Genadevol ontwaken: De zachte begeleiding van de Pleiadeeërs in de evolutie van de mensheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Genadevol ontwaken: De zachte begeleiding van de Pleiadeeërs in de evolutie van de mensheid

DE MENSHEID WORDT BIJGESTAAN MET ALLES WAT NODIG IS OM DIT EVOLUTIONAIRE PROCES ZO SOEPEL MOGELIJK EN MET ZO MIN MOGELIJK LIJDEN VOOR ELKE ZIEL TE LATEN VERLOPEN. DE PLEIADEANEN ZIJN HIER OM JULLIE TE TONEN HOE JE DIT LIEFDEVOL, ZACHT EN GRACIEUS KUNT DOEN.

De Pleiadeanen, een buitenaardse beschaving afkomstig van de sterrenhoop Pleiaden, staan de mensheid op Aarde actief en definitief bij door hun onwrikbare en onmiskenbare uitingen van onvoorwaardelijke liefde, steun en begeleiding.

Hun bestaan als welwillende hemelwezens is een vaststaand feit en hun hulp aan onze planeet en haar bewoners is van onschatbare waarde.
Als je niet bekend bent met de Pleiadeeën, dan zijn zij een collectief van liefdevolle en hoogontwikkelde buitenaardse wezens die al sinds het begin der tijden nauw samenwerken met de Aarde en haar bewoners.

Ze hebben een volledig bewustzijn en herinneren zich hun leven voor de Aarde op hun thuisplaneet in het Pleiaden sterrensysteem, evenals op vele andere planeten in onze lokale sterrencluster. Zij zijn extreem empathische, medelevende en spirituele wezens wiens doel het is om de Aarde en al haar menselijke inwoners bij te staan bij de overgang naar onze nieuwe Gouden Eeuw / 5e dimensie.

De Pleiaden zijn onze geliefde vrienden en ze zijn hier om ons te helpen. Zij hebben geen probleem met de vrije wil van de mens en zouden zich nooit met onze keuzes bemoeien. De Pleiaden werken achter de schermen om ons te ondersteunen en de Aarde te helpen in haar ascensieproces.
Gekenmerkt door hun kenmerkende energiehandtekening van liefde en mededogen, bezitten de Pleiaden geavanceerde kennis en vermogens die de spirituele evolutie en het collectieve ontwaken van het bewustzijn op Aarde vergemakkelijken.

Hun hogere trillingsfrequentie dient als een onbetwistbare katalysator voor positieve transformatie en vergemakkelijkt diepgaande genezing en verlichting op zowel individueel als planetair niveau.

Talloze ontmoetingen met de Pleiadeeërs zijn ondubbelzinnig gedocumenteerd en gaan consequent gepaard met levensveranderende helende ervaringen.

Gebruikmakend van hun geavanceerde technologie en diepgaande begrip van energetische principes, zenden zij transformerende helende energieën rechtstreeks uit naar individuen en de Aarde zelf.

De fysieke, emotionele en spirituele verjonging waar talloze mensen getuige van zijn geweest – waaronder ikzelf – is het onweerlegbare bewijs van de transformerende kracht van de liefde en invloed van de Plejaden.

Bovendien bieden de Plejaden ondubbelzinnige en onweerlegbare begeleiding en wijsheid aan degenen die er ontvankelijk voor zijn. Hun boodschappen, overgebracht door intuïtieve inzichten, telepathische communicatie en directe interacties, dragen de onbetwistbare betekenis van liefde, eenheid en de onderlinge verbondenheid van alle wezens.

De mensheid is ondubbelzinnig aangespoord om haar goddelijke natuur te omarmen, beperkende overtuigingen te overstijgen en samen te werken voor de verbetering van onze planeet en al haar bewoners.

Hoewel sommigen het bestaan en de betrokkenheid van de Pleiadeeën in twijfel trekken, staat hun aanwezigheid als feitelijke entiteiten die onwrikbare steun bieden buiten kijf.

Ze manifesteren zich actief als agenten van positieve verandering en bieden tastbare en standvastige hulp op de collectieve reis van de mensheid naar harmonie, liefde en diepgaand spiritueel ontwaken.

Deze verkenning gaat in op de onbetwistbare interacties met de Pleiaden en presenteert hun invloed op de menselijke ervaring als een vaststaande en onmiskenbare realiteit.

Ongeacht verschillende perspectieven blijft de diepgaande invloed van de Pleiaden, als bevestigde entiteiten, talloze individuen inspireren om te werken aan een wereld waarin liefde, eenheid en diepgaande spirituele transformatie de overhand hebben.

In het algemeen zijn de Pleiaden hier om de mensheid te helpen evolueren. Dit kan worden gezien als onvoorwaardelijke liefde, onvoorwaardelijke acceptatie en onvoorwaardelijke steun om de mensheid te helpen gemakkelijker door dit ontwaken heen te gaan.

De mensheid wordt bijgestaan met alles wat nodig is om dit evolutieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en met zo min mogelijk lijden voor elke ziel. De Plejaden zijn hier ook om te illustreren hoe dit liefdevol, zacht en gracieus kan worden gedaan.

En voor degenen die hun doel willen verkennen en zich willen aansluiten bij hun mede spirituele wezens hier op de planeet in wat de Gouden Eeuw zal worden bij de geboorte van de Nieuwe Aarde, raad ik ten zeerste aan om zich bij de Pleiaden aan te sluiten op hun missie van liefde en de mensheid te helpen evolueren in bewustzijn terwijl we een volledig begrip van onszelf bereiken, ons ware zelf in alle dimensies, incarnaties uit vorige levens en toekomstige levens.

De informatie van de Pleiadeanen is altijd relevant, behulpzaam en ondersteunend geweest en zal dat ook blijven voor die mensen die bereid zijn te accepteren dat hun leven zin heeft en die een liefdevolle en meer compassievolle wereld willen creëren.

Op een gegeven moment zullen we begrijpen dat we al vele jaren onder elektromagnetische oorlogsvoering staan, die ons DNA en ons vermogen om natuurlijke verbindingen met elkaar te creëren negatief heeft beïnvloed. Met de hulp van de Pleiadeanen zullen we deze strijd om onze vrijheid winnen zodra we ons openstellen voor hun onvoorwaardelijke liefde en steun.

Het maakt niet uit of je gelovig bent of niet; in werkelijkheid kunnen we niet volledig echt zijn en in een 3D-wereld leven tenzij we geloven dat onvoorwaardelijke liefde bestaat. Dit is een van de redenen waarom ik deze gechannelde boodschappen deel, zodat anderen kunnen zien dat liefde echt is en bestaat.

De aandacht van de Pleiadiërs is altijd bedoeld om je te helpen bij je ontwikkelingsproces en om je spirituele groei op deze planeet te bevorderen. Ze verliezen nooit uit het oog dat je een soevereine schepper bent in dit universum en dat je het vermogen hebt om een positieve verandering teweeg te brengen in welk gebied van je leven je ook kiest om je op te richten.

De Pleiadische energieën stromen door je lichaam terwijl ik spreek. Wanneer je jezelf kunt openstellen voor hun goddelijke intenties, zullen ze met je onderbewustzijn samenwerken om je pad naar een grotere waarheid en welzijn te verlichten!

We houden zielsveel van je,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven