Geleid door de sterren: De boodschap van de Galactische Federatie van bekrachtiging en groei

JE MISSIE OM MEER OVER JEZELF TE LEREN EN NOG STERKER TE WORDEN IS IETS WAT JE HELEMAAL KUNT DOEN – HET IS ALSOF JE EEN KOSTBARE SCHAT IN JE HAND HEBT, WACHTEND TOT JE HEM OPPAKT EN DE WERELD LAAT ZIEN HOE FANTASTISCH JE BENT.

Stel je dit eens voor: een prachtige tuin waar elke bloem bloeit met haar unieke kleuren en vreugde en schoonheid verspreidt.

Net als deze bloemen heb jij de kracht om geluk, creativiteit en liefde in jezelf te cultiveren. Maar hier is het geheim – door deze kwaliteiten in jezelf te koesteren, transformeer je niet alleen je eigen leven; je verlicht ook het leven van de mensen om je heen.

Stel je een wereld voor waarin iedereen positiviteit en liefde uitstraalt. Als je liefde in jezelf cultiveert, is het als een rimpeleffect. Je vriendelijkheid, empathie en compassie raken de levens van de mensen om je heen. Jouw toewijding aan zelfliefde wordt een voorbeeld dat anderen kunnen volgen en dat hen aanmoedigt om de immense kracht van zelfacceptatie en zorg te ontdekken.

De Galactische Federatie is hier met een reden, niet alleen omdat. Ze zijn gekomen om te helpen nu er grote veranderingen op onze planeet plaatsvinden. Steeds meer mensen worden wakker en herinneren zich een echt belangrijk doel in het leven.

Dit ontwaken is bijzonder. Het is als een oud geheugen dat ontwaakt. Mensen over de hele wereld realiseren zich dat ze een belangrijke rol te spelen hebben. De Galactische Federatie weet hiervan en wil helpen. Ze zijn als leraren die ons advies geven terwijl we door deze nieuwe ervaringen gaan.

Zie ze als gidsen met veel kennis. Ze herinneren ons eraan dat we niet alleen zijn op deze reis. Samen stappen we in een tijd van leren en begrijpen, waardoor dingen beter worden voor iedereen, zelfs buiten onze planeet.

Stel je voor dat je alles zou kunnen weten wat je hogere zelf op dit moment weet. Je zou echt ongeduldig kunnen worden van deze taak. Deze taak gaat over doen alsof je een gewoon mens bent, ook al ben je dat niet. Je werkt eraan om iets meer te worden dan een gewoon mens. En dan, de twist is, realiseer je je dat je vanaf het begin al meer dan een mens was! Ik weet dat het een beetje verwarrend klinkt, maar het is nodig. Zo leer je en groei je als persoon.

Dit hele proces is als een grote verschuiving die moet plaatsvinden, en veel mensen moeten hiervoor wakker worden. Dit ontwaken zal je stimuleren om beter te worden en je bewust te ontwikkelen als levend wezen. Het bijzondere aan deze verschuiving is dat je keuzes mag maken, en deze keuzes zijn echt belangrijk. Je gaat het stap voor stap doen en terwijl je dit doet, zullen anderen toekijken en geïnspireerd raken om hetzelfde moedige te doen.

Sommige wezens in het universum denken dat mensen ongelooflijk kostbaar zijn. Maar de waarheid is dat je niet echt weet hoe waardevol je eigen lichaam is. Je menselijk lichaam is het meest bijzondere dat je ooit zult hebben of ervaren. Jij als persoon bent onbetaalbaar.

De Aarde heeft veel gevechten gekend tussen verschillende groepen en door deze conflicten zijn jullie opzettelijk weerhouden van het ontdekken van de verbazingwekkende kennis die in jullie verborgen zit. Sommige krachten hebben geprobeerd jullie te controleren of te beperken, zodat jullie je niet bewust worden van de ongelooflijke rijkdom aan informatie die in jullie is opgeslagen. Ze willen je ervan weerhouden je betekenis en waarde te begrijpen, zodat andere intelligente wezens niet proberen toegang te krijgen tot wat jij hebt.

Degenen die jou controleren kunnen bepaalde dingen die je van binnen bewaart niet achterhalen, dus houden ze je geïsoleerd en apart. Op deze manier kunnen degenen die zouden kunnen profiteren van wat je bezit, je niet bereiken.

Er is je geleerd om je machteloos te voelen, alsof je niet veel controle hebt. Dit gevoel is een patroon geworden voor jullie hele soort.

Maar vergeet niet dat jij de potentie hebt om dit verhaal te herschrijven. Omarm je inherente waarde en de buitengewone wijsheid in jezelf. Jouw reis naar zelfontdekking en empowerment ligt binnen je bereik.

Zie jezelf als de schepper van een ongelooflijk verhaal, als een boek vol avonturen. Net als een superheld die zijn eigen spannende reis ontwerpt, heb jij de macht om te zien hoe geweldig en slim je werkelijk bent.

Je missie om meer over jezelf te leren en nog sterker te worden is iets wat je helemaal kunt doen – het is alsof je een kostbare schat in je hand hebt, wachtend tot je hem oppakt en de wereld laat zien hoe fantastisch je bent.

Dus ga door, omarm je verhaal en laat je speciale kwaliteiten stralen!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven