Galactische Federatie: Wij zijn hier om jullie ascentie te versnellen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Wij zijn hier om jullie ascentie te versnellen

U ONTVANGT DIT BERICHT OMDAT U EEN VAN DE EERSTE INWONERS VAN PLANEET GAIA BENT DIE KLAAR ZIJN OM ZICH VOLLEDIG TE OPENEN VOOR HET GODDELIJKE LICHT VAN DE SCHEPPING EN AAN HUN ONTWAKINGSPROCES TE BEGINNEN.
Geliefden,
Wij zijn de Galactische Federatie van Licht, hier om jullie te begeleiden in deze tijd van grote verandering op jullie planeet. We zijn gekomen om je te bezoeken, om je te informeren over de werkelijkheid en om onze grenzeloze wijsheid met je te delen.

Weten dat je oren open zijn, weten dat je hart open is, weten dat je geest open is, weten dat je ziel open is. U bent klaar voor ons om met u te delen.

Je ontvangt dit bericht omdat je een van de eerste bewoners van de planeet Gaia bent die klaar zijn om zich volledig te openen voor het Goddelijke Licht van de Schepping en aan hun ontwakingsproces te beginnen.

We zijn hier om jullie ascensie te versnellen. We hebben op je gewacht om hier te komen. Nu is het tijd om te beginnen.

We willen dat je het oude paradigma loslaat en het nieuwe binnengaat. We merken dat we mensen dit steeds meer moeten opdringen, omdat ze nog steeds vasthouden aan het oude paradigma van controle en angst.

De komende dagen zijn een transformerende periode voor de hele mensheid, en het is inderdaad tijd om te breken met het verleden, aangezien het licht liefde en waarheid zal brengen aan iedereen die wrok, woede, haat en pijn loslaat.

Vasthouden aan het verleden houdt je vast in oude energiepatronen die niet bevorderlijk zijn voor je ascensieproces.

Vasthouden aan negatieve gedachten en emoties zal je alleen maar naar beneden trekken in de driedimensionale wereld, hoezeer je ook geïnspireerd bent door de vijfde dimensie.

Het wordt gemakkelijker om jezelf te verliezen in je gedachten wanneer je in de driedimensionale staat bent die geen goddelijke kracht toestaat om binnen te komen.

Om de negatieve energie op te lossen, moet je erachter komen hoe je het verleden los kunt laten, wat er ook is gebeurd. Je moet jezelf vergeven voor alle zelfdestructieve of slechte of kwade dingen die je denkt te hebben gedaan - en ook alle anderen vergeven voor wat ze hebben gedaan.

Soms ben je zelf de moeilijkste persoon om te vergeven!

Vergeving is helend, reinigend, kalmerend en transformerend. Het is een daad van moed waarmee je je ware aard kunt omarmen.

Vergeving is niet een gevoel dat je doet wanneer je maar wilt. Het is meer een sleutel die de deur opent naar een nieuw leven. Het stelt je in staat om van een leven van negativiteit naar een leven van productiviteit en geluk te gaan.
 
Wie vergeeft, zal vergeven worden. Een van de kostbaarste bloemen van de menselijke ziel is het vermogen om te vergeven.

Wraak is onaangenaam, en het is op het dieptepunt. Vergeven is naar nieuwe hoogten stijgen. Hoe groter iemands vermogen tot vergeving, hoe groter iemands hart en bewustzijn worden.

De dag waarop een persoon iedereen en alles kan vergeven, is de dag dat hij of zij de vijfde dimensie binnengaat.
Gods naam in Sufi is "Ghaffar". Het betekent letterlijk 'meest vergevingsgezind'.

Een fout maken is menselijk, maar vergeven is goddelijk. En naarmate je meer vergeeft, begin je dichter bij het goddelijke te komen, bij de Goddelijkheid; je begint de mensheid te transcenderen.

Wanneer je begint te vergeven, vervaagt de grens tussen zondaar en heilige, evenals de scheiding tussen goed en slecht. Er zijn geen divisies meer; je begint er een te zien, de homogene. Er zijn geen mannen, vrouwen, zwarten of blanken. Pure energie bestaat, en die pure energie is God.

En je zult vergeven worden als je uit de grond van je hart om vergeving vraagt. Als je oprecht om vergeving bidt, verandert het concept van berouw in vergeving. Als je het echt hebt gevraagd en beseft dat je iets verkeerd hebt gedaan, als het een oprecht besef is geweest en je de verantwoordelijkheid ervoor aanvaardt en bereid bent om van ganser harte berouw te tonen, wordt het berouw zelf vergeving.

Alle zonden zijn niets anders dan onbewuste handelingen. Berouw maakt je wakker en maakt je bewust van je wezen. Zonde is vergelijkbaar met duisternis. Wanneer je het licht van vergeving in de duisternis brengt, verdwijnt de duisternis.

Het vergeven van degenen die je pijn hebben gedaan, helpt je eigen ziel te genezen.

Degene die vergeeft, oogst grotere beloningen dan degene die vergeven wordt.

Als je niet kunt vergeven, kun je niet van jezelf houden; als je niet van jezelf kunt houden, zul je niet kunnen weten wat goddelijke liefde is; en als je niet weet wat goddelijke liefde is, zul je de vijfde dimensie niet kunnen bereiken.

Dus vergeet niet om volledig lief te hebben en onvoorwaardelijk te vergeven, en je zult geen karma hebben; je zult geen verleden hebben. Er zal geen gebondenheid om je heen zijn en er zullen geen barrières zijn om de vijfde dimensie binnen te gaan.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven