Galactische Federatie Zending Aan de Mensheid: Dans het Nieuwe Tijdperk binnen! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie Zending Aan de Mensheid: Dans het Nieuwe Tijdperk binnen!

BLIJF NIET SLECHTS TOESCHOUWER; WEES EEN ACTIEVE DEELNEMER AAN DEZE KOSMISCHE VERSCHUIVING. VERWELKOM DE VERRASSINGEN, LEER ERVAN EN LAAT ZE JE BEWUSTZIJN VERHOGEN. TERWIJL WE SAMEN IN DEZE KOSMISCHE ACHTBAAN ZITTEN, ONTHOUD DAN DAT HET BESTE NOG MOET KOMEN!

De aarde bestaat al heel lang en er zijn verhalen over de aarde die al eeuwenlang verborgen worden gehouden. Deze verhalen gaan terug op gebeurtenissen die ongeveer een half miljoen jaar geleden plaatsvonden, als belangrijke aantekeningen in de geschiedenis van onze planeet.

De Soemerische verslagen, die oude geschiedenisboeken zijn, kunnen ons helpen te begrijpen waar we vandaan komen. Volgens deze verslagen kwamen er lang geleden hemelwezens met verschillende plannen naar de aarde. Stel je de aarde voor als een groot podium, met deze hemelse figuren als acteurs.

Deze bezoekers, bekend als de Anunnaki, kwamen uit de hemel en gedroegen zich als goden. Ze deden wat ze wilden op Aarde op basis van hun eigen ideeën. Een van de dingen waar ze achteraan zaten was goud. Maar er zijn veel dingen op Aarde die door anderen meegenomen en beter gemaakt kunnen worden. De Aarde is niet alleen een plek om te leven; het is een schat aan mogelijkheden. Wij zijn hier de verzorgers, degenen die op Aarde wonen.

De Anunnaki kwamen naar de Aarde en namen dingen mee van ons huis naar hun huis in de hemel. Zij waren als wetenschappers die experimenten met het leven uitvoerden en mensen creëerden om op Aarde te leven. Het is alsof zij onze oude ouders zijn, die onze manier van leven beïnvloeden. Als je besluit om op Aarde te gaan leven, is het alsof je meedoet aan een groot experiment om te zien hoe we keuzes kunnen maken en de baas kunnen zijn over ons leven.

De antropologie heeft talloze ontdekkingen gedaan, zoals de ontdekking van oude botten en skeletten, die inzicht geven in onze geschiedenis. Deze botten laten zien hoe de mens in de loop van miljoenen jaren is veranderd. Wetenschappers hebben het vaak over stadia van menselijke ontwikkeling of evolutie, in de veronderstelling dat mensen overal hetzelfde waren. Maar in werkelijkheid probeerden deze goden verschillende experimenten uit met het genetisch materiaal hier, alsof ze zochten naar wat mogelijk is.

Wat belangrijk is om over na te denken, is dat deze goden als onze ouders waren. Denk dus na over wie zij waren en wie jij bent in verband met de krachtige energieën in het universum die erkend willen worden. Om de Aarde en de geheimen die erin verborgen liggen te begrijpen, moet je de mysteries in jezelf oplossen, vooral de delen van jezelf die diep in je onderbewustzijn zitten. Het is als graven naar verborgen schatten in de grond of het blootleggen van lagen energie in jezelf.

De aarde moet aanvoelen als je thuis en je moet er iets aan doen om er een betere plek van te maken. Vergeet niet dat je een levend wezen bent en dat je emoties, gevoelens en een diepe band met de aarde hebt. Je biologie werkt als de wortels van een boom en verzekert je verbinding met je ware zelf. Als je je leert afstemmen op de aarde, zul je veranderingen om je heen opmerken. De Aarde biedt je een kans om je eigen wortels te verkennen en je te verbinden met de essentie van het leven zelf.

Terwijl je van de Aarde je knusse verblijfplaats maakt, houd je de veranderingen om je heen scherp in de gaten. Zie het als een opwindende reis in een achtbaan met verrassende wendingen. Onze Aarde, ons vertrouwde thuis, ondergaat een transformatie, een grote verandering die ons naar een hoger niveau brengt!

Deze verschuiving gaat niet alleen over fysieke veranderingen; het is een kosmische make-over die de helderheid van ons bewustzijn verhoogt. Stel het je voor als een gloeilamp die geleidelijk feller wordt en verborgen delen van ons bestaan onthult. Terwijl de aarde evolueert, neemt ze ons mee en tilt ze ons bewustzijn naar nieuwe niveaus. Het is alsof je een deur opent naar een kamer vol wijsheid en begrip waarvan we niet eens wisten dat het bestond.

Blijf dus kijken, want de reis is nog maar net begonnen en de verrassingen die de Aarde in petto heeft, zullen je echt verbazen!

We zijn geen passieve toeschouwers in deze kosmische show. We hebben een centrale rol, net als acteurs in een groots toneelstuk. Ons deel bestaat uit het cultiveren van bewustzijn, vergelijkbaar met het afstemmen van een radio om een hogere frequentie op te vangen. Dit hogere bewustzijn, een rijk van wijsheid en begrip dat onze stoutste dromen te boven gaat, wenkt ons. Het lijkt op het vinden van een schatkist gevuld met wijsheid waarvan we niet wisten dat die er was.

Maar we moeten actief deelnemen aan deze verschuiving. We moeten ons hart en onze geest openen voor de mogelijkheden die voor ons liggen en een spannend avontuur beginnen, gewapend met nieuwsgierigheid en de bereidheid om het onbekende te verkennen.

Als we ons bewustzijn koesteren, stemmen we ons af op het verschuivende ritme van de aarde. Het is vergelijkbaar met dansen op een frisse beat, stromend in sync met de veranderende wereld om ons heen. Deze verschuiving gaat niet alleen over fysieke veranderingen; het is een reis van zelfontdekking en verbinding. Stel je voor dat je een sleutel vindt die deuren opent naar een hoger niveau van bestaan.

Blijf dus geen toeschouwer, maar neem actief deel aan deze kosmische verschuiving. Verwelkom de verrassingen, leer ervan en laat ze je bewustzijn verheffen. Terwijl we samen in deze kosmische achtbaan reizen, onthoud dan dat het beste nog moet komen.

De Aarde is onze gids en de verschuiving is onze kans om te transcenderen, naar de sterren te reiken en de mysteries van het universum te omarmen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven