Galactische Federatie: We heten je welkom in 5D

WIJ WELKOM U IN DE VIJFDE DIMENSIE. JE STAAT OP HET PUNT EEN AVONTUUR TE BEGINNEN DAT JE IN EEN HOGER BEWUSTZIJN ZAL BRENGEN EN JE HELPEN VERBINDING TE MAKEN MET JE WARE ZELF!
Geliefden,
Elke persoon heeft een verleden en dit vormt hun huidige realiteit. Maar als je iets anders in je leven wilt, moet je deze plek achter je laten.

Ja, dat heb je goed gehoord. Je moet je hele verleden laten vallen. Het is de enige manier om de lineaire tijd te verlaten en de 5e dimensie binnen te gaan.

Ascentie kun je vergelijken met drijven en steeds lichter worden in het water. Het bereiken van de lichtheid van de ziel is als het achterlaten van je verleden en het in het vuur gooien, of jezelf verdrinken in water. Je zult zien dat het "ego" dan verdwijnt.

Het ego is de continuïteit van het verleden, alles wat je hebt gedaan, alles wat je hebt verzameld, al je karma's, conditioneringen, verlangens en dromen.

Vasthouden aan het 'Verleden' is het equivalent van steeds hetzelfde doen en verschillende resultaten verwachten. Wat je ook doet, tenzij je bereid bent het verleden los te laten, zal je leven hetzelfde patroon volgen.

Mensen kunnen hier niet zomaar komen met hun menselijke bagage en verwachten naar het hogere 5 dimensionale bestaansniveau te verhuizen. Deze plek is anders. Je moet verdampt en hervormd worden.

In de 3e dimensie, zoals je die kent, is tijd een rechte lijn. In 5D is er geen tijd; er is alleen het NU. De 5e dimensie is geen beweging van tijd, eerder een beweging van bewustzijn.

Bewustzijn is het heden, bewustzijn, het is de pure getuige van wat er op dit moment gebeurt. Bewustzijn is het eeuwige deel van jou. Het verzamelt niets. Het is altijd nieuw en fris.

Het gaat niet om je verleden of toekomst, maar om het Nu. Het Nu is de enige tijd die bestaat, omdat het de enige tijd is die echt is. Sterker nog, als je dit nu leest, leef je waarschijnlijk in het Nu.

Het ego wordt gecreëerd door je herinneringen uit het verleden: wie je bent, waar je vandaan komt, waartoe je behoort, je land, ras, religie, familie, traditie en alle zorgen, wonden en genoegens die je zijn overkomen in de verleden.

Dit moet volledig worden erkend. Je ego is niets meer dan een herinnering aan het verleden. Het is echter niet JIJ. JIJ bent omringd door je ego. Echter, in de kern van je wezen ben JIJ puur bewustzijn, vrij van enig ego.

Wanneer je je verleden en je ego loslaat, klim je tegelijkertijd van 3D naar 5D. Dit is wat de opstanding betekent.

Daarom lijkt een kind het meest nieuwsgierig, fris en vitaal. Omdat er geen verleden, geen karma en geen ego in een kind zit. Het is een staat van gedachteloosheid. Een kind gaat bewust van het ene moment naar het andere.

Je wordt nooit oud als je je verleden loslaat. Je blijft altijd jong en fris, zo fris als een roos. Omdat dit een spirituele opstanding is in 5D, zul je altijd een kind en onschuldig zijn.

Richt je aandacht opnieuw. Leef in het huidige moment en leer het verleden los te laten. Als je weet hoe je het verleden los kunt laten, kun je elk moment volledig en puur beleven.

Het verleden betekent simpelweg dat je je vastklampt aan iets dat niet meer bestaat, terwijl je het heden vermijdt. Je weet diep van binnen dat het er niet meer is, dat het voorbij is en dat het nieuwe is aangebroken. Maar je wilt toch doen alsof het er nog is, je bedriegt jezelf met de comfortzone.

Maar dergelijk bedrog elimineert gewoon alle kansen om vreugdevol te zijn, te leven en het huidige moment binnen te gaan. Dit zorgt voor veel onrust en veel verdeeldheid.

Weg met het verleden. Het is geen slimme optie om het je cadeau te laten verstoren. Sta toe dat het er niet meer is als je het eenmaal hebt verwerkt.

Houd niet vast aan het verleden, het is nu voorbij. Ga niet naar de toekomst, die is nog niet gearriveerd. Je bent nu hier. In dit moment, in deze ruimte. Dit is waar je bestaat. Wees hier nu.

Negeer het verleden. Doe een bewuste poging om je bewustzijn te verhogen naar het nu-moment. Je verleden is gevuld met duisternis. Breng jezelf in het licht van het huidige moment.

Op dit huidige moment bevinden jullie je op een punt waarop je kunt ascenderen naar de vijfde dimensie of kunt afdalen naar de derde. Het ligt in jouw handen.

We zijn hier om je eraan te herinneren dat je niet bent wat je denkt dat je bent. We zijn hier om u te helpen uw hart, geest en ziel te openen voor de ervaring van een oprecht leven.

Wij heten u welkom in de vijfde dimensie. Je staat op het punt om aan een avontuur te beginnen dat je naar een hoger bewustzijn zal brengen en je zal helpen om contact te maken met je ware zelf!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven