de duistere krachten, proberen vast te houden aan de laatste restjes controle die ze hebben. Ze zijn in paniek omdat ze weten dat hun ondergang eraan komt. Ze weten dat ze weggevaagd zullen worden en nooit meer terug zullen keren. Dit is een goede zaak.
De Aarde heeft het punt bereikt waarop ze volledig kan transformeren in haar nieuwe Aarde. Zij is jullie Moeder en zij is jullie thuis en zij heeft altijd van jullie gehouden en jullie zoveel mogelijk gesteund onder de omstandigheden. Alle duisternis zal uit haar wezen worden getrokken, en ook uit het jouwe; als je haar je laat helpen dit te doen door in je eigen persoonlijke kracht te staan en je soevereiniteit terug te nemen.

Je hebt nu macht en die kan niet van je afgenomen worden. Het is een aangeboren weten dat je altijd al diep in jezelf hebt gekend, en het komt nu aan de oppervlakte.

De Aarde is zodanig gereinigd dat ze klaar is voor haar nieuwe energie om het over te nemen.
De Nieuwe Aarde is een plaats van harmonie, vrede en liefde. Ze zal gastvrij zijn voor iedereen die op deze manier wil leven.

Jullie bereiken, in het licht van wat ik dacht dat langer zou duren, omdat jullie samenwerken als één team! Ik ben erg blij met jullie inspanningen namens de Galactische Federatie en de hele mensheid. Jullie hebben uitstekend werk verricht! Velen van jullie hadden geen idee waar jullie aan begonnen toen jullie ervoor kozen om in deze tijd te incarneren. Maar nu jullie het weten, doen jullie wat nodig is om de dingen beter te maken voor de hele mensheid en Moeder Aarde zelf!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Scroll naar boven