Galactische Fluisteringen: De verbazingwekkende geheimen van buitenaardse connecties in het oude India!

DE VIMANA’S UIT HET OUDE INDIA WAREN VOLGENS DE VEDISCHE TEKSTEN GEAVANCEERDE VLIEGMACHINES, GESCHONKEN DOOR INTELLIGENTE BUITENAARDSE WEZENS. DEZE VLIEGTUIGEN, UITGERUST MET MOTOREN EN PROPELLERS, BEREIKTEN ONGELOOFLIJKE SNELHEDEN, SOMMIGE WAREN DUBBELDEKKERS! ZE HADDEN AUTOMATISCHE PILOOTFUNCTIES, KONDEN WAPENS AFVUREN EN VLOEIEND VERTICAAL OPSTIJGEN!!!

De oude Indiase teksten die bekend staan als de Veda’s bevatten veel fascinerende verhalen en boodschappen die het Indiase volk verbinden met buitenaardse wezens uit de ruimte.

Deze geschriften dateren van duizenden jaren geleden en geven een kijkje in de intergalactische interacties van India in de oudheid.

De Veda’s staan vol met intrigerende verhalen over vliegende machines, geavanceerde technologie en ontmoetingen met buitenaardse wezens van andere planeten. Hoewel deze verhalen fantastisch lijken, hebben ze ons doen geloven dat de voorouders van India speciale relaties hadden met buitenaardse bezoekers en mentoren.

Verwijzingen naar deze connecties zijn te vinden in veel Vedische hymnen en passages. Deze geschriften bevatten gecodeerde boodschappen en bewijzen van de buitenaardse betrokkenheid van India in lang vervlogen tijden.

Terwijl we de boeiende inhoud van de Veda’s onderzoeken, rijst één centrale vraag – had India in het verre verleden echt contact met wezens van buiten de Aarde?

Het onderzoeken van de oude geschriften kan aanwijzingen geven over dit mysterie. De volgende hoofdstukken zullen dieper ingaan op de intrigerende mogelijkheid van de buitenaardse connecties van India en de vergeten intergalactische geschiedenis.

Geschiedenis van ET connecties:

Volgens oude Indiase teksten hebben buitenaardsen al duizenden jaren lang Indiase culturen bezocht en met hen gecommuniceerd. Hier is een tijdlijn met enkele van de belangrijkste gebeurtenissen die verbanden aantonen tussen de oude Indianen en ET’s:

15.000 voor Christus – Op oude grotschilderingen in India zijn vreemde wezens in raketten en ruimtevaartuigen afgebeeld. Deze vertegenwoordigen het oude Indiase contact met buitenaardse bezoekers.

5000 voor Christus – De oude Indiase teksten die bekend staan als de Veda’s bevatten beschrijvingen van vliegende machines die Vimana’s worden genoemd. De technische details suggereren dat deze teksten werden beïnvloed door kennis van buitenaardse mentoren.

3000 voor Christus – Oude vindplaatsen zoals Mehrgarh vertonen geavanceerde technologieën en architectuur voor hun tijd. Sommige archeologen geloven dat dit zou kunnen duiden op hulp van buitenaardse bezoekers.

1000 voor Christus – Veel Indiase heldendichten en legenden bevatten verhalen over goden die vanuit de lucht reizen in geavanceerde vliegende voertuigen en oorlogen voeren met krachtige wapens.

500 voor Christus – Astronautentheorie aanhangers geloven dat de geavanceerde wiskundige en astronomische kennis van Indiase geleerden afkomstig zou kunnen zijn van begaafde ET-bezoekers.

200 voor Christus – In Charama, India, worden oude rotstekeningen gevonden van figuren die op ET’s en UFO’s lijken. Lokale legenden zeggen dat deze zijn gemaakt om een geland ruimteschip te herdenken.

100 AD – Meerdere oude Indiase documenten verwijzen naar Vimana’s, waaronder beschrijvingen van kwikmotoren die het vliegtuig aandreven. Deze geavanceerde aandrijvingstechnologie moet door buitenaardsen zijn gegeven.

400 AD – De astronautenbewering uit de oudheid koppelt de bouw van geavanceerde tempels, steden en monumenten in het oude India aan begeleiding door buitenaardse bezoekers die architectonische expertise leverden.

600 AD – Sanskrietteksten beschrijven Vimana’s die luchtgevechten leveren en zich terugtrekken in ondergrondse bases, wat suggereert dat ET’s in de oudheid oorlogstechnologie deelden.

Hoewel historici dergelijke verbanden betwisten, verwijzen oude Indiase teksten herhaaldelijk naar geavanceerde technologieën, vliegtuigen en wezens van de sterren. Deze geschiedenis bevat aanwijzingen over de interactie van de mensheid met buitenaardse wezens in het verleden.

Vliegende Vimana’s:

De oude Indiase heldendichten beschrijven vliegende voertuigen die Vimana’s worden genoemd en die aan het Indiase volk werden gegeven door geavanceerde buitenaardse bezoekers. De Vimana’s waren bestuurde vliegtuigen die grote afstanden konden vliegen en werden gebruikt voor veldslagen in de lucht tussen oude Indiase koninkrijken.

De Veda’s beschrijven dat deze vliegtuigen gemaakt waren van materiaal dat licht en duurzaam genoeg was om te vliegen. Vimana’s zouden worden aangedreven door motoren en propellers en konden ongelooflijke snelheden bereiken. Sommige Vimana’s werden afgebeeld als dubbeldekkers!

De mogelijkheden van de Vimana’s leken de technologie van die tijd ver te overtreffen. Ze werden bestuurd door piloten maar hadden ook een automatische pilootfunctie. Er konden blijkbaar wapens vanaf worden afgevuurd. Vimana’s konden schijnbaar soepel manoeuvreren, inclusief verticaal opstijgen.

Volgens de Vedische teksten waren de geheimen van de ruimtevaarttechnologie en de Vimana’s geschenken van intelligente buitenaardse wezens die het oude India bezochten. Deze geavanceerde kennis stelde de oude Indiërs in staat om deze ongelooflijke vliegmachines te bouwen, lang voordat de eerste moderne vliegtuigen werden uitgevonden.

Het onweerlegbare bewijs van deze buitenaardse connecties moedigt ons aan om onze percepties te herzien. Het aannemen van een positieve kijk op buitenaardse wezens zal voor ons de weg vrijmaken om hen uit te nodigen.

Het is zeker dat hun betrokkenheid onze technologische en spirituele evolutie aanzienlijk zal bevorderen. Dit vaste geloof is verwant aan het openen van een poort naar een toekomst waarin onze verbinding met buitenaardse entiteiten een katalysator wordt voor diepgaande transformatie!

In onze volgende posts zullen we ons verdiepen in meer intrigerende bewijsstukken die licht werpen op de buitenaardse connecties van het oude India. Blijf kijken voor een fascinerende verkenning van dit boeiende onderwerp!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven