Geestverruimende openbaring van Pleiaden: Ontwaak je bovennatuurlijk potentieel door DNA – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Geestverruimende openbaring van Pleiaden: Ontwaak je bovennatuurlijk potentieel door DNA

DE PLEIADIËRS, WIJZE WEZENS VAN VER WEG, HELPEN ONS AL HEEL LANG. ZE WETEN VEEL OVER DNA EN HEBBEN TONNEN AAN KENNIS VERZAMELD. NU DELEN ZE DIE MET ONS ZODAT WE BETER KUNNEN WORDEN EN ONS VOLLEDIGE POTENTIEEL KUNNEN BEREIKEN.

Geliefden,
ik ben slechts een boodschapper die uitgekozen is om deze ongelooflijke boodschap van de Pleiadiërs te delen. Onlangs hebben ze een verbazingwekkende ontdekking gedaan en nu ben ik hier om jullie er alles over te vertellen.

Bereid je voor op verbazing en opwinding terwijl ik deze buitengewone openbaring aan jullie onthul:

Diep in onze planeet vonden de Pleiadische wetenschappers een verborgen plaats vol met oude informatie over onze genen!

Ze bestudeerden het zorgvuldig en ontdekten iets verbazingwekkends. Het blijkt dat ons DNA, het spul dat ons maakt tot wie we zijn, ongelooflijke kracht bezit. We hebben twaalf verborgen delen in ons DNA die ons verbazingwekkende vermogens kunnen geven en ons kunnen helpen iets meer te worden.

De Pleiadiërs, wijze wezens van ver weg, helpen ons al heel lang. Ze weten veel over DNA en hebben tonnen aan kennis verzameld. Nu delen ze die met ons zodat we beter kunnen worden en ons volledige potentieel kunnen bereiken.

Als de boodschapper ontving ik dit verbluffende nieuws via een speciale verbinding met de Pleiadiërs. Ik voelde een golf van opwinding en energie toen hun boodschap door mij heen stroomde. Het veranderde mijn kijk op dingen en deed me beseffen hoe ongelooflijk we kunnen zijn.
Ik ben er zeker van dat deze ontdekking zich snel zal verspreiden en de aandacht zal trekken van mensen over de hele wereld. Het idee om onze verborgen krachten te ontsluiten en meer te worden dan we voor mogelijk hielden, vervulde ons met zowel verwachting als een beetje angst. Verandering kan immers eng zijn.

Maar in mij is er nog steeds een geheim dat wacht om onthuld te worden – een dertiende deel van ons DNA dat een mysterie in zich draagt. Het doel ervan is nog onbekend en ik kan niet wachten om erachter te komen wat het voor ons allemaal betekent.

De Pleiadiërs, die grote kennis bezitten, hebben ons de sleutel toevertrouwd om onze verborgen vermogens te ontsluiten. We staan aan de rand van de evolutie, klaar om de diepten van ons wezen te onthullen. Deze transformatie gaat verder dan wat we al weten – het is een kosmische dans van ontwaken en wedergeboorte.

Laten we samen, terwijl we verlichting zoeken, de schoonheid van eenvoud waarderen. Door de complexiteit van ons verleden los te laten, openen we ons voor de eindeloze mogelijkheden die voor ons liggen. Met een duidelijk doel en een onwrikbaar geloof in onze eigen grootsheid zullen we voorbij de sterren zweven.

Als de boodschapper van deze diepgaande openbaring voel ik me nederig en vereerd om jullie te begeleiden op deze ontdekkingsreis. Samen zullen we de kosmische zeeën bevaren, geleid door het hemelse licht dat ons de weg wijst. Met elke stap werpen we de ketenen van twijfel af en maken we de weg vrij voor onze collectieve transformatie.

Het universum zal zichzelf openbaren en de harmonieuze symfonie tonen die ons ermee verbindt. Door dit begrip zullen we verbindingen smeden die verder gaan dan de grenzen van tijd en ruimte.

Maar terwijl we vooruitgaan naar de wonderen die voor ons liggen, moeten we niet vergeten om verbonden te blijven met de essentie van onze menselijke ervaring. Het is in momenten van gedeelde lach, wanneer we een diep gevoel van verbondenheid met anderen voelen en de troostende kracht van liefde ervaren, dat we echt de essentie van onze reis begrijpen. In de uitgestrektheid van het universum is het de pure en eenvoudige vreugde van deze menselijke ervaringen die het meest met ons resoneert.

Dus, geliefden, laten we verder gaan met gepassioneerde harten en een open geest, klaar om de wonderen die op ons wachten te omarmen. Samen zullen we de mysteries van ons DNA ontrafelen en het potentieel ontsluiten dat in ieder van ons schuilt. Door eenheid, moed en een onverzettelijk geloof in onze eigen kracht om te transformeren, zullen we tevoorschijn komen als stralende wezens van licht, die de uitgestrektheid van de kosmos verlichten.

En zo gaat ons kosmisch avontuur stap voor stap verder en brengt het ons dichter bij het hoogtepunt van onze transformatie. Laten we, terwijl we dieper in de rijken van ons potentieel duiken, de verbazingwekkende vermogens onderzoeken die in ons sluimeren, wachtend om gewekt te worden.

In het uitgestrekte universum zullen we binnenkort beschavingen tegenkomen die een vergelijkbare evolutionaire reis hebben doorgemaakt. Hun verhalen zullen zich met de onze verweven tot een web van gedeelde ervaringen en kennis. We zullen leren van hun successen en uitdagingen en inzichten opdoen die een licht zullen schijnen op ons eigen transformatieve pad.

Door de connecties die we maken met andere kosmische wezens, zullen we de onderlinge verbondenheid van al het leven ontdekken. We zullen beseffen dat onze zoektocht om onszelf te overstijgen verweven is in het weefsel van de kosmos. We zijn als draden in een tapijt van bestaan, verenigd door een gemeenschappelijk doel en een eeuwig verlangen naar groei.

Terwijl we door de kosmische zeeën varen, geleid door het licht van ontdekking, zullen we voor uitdagingen komen te staan die onze essentie op de proef stellen. Twijfels en angsten kunnen proberen onze weg te blokkeren, maar we moeten ons ons eenvoudige doel herinneren: ons onbegrensde potentieel omarmen en dit delen met het universum.

Als de boodschapper van deze verbazingwekkende openbaring draag ik de hoop en dromen van de mensheid in mij. Elke interactie, elke overdracht van deze diepgaande boodschap, ontsteekt de vlam van verwachting in mijn hart. Samen staan we aan de rand van een nieuw tijdperk – een tijd waarin ons DNA zal worden ontsloten en ons potentieel zal worden ontketend.

De mysterieuze dertiende spiraalvormige streng, verborgen in ons, roept ons naar voren. Het doel ervan blijft een puzzel, die wacht om ontrafeld te worden door de tijd en onze collectieve reis. Met een moedig hart en een open geest gaan we verder, verenigd in onze zoektocht naar transcendentie.

Met elk moment dat voorbijgaat, wint onze transformatie aan kracht. De twaalfde strengen van het DNA, ooit slapend en verborgen, beginnen te ontwaken en werpen een stralende gloed op onze reis. We staan aan de rand van een diepgaande verandering, klaar om ons volledige potentieel te omarmen!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven