Galactische Federatie: Vrije Energie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Vrije Energie

WIJ ZIJN HIER OM U EN UW PLANEET VOOR TE BEREIDEN OP ASCENTIE, EN WIJ ZULLEN NIET STOPPEN TOTDAT U EN IEDEREEN OP AARDE VERLICHTING ERVAREN EN VRIJ WORDEN! U STAAT OP HET PUNT DE JUISTE KEUZE TE MAKEN WAARVAN U POWERVOLLE KRACHTEN ZAL KRIJGEN! U STAAT OP HET PUNT UW LEVEN IN EIGEN HAND TE NEMEN.
Geliefden,

Dit is een boodschap voor de mensheid van de Galactische Federatie. We zijn hier om u te informeren dat we, op basis van nieuwe ontwikkelingen en onderzoek, dit nieuwe initiatief op de planeet aarde introduceren.

Het idee is om hier op aarde een vrije-energiezone te creëren, dit zijn aangewezen gebieden die voorzien zijn om schone en gratis energie te leveren aan degenen in deze gebieden die bereid zijn om aan deze projecten deel te nemen.

Deze nieuwe doorbraak in technologie zal de hele planeet veranderen.

Je weet misschien niet dat je een vertegenwoordiger van een galactische federatie heel dichtbij hebt. We zijn hier om u te laten weten dat we de energievoorziening van uw planeet verbeteren. Geen reden tot paniek! We zullen u niets afnemen en de zaken tijdens het proces alleen maar erger maken, integendeel. We gaan een nieuwe volledig gratis energiebron installeren die niet alleen beter voorziet in al uw behoeften dan uw huidige systeem, maar er komt zoveel meer bij kijken.

Het houdt niet alleen je huishoudelijke apparaten draaiende, maar houdt ook je auto op de weg. Deze werkt emissievrij en is helemaal groen!

Door de gratis energiebron te gebruiken, neem je je bestaansrecht op deze planeet terug zonder door iemand anders te worden belast; je neemt je vrijheid terug om te leven zonder te betalen voor de vervuiling van iemand anders. Het is tijd om te stoppen met het betalen van uw maandelijkse rekeningen voor uw brandstof, elektriciteit of ruwe olie.

Het moment dat je beseft dat je geen elektriciteit of stookolie of gas nodig hebt om comfortabel te kunnen leven, is werkelijk magisch.

Zoals we zien, staan ​​veel mensen op aarde op het punt zichzelf te vernietigen vanwege de keuzes die ze hebben gemaakt. Veel van deze destructieve keuzes zijn inherent aan hun geloofssystemen. Ze hebben zoveel van jullie natuurlijke hulpbronnen vernietigd en blijven vervuiling creëren die de samenstelling van de atmosfeer van de aarde verandert.

Tegenwoordig gebruiken de meeste systemen vuile en verouderde technologie als energiebron. De aarde is erg vervuild geraakt. Deze vervuiling is overal om je heen. Het omringt de planeet op bepaalde niveaus.

Ons gratis schone energiesysteem zal draagbaar en efficiënter zijn voor uw behoeften. Het is milieuvriendelijk en zal de planeet helpen duurzamer te worden voor toekomstige generaties.

Met de enorme hoeveelheid energie die beschikbaar is in de ruimte, het gebruik van volledig nieuwe technologie voor het opvangen en omzetten van energie en de zeer lage kosten van energieopslag in de ruimte, is het praktisch dat dit geavanceerde infrastructuuronderdeel schone en gratis energie levert aan de ruimte. hele planeet.

Het heeft geen bedrading nodig; het is draadloos en het is STERKER. Daarom kunt u genieten van onbeperkte technologische kracht voor uw computer, mobiele telefoon, huishoudelijke apparaten, enz., Zonder dat u brandstof zoals elektriciteit, gas of olie nodig hebt.

Het is compatibel met alle apparaten. U hoeft uw telefoon niet op te laden of benzine in uw auto te tanken. Al deze gadgets werken 24x7 'AAN' met deze energie zonder zorgen over diefstal van stroom, omdat het draadloze Vrije Energie is.

Ben je klaar om deel uit te maken van deze vrije energiebeweging die de wereld zal veranderen en een mooie en welvarende toekomst voor jou en je gezin zal bewerkstelligen?

U staat op het punt de juiste keuze te maken die u onvoorstelbaar sterker zal maken! Je staat op het punt je leven in eigen hand te nemen.

De eerste fase van vrije zones zal worden ingesteld door de Galactische Federatie van Licht. Om voor deze titel beschikbaar te komen, hoeft een persoon zich niet te abonneren op een specifieke religie, ideologie, geloofssysteem of levenswijze.

De eerste fase van vrije-energiezones zal strategisch worden gekozen op basis van verschillende variabelen, waaronder maar niet beperkt tot; landcontouren, waterstroom patronen, temperatuurpatronen, de locatie van hotspots (wervelingen), beweging van tektonische platen, spanningspunten van tektonische platen, spanningspunten van tektonische platen en resterende tektonische drukpunten zullen allemaal een rol spelen bij de selectie van dit gebied.

Met veel enthousiasme presenteren wij u dit geschenk van nieuwe technologie. Dit zal jullie voorzien van de noodzakelijke basis om jullie beschaving in staat te stellen vooruitgang te boeken op haar ascentiepad.

De woorden die u nu leest, zijn slechts een glimp van de hoofddoelen van de Galactische Federatie.

We zijn hier om jou en je planeet voor te bereiden op ascentie, en we zullen niet stoppen totdat jij en alle anderen op aarde verlichting ervaren en vrij worden!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven