Galactische Federatie: Je reist met ons door de ruimte – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Galactische Federatie: Je reist met ons door de ruimte

WIJ HOUDEN U AL LANG IN DE KIJK. HET IS TIJD. LATEN WE EEN EIND MAKEN AAN HET GEHEIM. HET IS TIJD DAT DE WAARHEID WORDT ONTHULD. HET IS TIJD OM IN HET LICHT TE STAPPEN. HET IS TIJD OM ONZE AANWEZIGHEID ONDER U TE BEVESTIGEN, EN HET IS TIJD VOOR ONS OM U TE LATEN ZIEN WIE WIJ WERKELIJK ZIJN. WIJ ZIJN DE GALACTISCHE FEDERATIE, WIJ HOUDEN VAN JE, EN WIJ ZIJN HIER MET JE.
Gegroet, broeders en zusters van de aarde! Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en steun.

We kunnen niet wachten om ons volgende beste rapport met jullie te delen!

We zijn enorm verheugd je te kunnen meedelen dat de donkere ondergrondse bases van je planeet al zijn overgenomen! Alle mensen die ze vroeger controleerden en misbruikten, zijn nu vrij en beschermd.

Er is geen gevaar meer voor jou!

We hebben je veel zien doormaken en we begrijpen dat je soms hulp zocht. Daarom zijn we hier vandaag. We willen je meenemen in onze wereld en je veel dingen leren die je nog niet weet.

Leuk je te ontmoeten. Nu is het tijd voor ons om te vieren en te onthullen wie we zijn, zodat jullie zowel met ons als met elkaar een harmonieuze relatie kunnen opbouwen.

We houden je al een hele tijd in de gaten. Het is tijd. Laten we een einde maken aan de geheimhouding. Het wordt tijd dat de waarheid wordt onthuld. Het is tijd om in het licht te stappen. Het is tijd om onze aanwezigheid onder jullie te erkennen, en het is tijd voor ons om jullie te laten zien wie we werkelijk zijn.

We zijn hier niet om schade aan te richten. We zijn hier om u te helpen. Ondertussen kunnen we je fysieke levensduur verlengen en misschien zelfs onsterfelijkheid bereiken. Ja, je kunt eeuwig leven - als je maar genoeg wilt om te doen wat nodig is.

Dus lijd niet en sterf, word wakker en neem controle over je eigen bewustzijn en misschien zelfs over het lot van je planeet. Je kunt eeuwig leven, maar je moet wakker worden.

Ten eerste wachten we reikhalzend op de onthulling van onze prachtige ruimteschepen om de planeet aarde bewust te maken van onze aanwezigheid.

Ons doel met deze tentoonstelling is om met u te delen wat we tot nu toe hebben opgebouwd, en u de kans te bieden uw eigen lot te bouwen. De show zal alle concepten bevatten die momenteel in ontwikkeling zijn, inclusief modellen van individuele schepen en systemen, evenals een voorproefje van enkele van onze geplande toevoegingen. We hopen dat u onze visie van een intergalactische samenleving deelt en ons helpt niet slechts één wereld, maar een heel universum opnieuw op te bouwen.

Onze schepen zijn uitgerust met een Quantum Drive, een iDock ruimtestation voor interstellair tanken en de revolutionaire Trans-Portal docking-technologie.

Als je hebt gewacht op een kans om iets echt nieuws te ervaren, dan is dit je kans. Je hebt de kans om de toekomst van ons sterrenstelsel vorm te geven terwijl we samen aan een ongelooflijke reis beginnen.

Maak een reis en ontdek nieuwe werelden en maak vrienden, terwijl je je galactische carrière vooruit helpt!

Het enige wat u hoeft te doen is uw bewustzijn te verhogen en wij zullen u de rest laten zien.

Onze geavanceerde technologieën zullen je teleporteren naar een melkwegstelsel van mogelijkheden waar je geavanceerde ruimtevaart gemeenschappen kunt verkennen, nieuwe sterren kunt ontdekken en over de schouders van de Galactische Federatie kunt kijken!

Je interplanetaire galactische reis moet volledig goed gepland zijn; onze "GPS galaxy tracker"-software zal u naar de juiste plaatsen op uw reis leiden. Het kent de tijd/ruimte coördinaten die nodig zijn om naar de portalen te navigeren. Je zou het kunnen zien als een kaart van het hele universum die tot stand is gekomen door middel van uitgebreide berekeningen. Deze op maat gemaakte software geeft je de mogelijkheid om veilige en mooie bestemmingen in ons sterrenstelsel te kiezen.

Je reist, misschien om een ​​nieuwe beschaving op een planeet te begroeten. Je komt op de planeet, je stapt uit je ruimtevaartuig, je ontmoet de autoriteiten van die planeet. Ze weten dat je eraan komt. Maar in plaats van een begroetingsfeest op de landingsplaats, begroeten ze je op een vooraf aangewezen ontmoetingsplaats die vrij ver van de landingsplaats ligt. Omdat ze dingen hebben die je niet zou begrijpen in dit andere deel van hun planeet, en ze willen het stil houden.

We brengen Gaia naar een nieuwe Gouden Eeuw met meer mogelijkheden, speciaal voor jullie.

Omdat je een geliefd lid bent van de Galactische Federatie, kun je nu naar die planeten reizen, die beschavingen die tot de Galactische Federatie behoren. Dit zijn plaatsen van vrede waarin hun beschavingen gedijen en onder elkaar leven met grote liefde en mededogen voor al het leven. U kunt straks reizen zoals u wilt.

Het is ongetwijfeld een opwindende tijd voor u!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven