Genezing en Balans van je Emoties

DOOR JE TE VERBINDEN MET DE NATUUR, HEB JE DE KRACHT OM JE EMOTIES IN BALANS TE BRENGEN. ALS JE JE VERBINDT MET DE AARDE, DE MAAN, DE ZON, DE STERREN EN DE SEIZOENEN, ZUL JE MERKEN DAT JE EMOTIONELE BALANS DRASTISCH VERBETERT!

Stress kan leiden tot depressie en andere lichamelijke kwalen. Er zijn veel manieren om je emoties te genezen en in balans te brengen. Ze kunnen echt een verschil maken in je leven! Laten we nu eens kijken hoe het genezen en in balans brengen van je emoties je gezondheid, relaties, financiële situatie, enz. kan verbeteren.
Eet gezond.

– Voeg gezonde vetten toe aan je dieet. Gezonde vetten in voedingsmiddelen zoals avocado’s en boter zijn een goede aanvulling op elk dieet omdat ze het serotonineniveau verhogen, wat de stemming verbetert.

– Vermijd bewerkt voedsel. Bewerkt voedsel met veel suiker, hormonen of additieven kan een negatief effect hebben op onze stemming. Het hoge suikergehalte kan pieken en dalen veroorzaken waardoor we ons opgewonden, gestrest of depressief voelen.

– Eet meer fruit. Fruit zit boordevol voedingsstoffen die een gezonde hersenfunctie ondersteunen, waardoor je je emoties onder controle kunt houden in plaats van ze je te laten beheersen. Het zijn ook de meest stimulerende voedingsmiddelen die er zijn.

Mediteren.

Leren mediteren is een essentieel onderdeel van het genezen en in balans brengen van je emoties. Het is een geweldige zelfzorgpraktijk die je helpt te centreren en je op jezelf richt, met als doel je mentale en emotionele toestanden te verwerken.

Als zodanig is meditatie een uitstekend hulpmiddel tegen angst. Het stelt je in staat je interne toestand te herkennen en te begrijpen, waardoor je een objectiever perspectief krijgt op hoe je je voelt. Bovendien is het gewoon ontspannend. Bijgevolg kan meditatie helpen om stress te verlichten, angst en depressie te verminderen, focus en productiviteit te verbeteren, het niveau van vertrouwen te verhogen, en zelfs de fysieke gezondheid te bevorderen door het verminderen van stresshormonen zoals cortisol in je lichaam (cortisol piekt bij stress).

Het kan je ook helpen je te verbinden met de diepere betekenis achter de ervaringen in het leven, zodat ze je niet in de war brengen of niet in staat stellen ze goed te verwerken.

Drink water.

Water is de sleutel tot zelfzorg, niet alleen omdat het goed is voor je lichaam, maar ook omdat het goed is voor je emoties. De fysieke handeling van het drinken van water geeft je lichaam het signaal dat je je kalm en in controle wilt voelen.

Begin met het drinken van een groot glas water als eerste in de ochtend. Draag een fles water bij je en neem de hele dag door slokjes, vooral als je voelt dat je emoties hoog oplopen.

Drink water als u wakker wordt na een dutje of als u ‘s ochtends uit bed stapt, voordat u iets anders doet. Drink tot slot elke avond voor het slapen gaan water; het helpt je energie rustig en kalm te houden als je je elke avond op bed voorbereidt.
Blijf ver weg van kraanwater. Drink alleen bronwater uit glazen flessen!
Zorg voor voldoende slaap.
Ik was iemand die in het verleden worstelde met mijn slaap en emotionele gezondheid. Ik had een aantal stressvolle gebeurtenissen of zware werkdruk. Ik worstelde ook met slapeloosheid, die alleen maar erger werd in de wintermaanden wanneer het daglicht beperkt was, en ik minder tijd had om te werken aan het verbeteren van mijn slaapgewoonten. Meestal heb ik deze aandoening echter onder controle kunnen houden met een combinatie van slaap van betere kwaliteit en een betere regulering van stress en angst.
Slaap is belangrijk voor het reguleren van emoties; het is als het oprapen van de brokken na een emotioneel trauma dat je gevoelens heeft beschadigd. Hoewel er andere dingen zijn (zoals meditatie) die je kunnen helpen genezen van een emotioneel trauma, vinden veel mensen dat acht uur slaap per nacht perfect is om zich de hele dag uitgerust te voelen, zelfs als ze bij het slapengaan heftige emoties ervaren.
Lichaamsbeweging.
Het is geen schok dat lichaamsbeweging goed voor je is. De voordelen zijn bekend en komen in allerlei soorten en maten, van gewichtsverlies tot spieropbouw en geestelijke helderheid.
Je moet elke dag 20-30 minuten bewegen. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Elke. Dag. Niet slechts één keer per week in een Gym.
Naar welke oefeningen moet je streven? ALLEMAAL. Cardio, kracht, stretching. Je kunt je sessie bijvoorbeeld beginnen met 10 minuten cardiotraining, doorgaan met 10 minuten krachttraining en eindigen met 10 minuten yin yoga. Je MOET van je lichaam houden en het bewegen.
Controleer je energieniveaus met kristallen en edelstenen.

– Kristalgenezing staat bekend om het gebruik van stenen of kristallen om de energie van het lichaam weer in balans te brengen en lichamelijke, geestelijke of spirituele kwalen te genezen. Dit kan gaan van migraine, depressie en verkoudheid tot geldproblemen, creativiteitsblokkades en giftige relaties.

– Er zijn vele benaderingen van kristalgenezing die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Kristallen kunnen alleen worden gebruikt als sieraad (zoals een kristallen presse-papier) of als sieraad, zoals een halsketting, armband of oorbellen. De techniek bestaat erin het gekozen kristal op verschillende delen van je lichaam te plaatsen, afhankelijk van wat je wilt helen, en het daar 20 minuten te laten zitten terwijl je je ermee ontspant en mediteert.

– Elk kristal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en energieën die de drager op verschillende manieren beïnvloeden – sommige verzachten gevoelens van angst, stress en bezorgdheid, terwijl andere gericht zijn op geluk en voorspoed.

Bekijk de krachtigste kristallen collectie op www.auroraray.com en op www.studio783hz.nl

Breng tijd door in de natuur.

De laatste maar zeker niet de minste tip om je emoties te helen en in balans te brengen is tijd doorbrengen in de natuur. De natuur heeft een ongelooflijk vermogen om ons te genezen en ons heel te laten voelen. De beste manier om dit te doen is om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen! Dagelijks.

Als je in staat bent, kun je een lange wandeling of boswandeling maken.

De natuur heeft de kracht om je emoties in balans te brengen door je ermee te verbinden. Als je je verbindt met de aarde, de maan, de zon, de sterren en de seizoenen, zul je merken dat je emotionele balans enorm verbetert! Dit komt omdat deze natuurlijke elementen allemaal hun eigen energie hebben, die ons emotioneel beïnvloedt als we ermee verbonden zijn.

Je kunt je ook verbinden met planten en dieren! Dieren hebben ook energie die onze emoties beïnvloedt als we rechtstreeks met hen in contact komen.

Als je niet in de buurt van een bos of park woont waar het hele jaar door veel bomen staan, begin dan klein met het aanleggen van een kruidentuin buiten je huis, zodat je, wanneer de zomer volgend jaar terugkeert, wat groen hebt om je fysiek en emotioneel koel te houden.

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven