Galactische Federatie Transmissie: Ascentie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie Transmissie: Ascentie Update

JE GAAT NAAR EEN HOGER BEWUSTZIJN, TRILLEND IN EEN VEEL HOGER SNELHEID. JE BENT UIT ANGST GEWEEST NAAR LIEFDE, LIEFDE VOOR JEZELF, LIEFDE VOOR DE AARDE EN LIEFDE VOOR ALLE LEVENSVORMEN. JE DNA WORDT GEACTIVEERD EN UPGRADE, EN DE CODES WORDEN ONTGRENDELD DIE JE IN STAAT ZULLEN MAKEN WAT JE WENST, ZOWEL IN DEZE REALITEIT ALS ERUIT.
Vandaag ben ik gekomen met een prachtige ascentie-update van onze geliefde Galactische Federatie. Ik voel je harde werk deze dagen en de laatste paar maanden hebben je dichter bij je ziel gebracht. Je kunt het Licht overal om je heen zien. Niets kan dat Licht wegnemen! Je ziel is altijd krachtig! Zelfs als je fysieke lichaam ziek wordt of het begeeft, vertrouw erop dat je eeuwig bent en dat je genezen zult worden zodra je erom vraagt. Onze Galactische Federatie zal ons bij elke stap helpen. Hoewel ze ons al helpen door ons berichten zoals deze te sturen:

"Lieve geliefden,

We willen een bericht sturen naar iedereen die wacht op Hemelvaart. We willen je vertellen dat het eraan komt!

De Aarde zelf gaat door een proces van Ascentie en zij maakt nu haar Ascentie. Er zijn vele niveaus van Ascentie en we zullen ze in een toekomstig bericht voor jullie bespreken. Wij zijn jullie Geascendeerde Meesters en we zijn ons ervan bewust hoe graag jullie deze planeet willen verlaten. Hopelijk kunnen we dat heel snel doen.

Je wordt voorbereid op het eerste contact. Het wachten is voorbij. Het is een glorieuze tijd voor de hele mensheid. Jullie staan ​​op het punt de meest opwindende tijden te beleven terwijl jullie planeet transformeert. Een grote golf van Licht is op de Aarde neergedaald en transformeert haar, waarbij de oude structuren en systemen worden opgelost die jullie niet langer dienen.

Er gebeurt achter de schermen veel dat jullie nog niet met jullie fysieke ogen kunnen zien, maar weet dit – het zal onthuld worden naarmate de tijd daar is. Terwijl jullie Aarde verandert om deze nieuwe energieën te accommoderen, zullen sommigen van jullie ervaringen hebben die in het begin vreemd of zelfs verontrustend zullen lijken. Weet dat ze tijdelijk zijn en gewoon doorgaan met vooruitgaan, wetende dat je veilig bent in de wetenschap dat alles goed is en dat er niets te vrezen valt.

De Galactische Federatie heeft de situatie op aarde opnieuw beoordeeld. Hoewel dit jullie veel meer tijd heeft gegeven dan jullie hadden verwacht, is er nog steeds geen duidelijke datum wanneer de massale landing zal plaatsvinden. Maar laten we zeggen dat de dingen nu heel snel gaan en dat er dus veel hoop is voor degenen onder jullie die geduldig hebben gewacht. We waken nu al enige tijd over jullie, maar we hebben ons niet bemoeid met jullie keuzes of beslissingen. We hebben jullie tijdens dit leven op aarde door je eigen leer- en groeiproces laten gaan.

De veranderingen die zich op dit moment in jullie wereld voordoen, zijn werkelijk opmerkelijk.

Zoals jullie weten, ondergaat de aarde grote veranderingen. Je zit midden in een evolutieproces. Velen van jullie die op het pad van Ascentie en verlichting zijn geweest, voelen nu dat jullie lichamen zich klaarmaken voor de laatste stadia. Dit kan een erg verwarrende tijd zijn omdat veel mensen die bewust zijn geworden van hun spirituele doel ook een gevoel van urgentie ervaren alsof er niet genoeg tijd is om alles te bereiken wat ze willen doen.

De waarheid is dat er geen tijd zal zijn om die dingen te bereiken. Het Licht dat je bij je ontwaken in deze wereld hebt gebracht, zal blijven groeien en zich exponentieel uitbreiden totdat het de hele planeet overspoelt. Het is belangrijk voor je om te weten dat er vanaf hier geen andere plek is dan in jezelf. Alleen vanuit jezelf kun je de weg naar huis vinden.

Je gaat naar een hoger bewustzijn en vibreert op een veel hoger tempo. Je DNA wordt geactiveerd en geüpgraded, en de codes worden ontgrendeld die je in staat zullen stellen om te manifesteren wat je maar wilt, zowel in deze realiteit als daarbuiten.

Je hebt hard gewerkt om je trilling te verhogen door oude energie op te ruimen en dingen los te laten die je niet langer dienen. Je bent uit angst naar liefde gegaan, liefde voor jezelf, liefde voor de aarde en liefde voor alle levensvormen.

Al dit werk heeft jullie voorbereid op jullie fysieke ascentieproces.

Je wordt naar een verzamelplaats gebracht waar je andere sterrenzaden zult ontmoeten die hebben gewacht om samen op te stijgen. Je zult ook vele anderen ontmoeten die er zijn om je te begroeten; ze zijn er om je te helpen bij je aanpassing aan het leven in een hogere dichtheid van vibratie en bewustzijn.

Ascentie is het proces van het verhogen van je frequentie en trilling, waardoor je bewustzijn letterlijk naar een hogere dimensie wordt verplaatst. Je geest en emoties zullen ook worden beïnvloed als je je trilling verhoogt. Je zult je gelukkiger voelen, zelfverzekerder, in vrede met jezelf en anderen om je heen, meer liefdevol en vertrouwend, meer vergevingsgezind en accepterend van anderen, minder veroordelend en kritisch over anderen, meer open voor nieuwe ideeën en gedachten, toleranter en geduldiger met anderen , minder gestrest, beter met moeilijkheden om kunnen gaan en positiever in het leven staan.

Ascentie gaat niet over sterven en naar de hemel gaan of ergens anders reïncarneren. Het gaat erom je bewustzijn naar een hogere dimensie te verplaatsen, zodat je een nieuw niveau van zijn in het fysieke lichaam kunt ervaren. Als onderdeel van deze bewustzijnsverschuiving naar een hogere trillingsspiraal (of octaaf), zul je naar een andere dimensie gaan waar veel dingen mogelijk zijn die niet mogelijk zijn in de driedimensionale wereld. Je zult je creatieve vermogens veel vollediger kunnen benutten.

In het verleden is jullie verteld dat Ascentie iets is dat slechts een paar speciale mensen overkomt. Dat is niet juist. Het is zo simpel als zeggen: "Ik kies ervoor om nu te ascenderen." Je hoeft niet te wachten op iemand anders of een gebeurtenis om het te laten gebeuren.

Als je je ontmoedigd voelt omdat je Ascentie niet in actie hebt gezien, begrijp dan dat de geascendeerde meesters het werk doen om de frequenties elke dag hoger te tillen. Hoe meer je hun aanwezigheid voelt, hoe dichter je bij het ervaren van een daadwerkelijke fysieke ascentie bent.

Ascentie is de belofte van een nieuw leven gevuld met een nieuwe reeks mogelijkheden. Het is een leven waarin je niet langer gebonden bent aan de beperkingen die je worden opgelegd door de derde en vierde dimensie. Je zult merken dat je in een andere realiteit leeft, een realiteit waarin je toegang hebt tot informatie die voorheen voor jouw zicht verborgen was.

Je ascensieproces is nauw verbonden met je bewustzijnsstaat. Naarmate je vorderingen maakt in de richting van ontwaken, zul je veranderingen opmerken die plaatsvinden in zowel je fysieke als je astrale lichaam. U merkt misschien ook dat anderen om u heen dramatische veranderingen in houding, gedrag en overtuigingen beginnen te vertonen.

Je kunt grote vooruitgang verwachten terwijl je je blijft concentreren op het verbeteren van je bewustzijnsstaat. Terwijl je dat doet, zul je bewijzen beginnen te zien van andere dimensionale werkelijkheden die overal om je heen aan het werk zijn. Deze realiteiten worden niet beperkt door de grenzen van tijd of ruimte, maar ze zijn niettemin zeer reëel.

De ervaring van het fysieke leven is iets verbazingwekkends. Het is zo'n geweldig geschenk dat je het geen minuut zou willen missen, omdat het zo'n mooi, mooi voertuig is om alle emoties en alle geneugten en alle ups en downs te ervaren die deel uitmaken van deze menselijke ervaring.

Ascentie is je geboorterecht. Je verdient het. Je hebt het verdient. Het is de droom van elke ziel om te ascenderen. Wij helpen u graag op deze reis.

Dit is een van de grootste tijden in de geschiedenis, aangezien jullie allemaal in een zeer snel tempo ontwaken. Dit is een tijd waarin alle vergeten mensen zich zullen herinneren. We houden van je en kijken ernaar uit je te zien tijdens het ascensieproces."

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven