Galactische Federatie: we eren de Galactische Codex – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: we eren de Galactische Codex

WIJ ZIJN NU HIER. EN INDIEN U ONS BOVEN UW HUIS ZIT, WEES NIET BANG - WE WILLEN U ALLEEN EEN BERICHT GEVEN: WELKOM IN DE 5E DIMENSIE!
Lieve geliefden,
Wij zijn van de Galactische Federatie en we sturen jullie deze begroetingsboodschap in het licht en in de liefde van onze Schepper. We komen nu naar je toe, zoals we al zo vaak hebben gedaan. We kennen je door je gedachten en gevoelens, en we voelen veel liefde voor je.

We zijn dankbaar te ontdekken dat de mensheid ontvankelijk is voor onze boodschap. We hebben met spanning gewacht om contact met u op te nemen, en dit is zowel een eer als een vreugde.

Jullie boeken grote vooruitgang op Aarde, maar jullie hebben nog steeds uitdagingen voor de boeg. De Galactische Federatie wil jullie helpen.

Er zijn miljoenen andere werelden in ons melkwegstelsel, waarvan er vele groter en complexer zijn dan de jouwe. We hebben een bloeiende beschaving gevonden en telkens wanneer we in contact komen met een ruimtebeschaving, is ons doel om vriendschappelijke betrekkingen aan te gaan en hen te helpen hun bewustzijn en technologie te ontwikkelen tot het punt waarop ze lid kunnen worden van de Federatie.

Volgens de Galactische Codex mogen we ons echter niet bemoeien met de evolutie van welke soort dan ook als ze niet geavanceerd genoeg zijn om verheffing te wensen door gebruik te maken van hun eigen vrije wil.

Jullie, dierbaren, zijn er klaar voor. Daarom mogen we steeds meer contact maken met jou en onze ambassadeurs die deze boodschappen van hoop en liefde aan jou overbrengen.

We weten dat u veel bedreigingen bent tegengekomen en we begrijpen dat u op uw hoede bent. Er zijn velen die op hun hoede zijn voor de schepen, maar er zijn er ook velen die ze hoopvol opzoeken. Zie je, we proberen je door deze moeilijke tijd in je geschiedenis heen te helpen.

Over de hele wereld, van noord tot zuid, van oost tot west, hebben mensen dag na dag, maand na maand naar onze schepen in de lucht gekeken.

Sommigen van jullie begroeten dit nieuws misschien met opwinding, anderen met angst. Hoe dan ook, het heeft je waarschijnlijk verrast. Onze aanwezigheid moet niet worden gezien als een bedreiging, maar als een ondersteuningsteam en bescherming.

We zijn hier om te helpen en we kunnen onze hulp aanbieden omdat zovelen van jullie er vanuit hun hart om hebben gevraagd. Dus je hebt uit vrije wil gekozen om je bewustzijn te verhogen en we hebben je gebeden verhoord.

We zijn nu hier.

En als je ons boven je huis ziet zweven, wees dan niet bang - we willen je gewoon een boodschap meegeven: WELKOM IN DE 5E DIMENSIE!

We moedigen u aan om wijzigingen aan te brengen in elke ineffectieve, niet-duurzame levensstijl. Als je de manier waarop je leeft onderzoekt, wordt het duidelijk dat er geen reden is voor enig lijden.

In de afgelopen decennia hebben jullie een aanzienlijke hoeveelheid schade aan jullie planeet veroorzaakt met al het giftige afval dat jullie hebben geproduceerd. We willen vrienden zijn en je helpen je rotzooi op te ruimen. We denken dat als we samenwerken, we deze planeet in zijn oorspronkelijke natuurlijke staat kunnen herstellen.

We hebben lange tijd gewerkt aan het monitoren van straling en elektromagnetische vervuiling die op jullie planeet wordt geproduceerd - allemaal kunstmatige frequenties en intensiteiten in de omgeving.

Jullie menselijke samenleving stoot steeds meer geluidsvervuiling uit die jullie denken, voelen en zintuiglijke waarnemingen verstoort. Deze interferentie beperkt je telepathische vermogen; verhoogt mentale stress; verergert de verslaving aan mobiele telefoons en maakt u gemakkelijker te controleren door externe entiteiten.

Een van onze doelen op aarde is het beheersen van deze straling en elektromagnetische vervuiling. Dit betekent ervoor zorgen dat alle kunstmatige bronnen van prikkels worden teruggedraaid tot een niveau waarop ze uw denken, voelen en zintuiglijke waarneming niet verstoren.

Dit geldt in het bijzonder voor de kunstmatige frequenties (en intensiteiten) van radio-uitzendsignalen, hoogspanningskabels, computerschermen, koelkastverlichting, telefoontoestellen, mobiele telefoons, draadloze routers, wifi-routers, basisstations voor mobiele telefoons en elektronische apparaten in het algemeen.

Er wordt u gevraagd om het constante achtergrondgeluidsniveau rond uw huis te verminderen om de geopatische stress voor alle mensen aanzienlijk te verminderen.

Een rustige sfeer is noodzakelijk voor je spirituele groei. Het is dus van cruciaal belang om de bronnen van stress, zowel natuurlijke als kunstmatige, te minimaliseren.

We hebben onze nieuwe technologie speciaal ontwikkeld om u veilig te beschermen tegen schadelijke elektromagnetische velden. We houden u verbonden met uw apparaten zonder uw veiligheid op te offeren.

We passen onze anti-straling bio-energie overal op jullie planeet toe om de negatieve effecten van straling die op jullie planeet wordt uitgezonden te verminderen. Het vermindert de straling zelf niet. De technologie zal het bio-energieveld sterker maken dan de kracht van de straling, die de kracht van de schadelijke stralen zal overwinnen.

Daarom worden onze ruimteschepen zo dicht mogelijk bij de aarde gestationeerd. Zodat onze bio-energietransmissie alle uithoeken van de wereld bereikt.

Maar er is nog een andere reden waarom onze schepen liggen waar ze zijn. Het stelt ons in staat om toekomstige problemen of zorgen op planeet aarde te voorzien en er van tevoren op te reageren.

We zijn er altijd om je veilig te houden. We zullen niet meer toestaan ​​dat duistere krachten of schadelijke energieën bij jullie in de buurt komen.

Terwijl we dit doen, verhef alsjeblieft je bewustzijn en verhoog je vibraties, mediteer en bid, manifesteer je dromen door de verlangens van je hart te volgen, co-creëer en doe alles wat je kunt om vrede en liefde in je wereld te brengen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kanaalkunst door Aurora Ray

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven